INFORMATIE

 

Openingstijden:

Maandag: 10.00 tot 17.30
Dinsdag: 10.00 tot 17:30
Woensdag: 10.00 tot 17:30
Donderdag: 10.00 tot 17:30
Vrijdag: 10.00 tot 17:30
Zaterdag: 10:00 tot 17:00
Zondag: 11.30 tot 17.00

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (tijdens openingstijden).

Planning en kantoor bereikbaar van maandag tot vrijdag.

Contactgegevens:

Pianometropool International BV

Patrijsweg 114
2289 EZ Rijswijk

Tel. 070-4159800
Fax 070-3907047

KVK: 71183736
BTW: NL858612756B01 

Keurmerken:

Betaalmethoden:

De Ultieme Collectie Akoestische Piano’s bij Pianometropool

Wanneer de rijke, resonante klanken van een akoestische piano een ruimte vullen, is het alsof de tijd even stil staat. Bij Pianometropool, begrijpen we de betovering die uitgaat van deze prachtige instrumenten. Daarom bieden we een ongeëvenaard assortiment aan van zowel nieuwe als gebruikte akoestische piano’s, waarbij kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand gaan.

Waarom Kiezen voor Pianometropool’s Akoestische Piano’s?

Ons aanbod aan akoestische piano’s is met zorg samengesteld om aan de wensen van elke pianist te voldoen. Of u nu op zoek bent naar de warme tonen van een klassieke piano of de heldere klank van een modern instrument, bij Pianometropool vindt u altijd wat u zoekt. En met onze laagste prijsgarantie weet u zeker dat u de beste deal krijgt.

De Belofte van Diversiteit en Kwaliteit

Onze collectie omvat een breed scala aan akoestische piano’s, van design piano’s die een statement maken in uw interieur tot silent piano’s die u de vrijheid geven om op elk moment van de dag te spelen zonder anderen te storen. Elk instrument in onze piano outlet is een meesterwerk op zich, wachtend om ontdekt te worden door iemand die de waarde ervan kan waarderen.

Deskundig Advies en Persoonlijke Service

Bij Pianometropool is de aankoop van een piano meer dan een transactie; het is een persoonlijke ervaring. Ons team van deskundigen staat klaar om u te begeleiden bij het vinden van de perfecte akoestische piano die past bij uw speelstijl en voorkeuren. Neem contact met ons op via +31 (0)70 415 9800 of info@pianometropool.nl voor advies op maat.

Ervaar Ons Aanbod in de Showroom

Niets kan de ervaring van het zelf spelen op een akoestische piano evenaren. Daarom nodigen we u uit om onze showroom in Rijswijk te bezoeken, waar u ons volledige aanbod kunt verkennen. Voel de actie van de toetsen, luister naar de klank van de snaren en vind de piano die met u resoneert.

Uw Muzikale Partner voor het Leven

Een akoestische piano kopen bij Pianometropool is het begin van een levenslange muzikale relatie. Wij begrijpen dat een piano meer is dan een instrument; het is een deel van uw thuis, uw persoonlijke expressie en uw muzikale reis. Daarom zorgen we ervoor dat elke piano die onze showroom verlaat, dat doet met de belofte van duurzaamheid en blijvende kwaliteit.

Conclusie: Vind Uw Droompiano bij Pianometropool

Met een hart voor muziek en een oog voor detail, staat Pianometropool garant voor een akoestische piano-aanbod dat ongeëvenaard is in diversiteit en kwaliteit. Of u nu een ervaren concertpianist bent of een enthousiaste beginner, onze piano’s met garantie zullen uw muzikale aspiraties naar een hoger niveau tillen. Bezoek ons vandaag nog en laat uw muzikale hart spreken.

 

PIANO'S KOPEN BIJ DE No 1. TOETSSPECIALIST VAN NEDERLAND EN BELGIE