Aanbieding!

Petrof 131 – Akoestische piano

 9.490,00  7.490,00

Bij Pianometropool koopt u deze gebruikte en in nieuwstaat verkerende Petrof piano model 131 – Akoestische piano in zwart hoogglans – beste prijsgarantie 

Op voorraad

Beschrijving

Petrof piano 131

De Petrof 131 is een uitstekende piano die bekend staat om zijn prachtige toon en uitstekende bouwkwaliteit. Het is een instrument dat zowel geschikt is voor thuisgebruik als voor professionele muzikanten. De Petrof 131 heeft een hoogte van 131 cm met een een solide klankbord en een zeer nauwkeurig mechaniek. De piano heeft een rijke en volle toon en een gemiddelde tot lichte aanslag. Een ander voordeel van de Petrof 131 is dat het een prachtige uitstraling heeft. Het heeft een klassieke uitstraling, met elegante lijnen en een mooie hoogglans afwerking. Kortom, de Petrof 131 is een prachtige piano die geschikt is voor zowel beginners als gevorderde pianisten. Het heeft een uitstekende toon en een prachtig uniek design. Als u op zoek bent naar een hoogwaardige piano die zowel elegant als krachtig is, is de Petrof 131 zeker de moeite waard om te overwegen.

Voor meer informatie over deze gebruikte piano kunt u contact opnemen met een van onze piano specialisten of een bezoekje brengen aan onze piano showroom te Rijswijk.

Extra informatie

Merk

Model

Staat

Kleur

Hoogte (cm)

Garantietermijn