Aanbieding!

Seiler 122 K – akoestische piano

 14.950,00  9.450,00

Bij Pianometropool koopt u deze gebruikte Seiler – akoestische piano in zwart hoogglans – met Beste prijsgarantie – Deze piano staat speelklaar in onze showroom te Rijswijk – Direct leverbaar

Op voorraad .

Beschrijving

Seiler 122 K piano

 
Deze zeer jonge ( bouwjaar 1991 ) en in absoluut nieuwstaat verkerende Duitse Seiler 122 K concert is één van de pareltjes die wij momenteel in collectie hebben. Een prachtige concert piano met een zeer warme maar heldere klank. De aanslag is briljant te noemen, een zeer prettig toucher. Seiler staat oa bekend om haar Membrator-zangbodem (1983) herkenbaar aan de speciale buitenrand, die voor betere trillingseigenschappen zorgt en een compactere bouw mogelijk maakt zonder aan toonvolume of klankkwaliteit in te boeten. Tevens zijn de Seiler piano’s uit de jaren ’80 en ’90 van uitzonderlijke kwaliteit. De toenmalige eigenaar Steffen Seiler zocht  namelijk zijn eigen bomen uit die later werden verwerkt in het productieproces van Seiler.

Kortom, deze piano is werkelijk uniek te noemen. Voor de prijs van een met alle respect Aziatische piano, koopt men nu een Duitse top piano.

 

10 jaar nieuwe garantie
100% inruilgarantie
Leasing mogelijk

 

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met een van onze piano specialisten, of een bezoekje brengen aan onze pianowinkel te Rijswijk.

Extra informatie

Merk

Model

Staat

Kleur

Hoogte (cm)

Garantietermijn