Aanbieding!

Steinway & Sons K-132 – Akoestische piano

 24.900,00  19.900,00

Bij Pianometropool koopt u deze gebruikte en in nieuwstaat verkerende Steinway & Sons piano model K – Akoestische piano in Zwart Politoer – direct leverbaar – beste prijsgarantie

Op voorraad

Beschrijving

Steinway & Sons K-132 piano

Steinway K-132 concert piano. De Steinway K 132 is onder kenners de meest unieke en kwalitatief hoogwaardige concertpiano ter wereld. Deze prachtige concert piano is volledig gereviseerd. Hiervoor zijn de originele onderdelen, hamerkoppen en vilt gebruikt. Deze zeer bijzondere Steinway model K is volledig ( nieuwstaat ) met de hand is gepolitoerd. Een echt collectors item.
Gezien de concert hoogte heeft de Steinway piano een dominante bas een vol middengedeelte en sprankelende diskant. Momenteel hebben 2 exemplaren van deze prachtige en unieke piano”s in voorraad. Het verschil tussen beide instrumenten is een verschillende lessenaar en de intonatie. Het ene exemplaar klink wat briljanter en het andere instrument meer romantisch. Graag nodigen wij u in Rijswijk uit deze prachtige instrumenten te komen beluisteren en te bespelen.
Uitgevoerd met het origineel ivoren toetsbeleg. Zowel innerlijk als uiterlijk in nieuwstaat!

– 10 jaar volledige garantie
– Piano verkeerd in nieuwstaat
– Leasing mogelijk

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met een van onze productspecialisten.
Piano staat speelklaar opgesteld in onze pianowinkel te Rijswijk.

Extra informatie

Merk

Model

Staat

Kleur

Hoogte (cm)

Garantietermijn