Steinway & Sons B-211 – Akoestische vleugel

 99.500,00

Bij Pianometropool koopt u deze in nieuwstaat verkerende – Steinway & Sons – Akoestische vleugel in zwart hoogglans – Direct leverbaar 

Op voorraad

Beschrijving

Steinway & Sons type B211 bouwjaar 1907 Karaatklasse

Werkelijk unieke Steinway & Sons vleugel type B211. De Steinway B211 staat bekend als het meest populaire type in zijn serie. Een vleugel met een concert klank, maar qua afmeting nog een huiskamer vleugel.

 

Deze in de USA geproduceerde Steinway B211 is volledig gereviseerd, zowel uiterlijk als technisch. Volledige reparatie van de zangbodem, kastwerk als nieuw, mechaniek, vilt, hamerkoppen, demper etc, volledig nieuw geleverd en gemonteerd door Steinway & Sons zelf. Kenners zijn het er unaniem over eens dat wanneer men een Steinway wil aanschaffen voor 1940 dit qua bouwjaar een USA Steinway moet zijn.

 

Met een dynamiek en finesse die niet is te vergelijken met een nieuw exemplaar, is Pianometropool er trots op dit zeer exclusieve exemplaar in haar showroom te mogen presenteren.

 

10 jaar volledige garantie

 

Deze prachtige Steinway & Sons B211 vleugel staat speelklaar opgesteld in onze piano winkel. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met een van onze piano specialisten of een bezoekje brengen aan onze showroom te Rijswijk.

Extra informatie

Merk

Model

Staat

Kleur

Lengte (cm)

Garantietermijn