Aanbieding!

Bechstein – Akoestische vleugel

 11.900,00  5.950,00

Bij Pianometropool koopt u deze Bechstein gebruikte – Akoestische vleugel zwart hoogglans – tegen een bijzonder scherpe prijs – LET OP! Bij een online order vragen wij u vriendelijk het instrument eerst even te komen bezichtigen in de showroom – Deze vleugel staat speelklaar in onze showroom te Rijswijk – Direct leverbaar 

Op voorraad

Beschrijving

Bechstein gebruikte vleugel

Ontdek de tijdloze pracht van een Bechstein vleugel – een meesterwerk van muzikale ambachtelijkheid en elegantie. Doordrenkt met geschiedenis en doordrongen van een buitengewoon geluid.

Deze betoverende vleugel is met zorg en liefde behandeld, en heeft een rijk verleden dat bijdraagt aan zijn karakter en charisma. Met een oogverblindende afwerking en een subliem ontwerp straalt deze Bechstein vleugel klasse en stijl uit in elke ruimte.

Maar wat deze vleugel echt uniek maakt, is zijn uitzonderlijke klank. Het geluid dat uit de diepste vezels van deze vleugel komt, is magisch en ontroerend. Met een warme bas, sprankelende hoge tonen en een rijke, uitgebalanceerde toon is het moeilijk om niet betoverd te raken door de melodieën die uit deze vleugel voortkomen.

Of u nu een beginnende pianist bent die zijn muzikale reis wil beginnen met een instrument van ongeëvenaarde kwaliteit, of een doorgewinterde professional die op zoek is naar een nieuwe artistieke metgezel, deze Bechstein vleugel biedt alles wat u nodig heeft en meer.

Voor meer informatie over deze Bechstein vleugel kunt u contact opnemen met een van onze pianospecialisten of een bezoekje brengen aan onze piano showroom.

Extra informatie

Merk

Model

Staat

Kleur

Lengte (cm)

Garantietermijn