Aanbieding!

Roland F-701 WH – Digitale piano

 1.599,00  1.249,00

Of in 3 termijnen van  416,34

Bij Pianometropool koopt u deze Nieuwe Roland F-701 WH – Digitale piano in Wit Mat – met Beste prijsgarantie –  

Beperkt beschikbaar, neem contact op voor levertijd

Artikelnummer: 6bc24fc1ab65 Categorieën: , , Tags: ,

Beschrijving

Roland F-701 digitale piano

De Roland F-701 is de opvolger van de Roland F-140-R

Met Rolands veelgeprezen SuperNATURAL sound engine als hart, weerspiegelt de F701 àlle kanten van je muzikale persoonlijkheid zeer getrouw: van de meest gedurfde fortissimo tot de meest delicate pianissimo. De impressie van een akoestische piano wordt verder versterkt door het PHA-4 Standard klavier, met hamerwerking, Escapement en witte ivory-feel toetsen die volkomen authentiek aanvoelen: tot en met de kenmerkende “klik” bij het spelen van elke noot.


Mooi modern design

Als je piano leert spelen als nieuwe hobby, of simpelweg opnieuw wilt beginnen, dan verlang je een instrument dat bij jouw stijl past. Terwijl sommige traditionele piano’s misplaatst lijken in moderne interieurs, is de F701 gemaakt met hedendaagse woningen in gedachten. Hij heeft een stijlvolle, ingetogen kast, en een compact formaat dat gemakkelijk in kleinere ruimtes past. Maar terwijl de minimale esthetiek naadloos aansluit bij je inrichting, en de uitstraling van elke ruimte subtiel verbetert, is de werking van de F701 als muziekinstrument gedurfd en prominent.

Je speelt met méér expressie, dankzij de dynamische SuperNATURAL-sound engine van Roland en het PHA-4 Standard klavier dat reageert op de kleinste aanraking. En je huis wordt gevuld met een prachtig pianogeluid, dankzij het krachtige tweeluidsprekersysteem. Voor opperste concentratie tijdens het oefenen, is er het Headphones 3D Ambience-effect: voor een meeslepend geluidsveld dat je aanmoedigt om jezelf te verliezen in de muziek. Je zult vaker oefenen en ook sneller leren, met behulp van de geïntegreerde Bluetooth-audio en MIDI, waarmee je alles kunt verkennen: van YouTube-videolessen tot speciale muziek-apps.

Schuif het deksel open, kies een klank die bij je mood past en ervaar de F701: een door en door moderne piano die er net zo goed uitziet én aanvoelt als dat hij klinkt.

Bediening
Met intuïtieve controls en een gemakkelijk af te lezen, door pictogrammen aangedreven display is de F701 heel eenvoudig te gebruiken en inspirerend om te bespelen. Gooi de handleiding overboord en verken meer dan 300 ingebouwde meespeelnummers, de oefenvriendelijke metronoom en een opnamefunctie waarmee je jouw performances kunt evalueren door te beluisteren wat je net speelde.

Compact
De F701 is eenvoudig, slank en subtiel en past precies bij je interieur, met afgeronde hoeken en een geïntegreerde pianoklep die soepel openschuift en vervolgens de toetsen onthult. Zelfs aan de achterkant is gedacht: met keurig gearrangeerde rear-aansluitingen die de piano vanuit elk aanzicht presenteren zonder lelijke kabels. En met drie kleurkeuzes is het gemakkelijk om de pérfecte match te vinden voor je kamer: standaard zwart, clean wit, of licht eikenhout met elegante gesimuleerde houtnerven.

Apps en Bluetooth
Met de focus op leren en met zijn Bluetooth-verbinding maakt de F701 je oefensessies leuk en bijzonder productief. Via Bluetooth-audio kun je jouw smartphone aansluiten en muziek streamen naar de pianoluidsprekers om mee te spelen. Bluetooth MIDI maakt het dan weer makkelijk om toegang te krijgen tot online leerplatformen zoals Skoove, en meer. Of probeer de Roland Piano Every Day-app, met het One Week Master-programma, dat je helpt om een nieuw muziekstuk te leren in één week; inclusief automatische opnames van je performances om je vooruitgang te checken.

SOUND GENERATOR
Piano Sound: SuperNATURAL Piano
Max. Polyphony: 256 voices
Tones: Total 324 Tones

KEYBOARD
Keyboard PHA-4 Standard Keyboard:
with Escapement and Ivory Feel (88 keys)

PEDAL
Pedal:
Damper (capable of continuous detection) Soft (capable of continuous detection, function assignable) Sostenuto (function assignable)

SPEAKER SYSTEM
Speakers:
12 cm (4-3/4 inches) x 2
Rated Power Output: 12 W x 2

HEADPHONES
Headphones Effect:
Headphones 3D Ambience

TUNING, VOICING
Touch Sensitivity Key Touch:
100 types, fixed touch
Hammer Response: 10 types
Master Tuning: 415.3–466.2 Hz (adjustable in increments of 0.1 Hz)
Temperament 10 types: (Equal, Just Major, Just Minor, Pythagorean, Kirnberger I, Kirnberger II, Kirnberger III, Meantone, Werckmeister, Arabic), selectable temperament key
Effects: Brilliance, Ambience
Piano Designer: Lid, String Resonance, Damper Resonance, Key Off Resonance, Single Note Tuning, Single Note Volume, Single Note Character

INTERNAL SONGS
Internal Songs:
Total 377 songs
Listening: 10 songs
Ensemble: 30 songs
Entertainment: 20 songs
Let’s Sing with DO RE MI: 30 songs
Lesson: 287 songs (Scale, Hanon, Beyer, Burgmuller, Czerny 100)

DATA PLAYBACK
Playable Software
Standard MIDI Files (Format 0, 1) Audio File (WAV: 44.1 kHz, 16-bit linear format, MP3: 44.1 kHz, 64 kbps – 320 kbps, requires USB Flash Memory)

RECORDER
Recordable Software Standard MIDI Files (Format 0, 3 parts, Approx. 70,000 notes memory)
Audio File (WAV: 44.1 kHz, 16-bit linear format, requires USB Flash Memory)

BLUETOOTH
Bluetooth Audio:
Bluetooth Ver 3.0 (Supports SCMS-T content protection)
MIDI: Bluetooth Ver 4.0

COMPATIBLE ANDROID / IOS APPS (ROLAND)
Compatible Android / iOS Apps (Roland)
– Piano Every Day
– Piano Designer

CONVENIENT FUNCTIONS
Convenient Functions

Metronome (adjustable Tempo/Beat/Down beat/Pattern/Volume/Tone), Dual, Split, TwinPiano, Transpose (in semitones), Speaker volume and Headphones volume automatically select function, Volume limit function, Speaker Auto Mute, Panel Lock, Auto Off

CABINET
Cabinet Music rest:
Fixed angle
Key cover: Folding type

OTHER
Display:
Graphic OLED 128 x 64 dots
Connectors: DC In jack
Input jacks: Stereo miniature phone type
USB Computer port: USB B type
USB Memory port: USB A type
Phones jack x 2: Stereo miniature phone type, Stereo 1/4-inch phone type
Power Supply: AC adaptor
Power Consumption Power Consumption: 20 W (when using the included AC adaptor)
* Approximate power consumption when playing the piano at medium volume: 4 W
* Power consumption when sound has not been played after power-on: 3 W
Accessories: Owner’s Manual, Leaflet “USING THE UNIT SAFELY”, The collection of scores “Roland Piano Masterpieces” (CHINA only), AC adaptor, Power cord, Headphone hook, Stabilizer
Option: (sold separately) Headphones

DIMENSIONS
With Lid Closed:
1,360 (W) x 345 (D) x 781 (H) mm
53-9/16 (W) x 13-5/8 (D) x 30-3/4 (H) inches

With Lid Open: 1,360 (W) x 345 (D) x 913 (H) mm
53-9/16 (W) x 13-5/8 (D) x 36 (H) inches
*Stabilizers mounted

WEIGHT
Weight:
36.0 kg/79 lbs 6 oz

Voor meer informatie over deze Roland digitale piano kunt u contact opnemen met een van onze pianospecialisten of een bezoekje brengen aan onze piano winkel te Rijswijk

Extra informatie

Merk

Model

Staat

Kleur

Hoogte (cm)

Lengte (cm)

Diepte (cm)

Opties/functies

, , , ,

Garantietermijn

Gewicht

Huiskamer model

Mirofoon ingang

Ivory feel