Orla CDP101 PE – Digitale piano

 1.595,00  999,00

Of in 3 termijnen van  333,00

Bij Pianometropool koopt u deze Nieuwe Orla CDP101 PE – Digitale piano in Zwart Hoogglans – met Beste prijsgarantie. Betaal deze piano in 10 termijnen met 0% rente. 

Dit artikel is (tijdelijk) uitverkocht. Neem contact op voor de levertijd

Artikelnummer: 37693cfc7480 Categorieën: , , Tags: ,

Beschrijving

Orla CDP 101 zwart hoogglans (PE) Digitale piano

Orla, één van de meest bekende Europese piano merken, ( Italiaans design ) decennia lang ontwikkelaar en leverancier van o.a. design digitale piano’s en vleugels. Het design en de elektronica worden door een team in Italië ( Recanati ) bedacht en ontworpen. In de prijsklasse tot € 1.000,00 is dit werkelijk uniek te noemen. Geen één ander kwaliteitsmerk ( 2 jaar volledige garantie ) is in staat een piano in zwart hoogglans pianolak voor deze prijs aan te bieden.  Slechts 10 stuks in zwart hoogglans direct leverbaar. 

OP is echt OP !!

Perfect geschikt als beginners piano

Vanzelfsprekend heeft de piano 88 aanslaggevoelige toetsen en een hamer mechaniek. Veel merken hebben een meerprijs van soms wel 600 euro voor een hoogglans versie. Orla doet hier gelukkig niet aan mee waardoor wij nu deze CPD101 PE voor deze scherpe prijs kunnen leveren. De ideale digitale piano voor beginners en gevorderden.

 • Audio in (LEFT, RIGHT)
 • Audio out (LEFT, RIGHT)
 • midi (IN,OUT,THRU)
 • 2x hoofdtelefoonaansluiting,
 • 3x pedaalaansluiting,
 • USB en
 • Micro USB voor Bluetooth

Tijdelijk met accessoire pakket optie met pianocursus voor beginners, bank, hoofdtelefoon normaal €328,- nu voor maar €199,-

De Orla CDP101 PE is de ideale digitale piano voor zowel de beginnende speler als voor de gevorderde pianist. Nu tijdelijk met accessoire pakket optie inclusief een unieke pianocursus voor beginners, die wij samen met RTL talent Academy ontwikkeld hebben. In 90 lessen leert je gegarandeerd piano spelen. Naast de standaard lessen bevat de cursus een aantal bijzondere lessen die verzorgd worden door bekende pianisten zoals:

 • Wibi Soerjadi,
 • Tonny Eyk
 • Ruud Bos
 • Elizabeth fadel
 • Jeroen van der Boom

Extra informatie

Merk

Model

Staat

Kleur

Hoogte (cm)

Lengte (cm)

Diepte (cm)

Opties/functies

, , , ,

Garantietermijn

Gewicht

Huiskamer model

Mirofoon ingang

Ivory feel

U wilt uw instrument natuurlijk het liefst zo snel mogelijk al in huis hebben...
Piano's en vleugels (ook de digitale) zijn delicate instrumenten en dienen met zorg behandeld te worden. Hierdoor werken wij enkel met gespecialiseerde transportbedrijven samen die uw instrument niet alleen schadevrij afleveren, maar ook kunnen monteren en aansluiten. Ze maken een persoonlijke leveringsafspraak naar wens en staan dus niet zomaar ineens op de stoep...

 

Dit is een enorm (positief) verschil met de  internet 'warenhuizen' die de pakketten via TNT post of DPD / DHL verzenden.
Wel kan onze levertijd daardoor soms nét iets langer zijn maar dat is het wachten méér dan waard.

 

Levertijden digitale piano's:
Doorgaans 5 tot 11 werkdagen*

 

*Eerder nodig? Of heeft de piano de status in bestelling of uitverkocht? Bel ons op voor de mogelijkheden +31 (0)70 415 9800