Wij bieden een exclusieve collectie Bechstein occasion piano’s en vleugels aan tegen vlijmscherpe prijzen. De instrumenten verkeren in absolute nieuwstaat en worden geleverd met 5 of 10 jaar garantie. Het actuele aanbod vindt u op deze pagina en staat speelklaar in onze showroom in Rijswijk.

Bezoek daarom onze showroom, want dit is een eenmalige kans om in het bezit te komen van een van deze prachtige vleugels.

EEN BECHSTEIN PIANO OF VLEUGEL KOOPT U BIJ PIANOMETROPOOL

C.Bechstein is samen met Blüthner, Steinway & Sons, Bösendorfer en Fazioli één van de beste piano en vleugelmerken op de markt.

Pianometropool levert enkel de beste originele C.Bechstein piano’s en vleugels met de garantie en service die u bij een topmerk mag verwachten.

Bekijk ook onze unieke collectie klassieke Bechstein piano’s en vleugels welke al dan niet volledig zijn gereviseerd en dus weer zijn teruggebracht in authentieke staat… 

BECHSTEIN PIANO AANBIEDINGEN

MEEST POPULAIRE BECHSTEIN PIANO’S

Bechstein Berlin  A-185

Bij Pianometropool koopt u deze gebruikte Bechstein A-185 – Akoestische vleugel in American Walnut – met Beste prijsgarantie. Levering uit voorraad

Bechstein A185

Bij Pianometropool koopt u deze Gebruikte Bechstein A185 – Akoestische vleugel in Zwart Hoogglans – tegen een zeer scherpe prijs. Staat speelklaar in de showroom in Rijswijk en wordt geleverd inclusief garantie.

Bechstein 232 vleugel

Bij Pianometropool koopt u deze Gebruikte Bechstein 232 – Akoestische vleugel in Zwart Hoogglans – tegen een zeer scherpe prijs. Staat speelklaar in de showroom in Rijswijk en wordt geleverd inclusief garantie.

BECHSTEIN PIANO’S MET BESTE PRIJS GARANTIE

Gratis levering van digitale pano's

Levering van piano en vleugels

Uw piano wordt vakkundig geleverd door onze eigen bezorgdienst.

Piano kopen met beste prijsgarantie

Piano en vleugels met beste prijsgarantie

Piano’s en vleugels met de beste prijs garantie. Altijd deskundig advies bij aanschaf van een piano.

Piano kopen in termijnen betalen

Betaal uw piano in termijnen

Koop een piano en betaal in termijnen zonder rente of kosten. Vraag naar de mogelijkheden.

de nr.1 toetsspecialist van Nederland

De Nr.1 toetsspecialist voor piano's en vleugels

Showroom in Rijswijk met veel nieuwe en gebruikte piano's en vleugels. Centrale ligging aan de snelweg.

ONS AANBOD BECHSTEIN PIANO’S

Enig resultaat

MEER INFORMATIE OVER BECHSTEIN PIANO’S

 

Bechstein occasions tegen scherpe prijzen

Wij bieden een exclusieve collectie Bechstein occasion piano’s en vleugels aan tegen de vlijmscherpe prijzen. De vleugels verkeren in absolute nieuwstaat en leveren wij met 5 of 10 jaar garantie. Het actuele aanbod vindt u op deze pagina en staat speelklaar in onze showroom in Rijswijk.

Bezoek daarom onze showroom, want dit is een eenmalige kans om in het bezit te komen van een van deze prachtige piano’s of vleugels.

Bechstein betekent kwaliteit

Als Duits merk staat Bechstein bekend om de degelijkheid, kwaliteit en goede prestaties.

Bij het vervaardigen van een premium instrument wordt iedere stap nauwkeurig op de proef gesteld. Dit resulteert in een piano of vleugel waarbij alle individuele componenten als een gesloten cirkel op elkaar zijn afgestemd. Zo ontstaat een karakteristieke ronde en rijke klankkleur.

Van materiaal selectie, materiaalonderhoud en -voorbereiding tot aan aan de verfijnde, complexe productie van de metalen en houten onderdelen is alles “op zijn best”. Als het om finetuning op het gebied van tonale en speeltechnische aspecten gaat komt het aan op arbeidsintensieve inspanningen.

Duitse premium klasse

Bechstein is een vooraanstaande Duitse piano en vleugelfabrikant. De firma is gevestigd in Berlijn. In 1854 is de Bechstein pianoforte fabriek opgericht. In 1974 is Bechstein overgenomen door de Amerikaanse pianofabrikant Baldwin. De productie bleef echter onder eigen naam in Duitsland gehandhaafd. Er vonden een aantal overnames plaats, waaronder in 1991 de fabrikant Hoffmann en in 1992 de fabrikant Zimmermann. Anno 2006 vindt de productie plaats in de voormalige Zimmermann fabriek te in Duitsland.

 

Begin
Carl Bechstein begon de pianofortefabriek als eenmansbedrijf. Tot 1859 leverde hij 176 instrumenten af. Zijn eerste concertvleugel bouwde hij in 1856 voor de pianist Hans Guido von Bülow. Bechstein werd al snel bekend en breidde het bedrijf uit. Aan het eind van de jaren 60 van de 19e eeuw begon hij met de export naar o.a. Engeland en Rusland. Vanaf 1870 bedroeg de jaarlijkse productie 500 stuks. In 1882 werd een tweede fabriek in Berlijn geopend, in 1885 een filiaal in Londen en ten slotte een derde fabriek in Berlijn.

In Londen werd een eigen concertzaal, de Bechstein hall, gebouwd, die in 1901 voltooid werd. Na het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog en de daaropvolgende onteigening en sluiting, werd deze zaal in 1917 omgedoopt tot Wigmore Hall en voor concerten heropend.

Verder bouwde Bechstein concertzalen in Parijs en Sint-Petersburg.

 

Tegenwoordige tijd
In 1986 kocht de Duitse ondernemer en pianobouwer Karl Schulze het traditiemerk van de destijds Amerikaanse eigenaars en concentreerde de productie in Berlijn–Kreuzberg. De productie in Karlsruhe en Eschelbronn werd beëindigd. In 1990 werden de merken Euterpe en W. Hoffmann, die tot de firma Feurich behoorden, in de Bechstein groep geïntegreerd, en in 1992 werd de VEB Sächsische Pianofortefabrik in Seifhennersdorf in Saksen overgenomen, en daarmee ook het daar geproduceerde merk Zimmermann. Nadat de Berlijnse senaat de productiegebouwen had teruggenomen, werd de productie naar Seifhennersdorf bij de Tsjechische grens verplaatst.

 

In 1996 werd de onderneming weer in een naamloze vennootschap omgezet en in 1997 kreeg zij een beursnotering. De sterke internationale oriëntatie en het doel de Aziatische en Amerikaanse markten te ontsluiten leidde tot een strategisch partnerschap met de Koreaanse instrumentenbouwer Samick.

 

PIANO'S KOPEN BIJ DE No 1. TOETSSPECIALIST VAN NEDERLAND EN BELGIE