De Blüthner piano is voor vele pianisten een persoonlijke favoriet door het rijk romantisch geluid. Maar Blüthner piano’s zijn exclusief, gebouwd in Duitsland en daarmee dus zeer kostbaar. Met het merk Irmler biedt Blüthner de juiste balans van klank, kwaliteit en betaalbaarheid. Mooie materialen en hoogwaardige onderdelen, deel-assemblage in Azië en de volledige afwerking en afregeling in de Blüthner fabriek in Duitsland.

LEVERANCIER VAN IRMLER PIANO’S

Irmler door Blüthner

Opgericht door Julius Blüthner in 1853 in Leipzig, geniet de naam Blüthner meer dan 150 jaar van een benijdenswaardige reputatie. Blüthner piano’s en vleugels worden in het bijzonder gewaardeerd voor hun warme rijke klank en superieur vakmanschap. Maar Blüthner piano’s zijn exclusief en vallen buiten het bereik van de meerderheid van de pianisten. Daarom introduceerde Blüthner het merk Irmler. Piano’s met een hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Irmler is al jarenlang één van onze meest verkochte pianomerken in het luxere middensegment.

In onze showroom in Rijswijk kunt u de typische klank van deze Irmler piano’s ervaren. Al onze Irmler piano’s worden geleverd met volledige garantie en tegen een betaalbare prijs. Onze product specialisten staan voor u klaar om u het juiste advies te geven.

MEEST POPULAIRE IRMLER PIANO’S

Irmler IRM118 – Silent piano

Bij Pianometropool koopt u deze Nieuwe Irmler IRM118 – Silent piano in Zwart Hoogglans – met Beste prijsgarantie. Levering uit voorraad – binnen 5-8 werkdagen (indien deze in bestelling is neem contact op voor de levertijd 070-4159800)

Irmler model 148

Bij Pianometropool koopt u deze Nieuwe Irmler model 148 – Akoestische vleugel in Zwart Hoogglans – met Beste prijsgarantie. Levering uit voorraad – binnen 5-11 werkdagen (indien deze in bestelling is neem contact op voor de levertijd 070-4159800)

Irmler 127 SP

Bij Pianometropool koopt u deze Nieuwe Irmler 127 – Akoestische piano in Zwart Hoogglans – met Beste prijsgarantie. Levering uit voorraad – binnen 5-8 werkdagen (indien deze in bestelling is neem contact op voor de levertijd 070-4159800)

IRMLER PIANO’S MET BESTE PRIJS GARANTIE

Levering van piano's en vleugels

Uw Irmler piano wordt geleverd door onze eigen bezorgdienst.

Piano kopen met beste prijsgarantie

Irmler piano met beste prijsgarantie

Irmler piano’s voor de beste prijzen. Altijd deskundig advies bij aanschaf digitale piano.

Piano kopen in termijnen betalen

Betaal uw Irmler piano in termijnen

Koop een Irmler piano en betaal in termijnen zonder rente of kosten. Vraag naar de mogelijkheden.

de nr.1 toetsspecialist van Nederland

De Nr.1 toetsspecialist voor piano's e vleugels

Showroom in Rijswijk met veel nieuwe en gebruikte piano's en vleugels. Centrale ligging aan de snelweg.

ONS AANBOD IRMLER PIANO’S

Toont alle 17 resultaten

MEER INFORMATIE OVER IRMLER PIANO’S

Irmler door Blüthner

Opgericht door Julius Blüthner in 1853 in Leipzig, geniet de naam Blüthner meer dan 150 jaar van een benijdenswaardige reputatie. Blüthner piano’s worden in het bijzonder gewaardeerd voor hun warme rijke klank en superieur vakmanschap. Maar Bluthner piano’s zijn exclusief en vallen buiten het bereik van de meerderheid van de pianisten. Daarom introduceerde Blüthner het merk Irmler.

De uitdaging

Blüthner is van mening dat het plezier van het pianospelen betaalbaar moeten worden gemaakt voor alle mensen. Dit betekent niet dat dit ten koste mag gaan van vakmanschap en de keuze van geschikte hoogwaardige materialen. Een piano is een kostbare investering, dus het is normaal om ook kijken naar de design aspecten. Er is niets aan het toeval overgelaten. Mooie vorm gecombineerd met een stevige constructie garanderen een blijvende voldoening. Moderne technologie en superieure materiaal kwaliteit zijn de basis van het succes dat Blüthner met het merk Irmler behaald. Dankzij ervaren vakmensen is Blüthner in staat om deze handgemaakte piano’s aan te bieden tegen betaalbare prijzen. Een Irmler piano of vleugel laat je telkens weer de vreugde ervaren in virtuositeit en klank.

Waarom een Irmler

De Blüthner piano is voor vele pianisten een persoonlijke favoriet – geschikt voor thuisgebruik – door het rijk romantisch geluid dat een lust is voor het oor. Maar Blüthner piano’s zijn exclusief en goede gebruikte Blüthner piano’s zijn soms lastig te vinden. Met het merk Irmler bieden we de juiste balans van klank, kwaliteit en betaalbaarheid. In onze showroom in Rijswijk kunt u de typische klank van deze Irmler piano’s ervaren.

 

PIANO'S KOPEN BIJ DE No 1. TOETSSPECIALIST VAN NEDERLAND EN BELGIE