SILENT PIANO

SILENT PIANO

Wilt u een silent piano aanschaffen?

Pianometropool levert verschillende merken silent piano’s. Bekijk het actuele aanbod op onze website of bezoek onze showroom in Rijswijk.

Ook alle piano’s en vleugels met een silent systeem koopt u met een beste prijsgarantie!

Staat de silent piano die u zoekt er niet tussen of wilt u deskundig advies?
Neem dan contact met ons op en wij helpen u verder.

SPECIALIST OP HET GEBIED VAN SILENT PIANO’S

Zoekt u een silent piano? Pianometropool levert verschillende silent piano’s tegen scherpe prijzen. Bekijk het aanbod op deze pagina of bezoek onze showroom in Rijswijk.

MEEST POPULAIRE SILENT PIANO’S

Schiedmayer 109 Silent

De scherpste prijs van Nederland…

De populaire Schiedmayer 109 akoestische piano mét het nieuwste Genio Silent systeem, hoofdtelefoon luxe pianobank én pianocursus.

Schiedmayer 122 Silent

Vergelijkbaar met de 109 silent maar dan met een hoger model akoestische piano (122 cm hoog) waardoor hij nóg voller klinkt en er nog mooier uitziet. Vanzelfsprekend compleet met luxe pianobank en hoofdtelefoon.

Yamaha U1 Silent

De meest verkochte akoestische piano ter wereld, Japanse topkwaliteit met een zeer lichte aanslag.

Alleen bij Pianometropool vanaf 3995,- inclusief nieuwste Silent Systeem. Deze volledig gereviseerde piano komt met een 5 jarige garantie aan huis.

SILENT PIANO’S MET BESTE PRIJS GARANTIE

Gratis levering van digitale pano's

Levering van silent piano's

Uw silent piano wordt vakkundig en tegen een lage prijs geleverd door onze eigen bezorgdienst.

Piano kopen met beste prijsgarantie

Silent piano's met beste prijsgarantie

Silent piano’s met de beste prijsgarantie. Altijd deskundig advies bij aanschaf digitale piano.

Piano kopen in termijnen betalen

Betaal uw silent piano in termijnen

Koop een silent piano en betaal in termijnen zonder rente of kosten. Vraag naar de mogelijkheden.

de nr.1 toetsspecialist van Nederland

De Nr.1 toetsspecialist voor piano's en vleugels

Showroom in Rijswijk met veel nieuwe en gebruikte piano's en vleugels. Centrale ligging aan de snelweg.

YAMAHA U1/U3 akoestische piano met silent systeem

PianoMetropool, sinds jaar en dag uw Yamaha leverancier.

Pianometropool en Yamaha werken al samen sinds de jaren 80. Duizenden piano’s en vleugels hebben wij ondertussen mogen afleveren bij particulieren, scholen, instellingen en hotels.

Wij leveren de U serie (Japan) B serie (Indonesië) akoestische piano al dan niet met een Silent Systeem

Op vooraad

Levering gratis binnen 8-11 werkdagen

INFO OVER DE AANSCHAF VAN EEN SILENT PIANO

Silent piano: stil oefenen op een échte piano!

De silent piano of stille piano is een ideaal instrument voor pianisten die geen geluidsoverlast willen veroorzaken bij het oefenen. De bekende silent piano’s zijn de merken als George Steck, Bösendorfer, Kawai, Seiler, Yamaha en Schimmel stille piano’s. Naast silent piano’s bestaan er ook silent vleugels. De stille piano is een akoestische piano die de speler tevens de mogelijkheid biedt om in plaats van de snaren ook de speciale, ingebouwde sensoren ‘aan te slaan’. Door middel van een koptelefoon hoort in dat geval alleen de pianist zelf wat hij speelt.

Silent piano: de techniek

In de stille modus wordt de beweging van de pianotoetsen opgepikt door sensoren. Werden bij oudere modellen nog mechanische sensoren gebruikt, tegenwoordig zijn silent piano’s uitgerust met optische sensoren. De bewegingen worden omgezet in een MIDI-signaal en via een module doorgegeven aan de koptelefoon. Een silent piano kan door deze MIDI-functionaliteit natuurlijk ook worden gekoppeld aan een computer.

Yamaha U1 Silent

De Yamaha U1 is met zijn grote broer de U3 de topper uit het assortiment van deze befaamde Japanse fabrikant. Yamaha Silent piano’s worden vanaf 1993 gemaakt en zijn sinds die tijd verder geperfectioneerd. Naast de U-serie biedt Yamaha ook de iets voordeligere P-serie aan. Voor al deze silent piano’s geldt dat ze ogen als ‘gewone’piano’s. Daardoor is het naast een prachtig en handig instrument ook nog eens een fraai meubelstuk.

Wat kost een Silent Piano?

Los van de aanschafprijs van de piano betaalt u een bedrag voor het systeem en een bedrag voor het inbouwen en installeren. Een los silent systeem (welke u in uw eigen piano kunt laten inbouwen) kost ongeveer 2000 euro incl. inbouw.

Silent piano aanbieding:

Op onze website vind u een unieke collectie silent piano’s met gratis silent systeem of complete aanbiedingen als piano’s met gratis silent systeem, hoofdtelefoon en pianobank. Voor meer informatie en deskundig advies neem gerust vrijblijvend even contact met ons op +31 (0)70 415 9800.

 

PIANO'S KOPEN BIJ DE No 1. TOETSSPECIALIST VAN NEDERLAND EN BELGIE