Er is maar een manier om zelf te ervaren hoe een George Steck piano klinkt en speelt. Bezoek onze showroom in Rijswijk en ervaar hoe het voelt om een hoogwaardige piano te bespelen die ook nog eens een betaalbaar prijskaartje heeft.

GEORGE STECK PIANO’S EN VLEUGELS

George Steck piano’s en vleugels staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Zeer mooi materiaalgebruik waaronder zangbodem-hout uit de Ciresa streek (Italië) 

en geweldig lichte mechanieken. Bekroond met meerdere ‘beste koop’ recensies in vakbladen als Pianowereld Magazine.

Gebouwd in de Sejung fabrieken (Korea) waar ook bijv. Gibson en Petrof piano’s geproduceerd worden.

Pianometropool heeft een uniek aanbod (gebruikte) George Steck piano’s en vleugels in de showroom opgesteld staan. Prijzen beginnen al bij ongeveer 2000 euro. Onze productspecialisten staan klaar om u goed te adviseren. Al onze George Steck piano’s en vleugels worden geleverd met volledige garantie.

GEORGE STECK PIANO AANBIEDINGEN

MEEST POPULAIRE GEORGE STECK PIANO’S

George Steck 123

Bij Pianometropool koopt u deze Gebruikte George Steck 123 – Akoestische piano in Wit Hoogglans – met Beste prijsgarantie – Levering uit voorraad – 070-4159800 of info@pianometropool.nl

GEORGE STECK PIANO’S MET BESTE PRIJS GARANTIE

Gratis levering van digitale pano's

Levering van piano's en vleugels

Uw piano of vleugel wordt geleverd door onze eigen bezorgdienst.

Piano kopen met beste prijsgarantie

Piano met beste prijsgarantie

Piano’s en vleugels met de beste prijs garantie. Altijd deskundig advies bij aanschaf digitale piano.

Piano kopen in termijnen betalen

Betaal uw piano in termijnen

Koop een piano en betaal in termijnen zonder rente of kosten. Vraag naar de mogelijkheden.

de nr.1 toetsspecialist van Nederland

De Nr.1 toetsspecialist voor piano's en vleugels

Showroom in Rijswijk met veel nieuwe en gebruikte piano's en vleugels. Centrale ligging aan de snelweg.

ONS AANBOD GEORGE STECK PIANO’S

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

MEER INFORMATIE OVER GEORGE STECK PIANO’S

George Steck piano’s zijn wereldwijd bekend als hoogwaardige instrumenten. George Steck, een meester en wetenschappelijke akoesticus, begon zijn piano productie in 1857. Op de lange termijn won hij vele onderscheidingen die hem onderscheiden als één van de meest gerespecteerde piano makers van zijn tijd. Het meest opmerkelijke van deze onderscheidingen was de eerste prijs op de Weense Expositie in 1873, voor Steck’s klank, ontwerp en zorgvuldige detail van de pianobouw.

Piano met hoge kwaliteit en betaalbare prijs

George Steck kan dan al lang overleden zijn, maar zijn bedrijf bleef gedurende de 20e eeuw bestaan. In 2001 kocht ASC, een divisie van het Koreaanse conglomeraat Sejung, het bedrijf. Het was tijd voor George Steck om wereldwijd gaan met de productie van piano’s met een grotere diepte, meer karakter en met kwaliteit die vergelijkbaar is met merken als Yamaha en Kawai, zij het tegen veel lagere kosten.

Nieuwe generatie George Steck piano’s staan ​​bekend om hun speciaal taps klankbord met een heldere toon. De piano’s zijn een verzameling van het beste dat Azië en Europa te bieden hebben. De hamers worden geproduceerd in Japan, terwijl de snaren zijn gemaakt in Duitsland. Elke piano wordt gemaakt met een “Vacuum Cast plate” zoals bij Yamaha en Kawai.

George Steck piano’s hebben een specifiek ontwerp

George Steck vleugels zijn te onderscheiden vanwege hun specifieke ontwerp, waarbij de bruggen dichter in de buurt geplaatst kunnen worden van het klankbord, hetgeen zorgt voor een soepelere overgang in het pauze gebied van lage tot hoge tonen. Vergeleken met andere piano’s is het geluid van een George Steck vleugel “gladder”: Het klankbord gebied beïnvloedt en verbetert de helderheid en de kwaliteit van de bas namelijk sterk.

Er is maar een manier om zelf te ervaren hoe een George Steck piano klinkt en speelt. Bezoek onze showroom in Rijswijk en ervaar hoe het voelt om een hoogwaardige piano te bespelen die ook nog eens een betaalbaar prijskaartje heeft.

 

PIANO'S KOPEN BIJ DE No 1. TOETSSPECIALIST VAN NEDERLAND EN BELGIE