DIGITALE PIANO

DIGITALE PIANO

Pianometropool levert het grootste assortiment digitale piano’s van Europa.
Wij zijn erkend leverancier van o.a. Roland, Yamaha, Blüthner, Viscount, Physis en Orla.

Onze digitale piano’s worden allemaal gratis thuisbezorgd én je kunt – ook na de aankoop- altijd gebruik maken van onze uitgebreide kennis en ervaring.

Levering van een digitale piano met de beste prijs/kwaliteitverhouding. Dáár staan wij voor!

EEN DIGITALE PIANO KOOPT U BIJ PIANOMETROPOOL

Pianometropool verkoopt vele digitale piano’s van alle topmerken zoals Yamaha, Roland, Orla en Viscount. Met een digitale piano koopt u een veelzijdig instrument dat eventueel ook draagbaar is (digitale stage piano). 

Digitale piano’s zijn niet meer weg te denken uit de tegenwoordige tijd. Ze worden immers ook steeds beter. Sterker nog: sommige professionals kiezen alleen maar voor digitale piano’s. Welke moet je nu kiezen? En wat betekenen nu eigenlijk al die letters achter de productcodes?

Maak gebruik van onze keuzehulp of neem gerust even telefonisch contact met ons op. Wij helpen je graag met het kiezen van de juiste digitale piano!

Advies bij aanschaf digitale piano
Digitale piano speelklaar opgesteld
Digitale piano uit voorraad leverbaar
Aanbod digitale piano's

MEEST POPULAIRE DIGITALE PIANO’S

Roland RP 102

Ga je beginnen met pianospelen? Koop je het RP102 digitale piano pakket van Roland dan heb je alles in huis om je hobby te beginnen. Een topmerk piano, bankje,hoofdtelefoon én complete 90 delige pianocursus voor een scherpe prijs.

Blüthner E Klavier 2

Handgebouwde digitale piano’s voor de fijnproever. Schitterende meubels met het onovertroffen Blüthner geluid. Blüthner E Klavier 2 wordt exclusief door Pianometropool in Nederland geleverd

Roland FP-10

Pianospelen is nog nooit zo goedkoop geweest! Deze nieuwe FP10 digitale piano is het kleinere broertje van de best-seller ‘FP30’. Makkelijk draagbaar en een onovertroffen geluid in deze prijsklasse”

DIGITALE PIANO’S MET BESTE PRIJS GARANTIE

Gratis levering van digitale pano's

Levering van digitale piano is gratis

Uw digitale piano gratis geleverd door onze eigen bezordienst.  Ook montage is als optie mogelijk.

Piano kopen met beste prijsgarantie

Digitale piano met beste prijsgarantie

Digitale piano’s voor de laagste prijzen. Altijd deskundig advies bij aanschaf digitale piano.

Piano kopen in termijnen betalen

Betaal uw digitale piano in termijnen

Koop een digitale piano en betaal in termijnen zonder rente of kosten. Vraag naar de mogelijkheden.

de nr.1 toetsspecialist van Nederland

De Nr.1 toetsspecialist voor digitale piano's

Showroom in Rijswijk met veel nieuwe en gebruikte piano's en vleugels. Centrale ligging aan de snelweg.

Physis digitale piano kopen

PHYSIS V-100 ROYAL BLUE

Een lust voor oog en oor…
Prachtige slanke design-piano’s uit Italië met de meest innovatieve functies.
‘s-Werelds breedste multi-touchscreen (>130 cm) en een scala aan prachtige sounds.

Deze serie exclusieve digitale piano’s staat NU in de showroom.
Kom gerust langs voor een demonstratie!

DIGITALE PIANO AANBIEDINGEN

Resultaat 1–12 van de 59 resultaten wordt getoond

DIGITALE PIANO KOPEN? ONZE TIPS:

1: Portable of vaste digitale piano met meubel

Wil je een vaste digitale piano in de woonkamer of liever een draagbare digitale piano?
Draagbare digitale piano’s zijn gemakkelijk mee te nemen maar ze hebben vaak minder goede ingebouwde speakers en losse pedalen. Ook zien ze er wat meer uit als een ‘keyboard’

2: Kleur van de digitale piano

Het klinkt misschien vreemd om naar de kleur te kijken. Maar een digitale piano is een groot -en daarmee aanwezig- meubel in de woonkamer. Als je dus per se een bepaalde smaak hebt qua kleur moet je erop letten dat niet alle digitale piano’s in alle kleuren leverbaar zijn.

Een zwart glanzende digitale piano bijvoorbeeld is maar mogelijk bij een handvol digitale piano’s. Neem gerust contact op om de kleur wensen door te nemen. Wij kennen alle modellen,types en kleuropties uit het hoofd…

3: Speakers, gebruiksgemak en mogelijkheden

Simpel uitgelegd: hoe meer speakers en hoe groter de versterker hoe beter de digitale piano klinkt. Wil je veel ingebouwde opties OF kies je ervoor om je Ipad aan te sluiten op je digitale piano. Je hebt dan trouwens ook geen groot ingebouwd scherm meer nodig.

De lijst met mogelijkheden voor digitale piano’s is eindeloos. Ook hiervoor geldt: neem vrijblijvend contact op wij hebben (bijna) ALLE mogelijkheden beschikbaar.

4: Kies altijd voor een bekend merk digitale piano

Als je een digitale piano kiest van een beroemd merk zoals Roland, Blüthner of Yamaha dan kun je ervan uitgaan dat je een lange garantie krijgt (tot 10 jaar) en dat alle -reserve – onderdelen bij de service centers aanwezig zijn. Dit kan een probleem zijn bij onbekende / naamloze digitale piano’s.

Een zwart hoogglans Chinese digitale piano voor 500 euro op internet LIJKT interessant maar is pure ellende. Honderden hebben wij defect gezien. Deze digitale piano’s zijn als ze defect raken niet meer te repareren en dat is zonde van je geld. Kies dus voor een digitale piano van een bekend merk: dat is iets hoger in prijs maar geen euro te duur.

5: Bezoek de digitale piano winkel

Ook een digitale piano kun je het best altijd uitproberen in de winkel. Ieder merk digitale piano speelt en klinkt anders en je komt punten tegen die je niet vooraf had kunnen bedenken.

Bij Pianometropool staan alle akoestische en digitale piano’s speelklaar opgesteld en je kunt hier -zo lang je wilt- lekker uitproberen. Speel je zelf nog niet? Onze productspecialisten zijn altijd bereid om jouw favoriete nummer voor je te spelen op de digitale piano van je keuze.

6: Pas op met onafhankelijke vergelijkingssites

Helaas zijn er nogal wat Nederlandse sites die ‘onafhankelijk’ producten aanbevelen. De beste producten zijn helaas dan meestal van mindere merken waar winkels veel meer aan verdienen dan de grote merken van de gevestigde orde zoals Roland en Yamaha.

De opsommingen TOP 10 digitale piano’s op deze sites zijn helaas vaak treurig slecht. Digitale piano’s worden niet eerlijk vergeleken en specificaties worden onjuist weergegeven.

Tevens linken deze producten dan direct naar een ‘onafhankelijke’ webshop waar je de digitale piano direct en ongezien kan bestellen.

Wij hebben meerdere malen contact proberen te zoeken met deze sites maar helaas geen reactie mogen ontvangen. Vraag gerust om advies of bezoek enkele grote (Amerikaanse) forums voor een helder en eerlijk advies van andere muzikanten.

 

Roland digitale piano kopen?

De eerste digitale Roland piano zag in 1986 het daglicht. Er zouden veel digitale piano’s volgen. Tot kort maakte Roland uitsluitend gebruik van sampling om een zo natuurlijk mogelijke sound uit hun digitale piano’s te krijgen. Maar met de introductie van de V-Piano presenteerde het merk een unieke nieuwe techniek, waarbij geen samples worden gebruikt, maar de toon door middel van ‘pysical modeling ’wordt gecreëerd. Bij physical modeling werken de parameters voor snaar, hamer, resonantie en pedaal nauwkeurig samen waardoor de pianist echt toon kan maken en boventonen laten horen, bijvoorbeeld door de dempers omhoog te laten komen aan de baskant en te spelen in de diskant. De virtuele losliggende snaren van deze Roland digitale piano zingen mee met een uiterst natuurlijke klank. Het effect is een digitale piano met de ongekend realistische klank van een vleugel en enorme vrijheid om de toon naar eigen wens op te bouwen.

Roland Digitale Piano Modellen:

Pianometropool verkoopt alle modellen digitale piano’s van het merk Roland. Een van de beste verkochte modellen is de Roland RP102 piano. Een ideale piano om als beginner of starter te kopen. De luxere digitale piano’s van Roland zijn te koop onder de naam HP (home Piano). Hieronder staan enkele populaire digitale piano modellen uit de serie Roland digitale piano’s:

Heeft u vragen over de aanschaf van een digitale piano? Wij staan u graag te woord en adviseren u geheel vrijblijvend bij het kopen van de digitale piano die het beste bij u past. Op alle Roland digitale piano’s garanderen wij de beste prijs. Roland digitale piano’s staan speelklaar opgesteld in onze showroom en leveren wij uit voorraad.

De Yamaha digitale piano Clavinova: begrip in pianoland…

De Clavinova wordt al decennia lang gemaakt door Yamaha. De Clavinova heeft meestal de styling van een akoestische piano, maar biedt de muzikant een veel uitgebreider spectrum aan klanken en effecten. Ook deze digitale piano koopt u bij Pianometropool. Door de MIDI-compatibiliteit zijn ze rechtstreeks op een computer aan te sluiten en is digitaal opnemen eenvoudig. De nieuwe Clavinova digitale piano’s beschikken zelfs over USB-aansluitingen of kunnen draadloos worden verbonden.

Begin 2018 introduceerde Yamaha de nieuwste serie Clavinova digitale piano’s de Yamaha CSP 150 en de Yamaha CSP 170. Deze nieuwe digitale piano’s zijn uit voorraad leverbaar.

Yamaha CLP of CVP digitale piano kopen?

De Yamaha CLP-serie is bedoeld voor toetsenisten die een digitale (ook wel elektrische) piano willen kopen die zo veel mogelijk klinkt als een akoestische piano. Bij deze digitale piano serie ligt de nadruk op het nauwkeurig imiteren van zowel aanslag als sound. Dat laatste wordt gerealiseerd door voor elke afzonderlijke noot samples van beroemde piano- en vleugelmerken te gebruiken. De CVP-serie digitale piano’s heeft een uitgebreider scala aan klanken en effecten, compleet met een ingebouwde drumcomputer en begeleidingen.

Real Grand Expression (RGE) staat voor de expressieve mogelijkheden van Yamaha’s Clavinova. RGE is niet alleen de opwekking van het geluid, de aanslag en de pedalen, maar zeker ook de toepassingen van technologieën op basis van ervaringen bij het maken van “echte” piano’s en vleugel’s. Door al deze factoren geeft het Yamaha RGE ( Real Grand Expression) je het gevoel dat je achter een fraaie concert vleugel zit, terwijl je toch echt een digitale piano hebt aangeschaft.

 

 

PIANO'S KOPEN BIJ DE No 1. TOETSSPECIALIST VAN NEDERLAND EN BELGIE