GEBRUIKTE YAMAHA U1/U3 KOPEN?

GEBRUIKTE YAMAHA U1/U3 KOPEN?

Bij Pianometropool koopt u een goede gebruikte Yamaha U1 of U1 akoestische piano die deskundig gereviseerd is en altijd met volledige garantie.

Alle tweede hands Yamaha U1 en U3 piano’s die u bij Pianometropol kunt kopen komen uit Japan en worden gestemd door mevrouw Yamamoto (Yamaha Gallery Certified). Op deze manier bent u verzekerd van een kwalitatief goede piano. 

GEBRUIKTE YAMAHA U1 of U3 PIANO KOPEN?

Het japanse topmerk Yamaha heeft haar piano productie verdeeld over twee landen, nl. Japan en Indonesie. Wereldwijd staan de modellen U1 (121 cm hoog ) en de U3 ( 131 cm hoog ) als meest populaire piano’s te boek.

Deze prestige modellen produceert Yamaha met de meeste zorgvuldigheid door gebruik te maken van de allerhoogste kwaliteit materialen. Niet voor niets zijn er wereldwijd vele duizenden Yamaha U1 en U3 piano’s verkocht en is hierdoor ook het aanbod gebruikte Yamaha U1 en U3 piano’s enorm.

Pianometropool is offcieel dealer is van Yamaha piano’s en vleugels. Naast een nieuwe Yamaha piano koopt u bij ons gegarandeerd ook een kwalitatief goede gebruikte Yamaha U1 of U3 piano.

Naast een ruim aanbod Yamaha piano’s vindt u op deze pagina ook ons actuele aanbod Kawai piano’s.

MEEST VERKOCHTE YAMAHA U1 en U3 PIANO’S

YAMAHA U1 (gebruikt)

Yamaha U1 is wereldwijd de meest verkochte akoestiosche piano ter wereld. Bij Pianometropool koopt u deze gebruikt (gereviseerde) Yamaha U1 piano met volledige garantie. Voor het actuele aanbod bezoekt het beste onze showroom.

Yamaha U1 (gebruikt)

Pianometropool heeft altijd gebruikte Yamaha U1 (en U3) op voorraad. U krijgt volledige garantie op deze gereviseerde akoestische piano met silent systeem, die alleen in de showroom verkrijgbaar is. De Yamaha U1 is wereldwijd de meest verkochte akoestische piano en is al meer dan 50 jaar opgenomen in het Yamaha assortiment.

YAMAHA U 3 SILENT (gebruikt)

Deze gebruikte Yamaha U3 is voorzien van een silent systeem, is gereviseerd en wordt geleverd met volledige garantie van 5 jaar. 

KOOP EEN PIANO MET BESTE PRIJS GARANTIE

Gratis levering van digitale pano's

Levering met eigen transportdienst

Koop een gebruikte Yamaha U1/U3 piano en deze wordt vakkundig geleverd door onze eigen bezorgdienst.

Piano kopen met beste prijsgarantie

Piano's vleugels met beste prijsgarantie

Gebruikte en nieuwe Yamaha U 1/U3 piano’s tegen de beste prijzen. Altijd deskundig advies.

Piano kopen in termijnen betalen

Betaal uw Yamaha U1/U3 piano in termijnen

Koop een gebruikte of nieuwe Yamaha U1/U3 piano en betaal in termijnen zonder rente of kosten. Vraag naar de mogelijkheden.

de nr.1 toetsspecialist van Nederland

De Nr.1 toetsspecialist voor piano's en vleugels

Showroom in Rijswijk met veel nieuwe en gebruikte piano's en vleugels. Centrale ligging aan de snelweg.

GEREVISEERDE YAMAHA U1 of U3 KOPEN

Japans geproduceerde Yamaha piano’s U1 U3

Het japanse topmerk Yamaha heeft haar piano productie verdeeld over 2 landen, nl. Japan en Indonesie.
Wereldwijd staan de modellen U1 (121 cm hoog ) en de U3 ( 131 cm hoog ) als meest populaire piano’s te boek. Deze prestige modellen worden met de meeste zorgvuldigheid geproduceerd en er wordt gebruik gemaakt van de allerhoogste kwaliteit materialen.

Niet voor niets kiezen particulieren alsmede professionals voor deze prachtige instrumenten. Ook onder conservatoria en muziekscholen zijn de Yamaha U1 en U3 modellen razend populair.
Daar Pianometropool offcieel dealer is van Yamaha piano’s en vleugels, kunt u deze instrumenten zowel nieuw als A graded revised bij ons bestellen.

 

Waarom een gebruikte A graded revised piano kopen ?

U kunt natuurlijk op meerdere plaatsen in Europa een gebruikte Yamaha kopen, maar wij van Pianometropool onderscheiden ons toch wel op een hele bijzondere manier.

Als eerste worden de U1 en U3 modellen streng geselecteerd (Japan) alvorens zij voor revisie (geheel of gedeeltelijk) in aanmerking komen.

Daarnaast is het zo dat pianometropool al jaren haar piano’s betrekt van één van de allerbeste leveranciers. Tevens zijn wij er trots op dat alle in Europa aangekomen Yamaha modellen door niemand minder dan onze gecertificeerde ” Yamaha Gallery Certified ” dame Mevrouw Yamamoto worden gestemd, afgeregeld en indien nodig geïntoneerd. Door haar jarenlange expertise bij Yamaha Japan bieden wij u voor europa een unieke garantie.

U kunt ervan overtuigt zijn dat wanneer u een Yamaha U1 of U3 bij ons aanschaft deze instrumenten met de grootste zorgvuldigheid en met 5 jaar volledige garantie (gelijk aan de nieuwe garantie van Yamaha) worden afgeleverd.

 

Revisie van Yamaha U1/U3 in 3 gradaties 

Niet voor niets weet men in het binnen en buitenland ons bedrijf te vinden voor een prachtige U1 of U3. Wij bieden deze instrumenten in 3 gradaties aan:

  1. A graded (gereviseerd, als nieuw)
  2. B graded (gedeeltelijk gereviseerd)
  3. C graded (in goede speelbare conditie, kastwerk niet gereviseerd)

Graag nodigen wij u in onze showroom te Rijswijk onder het genot van een kopje koffie of thee uit om deze instrumenten te beluisteren of zelf te bespelen.

 

PIANO'S KOPEN BIJ DE No 1. TOETSSPECIALIST VAN NEDERLAND EN BELGIE