GEBRUIKTE YAMAHA U1/U3 KOPEN?

GEBRUIKTE YAMAHA U1/U3 KOPEN?

Bij Pianometropool koopt u een goede gebruikte Yamaha U1 of U1 akoestische piano die deskundig gereviseerd is en altijd met volledige garantie.

Alle tweede hands Yamaha U1 en U3 piano’s die u bij Pianometropol kunt kopen komen uit Japan en worden gestemd door mevrouw Yamamoto (Yamaha Gallery Certified). Op deze manier bent u verzekerd van een kwalitatief goede piano. 

GEBRUIKTE YAMAHA U1 of U3 PIANO KOPEN?

Yamaha, een toonaangevend Japans merk, produceert haar piano's in zowel Japan als Indonesië. Wereldwijd zijn de modellen U1 (121 cm hoog) en U3 (131 cm hoog) erkend als de meest populaire piano’s. Deze prestige modellen worden door Yamaha met de grootste zorg geproduceerd, gebruikmakend van materialen van de hoogste kwaliteit. Het is dan ook geen verrassing dat er wereldwijd duizenden Yamaha U1 en U3 piano’s zijn verkocht, wat resulteert in een uitgebreid aanbod van gebruikte modellen. Pianometropool is een officiële dealer van Yamaha piano’s en vleugels, biedt Pianometropool niet alleen nieuwe Yamaha piano's, maar ook een betrouwbare selectie van gebruikte Yamaha U1 en U3 piano's van hoge kwaliteit.

MEEST VERKOCHTE YAMAHA U1 en U3 PIANO’S

YAMAHA U1 (gebruikt)

Yamaha U1 is wereldwijd de meest verkochte akoestiosche piano ter wereld. Bij Pianometropool koopt u deze gebruikt (gereviseerde) Yamaha U1 piano met volledige garantie. Voor het actuele aanbod bezoekt het beste onze showroom.

Yamaha U1 (gebruikt)

Pianometropool heeft altijd gebruikte Yamaha U1 (en U3) op voorraad. U krijgt volledige garantie op deze gereviseerde akoestische piano met silent systeem, die alleen in de showroom verkrijgbaar is. De Yamaha U1 is wereldwijd de meest verkochte akoestische piano en is al meer dan 50 jaar opgenomen in het Yamaha assortiment.

YAMAHA U 3 SILENT (gebruikt)

Deze gebruikte Yamaha U3 is voorzien van een silent systeem, is gereviseerd en wordt geleverd met volledige garantie van 5 jaar. 

KOOP EEN YAMAHA U1/U3 PIANO MET BESTE PRIJS GARANTIE

Gratis levering van digitale pano's

Levering met eigen transportdienst

Koop een gebruikte Yamaha U1/U3 piano en deze wordt vakkundig geleverd door onze eigen bezorgdienst.

Piano kopen met beste prijsgarantie

Piano's vleugels met beste prijsgarantie

Gebruikte en nieuwe Yamaha U 1/U3 piano’s tegen de beste prijzen. Altijd deskundig advies.

Piano kopen in termijnen betalen

Betaal uw Yamaha U1/U3 piano in termijnen

Koop een gebruikte of nieuwe Yamaha U1/U3 piano en betaal in termijnen zonder rente of kosten. Vraag naar de mogelijkheden.

de nr.1 toetsspecialist van Nederland

De Nr.1 toetsspecialist voor piano's en vleugels

Showroom in Rijswijk met veel nieuwe en gebruikte piano's en vleugels. Centrale ligging aan de snelweg.

YAMAHA U1 of YAMAHA U3 KOPEN?

Ontdek Uw Perfecte Yamaha U1 of U3 Piano bij Pianometropool in Rijswijk

Welkom bij Pianometropool, waar u de meest verfijnde Yamaha U1 en U3 piano's vindt, zorgvuldig geselecteerd en gereviseerd voor de ultieme muzikale ervaring. Onze showroom in Rijswijk, open zeven dagen per week, is de ideale plek om uw droompiano te vinden.

Waarom Kiezen voor een Gereviseerde Yamaha U1 of U3 van Pianometropool?

 • Unieke Selectie en Revisieproces: Onze Yamaha U1 en U3 piano's worden streng geselecteerd in Japan voordat ze in aanmerking komen voor revisie. Dit zorgt ervoor dat alleen de beste instrumenten onze showroom bereiken.
 • Expertise van Mevrouw Yamamoto: Elke piano die Europa binnenkomt, wordt afgestemd en indien nodig geïntoneerd door onze Yamaha Gallery Certified expert, Mevrouw Yamamoto. Haar jarenlange ervaring bij Yamaha Japan garandeert een ongeëvenaarde kwaliteit en betrouwbaarheid.
 • 5 Jaar Volledige Garantie: Net als bij nieuwe Yamaha piano's, bieden wij op onze gereviseerde U1 en U3 modellen een volledige garantie van 5 jaar, waardoor uw investering volledig beschermd is.

Revisie in Drie Gradaties: Aangepast aan Uw Wensen

 • A Graded: Volledig gereviseerd en als nieuw.
 • B Graded: Gedeeltelijk gereviseerd, met focus op essentiële speelkwaliteit.
 • C Graded: In goede speelbare conditie, met origineel kastwerk.

Uw Aankoopproces: Transparant en Klantgericht

Ons team van deskundigen staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de perfecte Yamaha U1 of U3 piano. Met onze transparante prijzen en uitgebreide kennis zorgen we ervoor dat u de beste keuze maakt binnen uw budget.

Bezoek Onze Showroom: Ervaar de Yamaha U1 en U3 Zelf

Wij nodigen u uit in onze showroom in Rijswijk om onze Yamaha U1 en U3 piano's zelf te ervaren. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u de verschillende modellen uitproberen en de unieke kwaliteiten van elk instrument ontdekken. Ontdek bij Pianometropool in Rijswijk de perfecte Yamaha U1 of U3 piano voor u. Of u nu op zoek bent naar een volledig gereviseerd instrument of een piano met karakter, wij hebben wat u zoekt, altijd met volledige garantie en uitstekende service.

Yamaha U1 en U3 Piano's: Compacte Virtuositeit en Majestueuze Professionaliteit

Yamaha U1 - De Compacte Virtuoos

De Yamaha U1, bekend om zijn compacte formaat, is perfect voor zowel thuisgebruik als onderwijsinstellingen. Deze piano's bieden een heldere, rijke klank en een responsief speelgevoel, ideaal voor zowel beginnende als gevorderde spelers.

Yamaha U3 - De Majestueuze Professional

De Yamaha U3, met zijn imposante aanwezigheid en grotere klankbord, biedt een vollere en diepere klank. Dit model is bijzonder geschikt voor gevorderde spelers en professionals die een robuuste en expressieve klank zoeken.

Waarom Kiezen voor een Gereviseerde Yamaha Piano van Pianometropool?

 • Strenge Selectie: Alleen de beste piano's worden geselecteerd voor revisie. Dit zorgt ervoor dat elke piano die wij aanbieden van de hoogste kwaliteit is.
 • Expertise van Mevrouw Yamamoto: Onze Yamaha piano's worden afgestemd en geïntoneerd door Mevrouw Yamamoto, een Yamaha Gallery Certified expert. Haar expertise garandeert dat elke piano voldoet aan de hoogste standaarden.
 • Drie Revisiegradaties: Wij bieden onze Yamaha piano's aan in drie gradaties: A Graded (als nieuw), B Graded (gedeeltelijk gereviseerd), en C Graded (goede speelbare conditie). Dit biedt u de flexibiliteit om een piano te kiezen die past bij uw behoeften en budget.

Uw Aankoopproces: Persoonlijk en Transparant

Ons toegewijde team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van uw aankoopproces. Wij bieden:
 • Deskundig Advies: Onze medewerkers zijn niet alleen verkoopexperts, maar ook gepassioneerde muzikanten. Zij begrijpen uw behoeften en kunnen u helpen de perfecte piano te vinden.
 • Transparante Prijzen: Wij geloven in eerlijkheid en transparantie. Daarom zijn al onze prijzen duidelijk en eerlijk, zonder verborgen kosten.

Extra Diensten: Van Aankoop tot Thuisbezorging

 • Gratis Parkeren en Levering: Wij maken uw bezoek en aankoop zo gemakkelijk mogelijk met gratis parkeergelegenheid en levering.
 • 100% Inruilgarantie: Uw muzikale reis kan veranderen, en daarom bieden wij een 100% inruilgarantie op onze Yamaha piano's.
 • Volledige Garantie: Elke aankoop komt met een volledige garantie van 5 jaar, waardoor u met vertrouwen kunt investeren.

Bezoek Onze Showroom: Een Wereld van Piano's Wacht op U

Wij nodigen u uit om onze showroom in Rijswijk te bezoeken, waar u onze uitgebreide collectie Yamaha U1 en U3 piano's kunt ervaren. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u de verschillende modellen uitproberen en de unieke kwaliteiten van elk instrument ontdekken. Ontdek bij Pianometropool in Rijswijk de perfecte Yamaha U1 of U3 piano voor u. Of u nu een beginner bent of een ervaren pianist, wij hebben de ideale piano voor u, altijd met volledige garantie en uitstekende service.

YAMAHA U1 DE MEEST VERKOCHTE PIANO TER WERELD

Yamaha U1: De Keuze van Muziekscholen en Pianisten Wereldwijd

Ontdek de Yamaha U1 bij Pianometropool, een piano die zowel door zijn historische waarde als door zijn populariteit bij muziekscholen en professionele artiesten wereldwijd geliefd is.

Waarom de Yamaha U1 Zo Populair Is

 • Robuust en Betrouwbaar: Zijn duurzame constructie en betrouwbare prestaties maken de U1 ideaal voor intensief gebruik in muziekscholen en oefenruimtes.
 • Uitzonderlijke Klankkwaliteit: De U1 staat bekend om zijn rijke en aanpasbare klank, wat het een voorkeursinstrument maakt voor zowel klassieke als moderne muzikanten.
 • Nauwkeurige Respons en Expressieve Controle: Zijn betrouwbare speelgevoel is cruciaal voor zowel het leren als professioneel spelen.

De Lange Geschiedenis van de Yamaha U1

Dit model, met een rijke historie sinds de vroege 20e eeuw. Yamaha's constante verbeteringen hebben de U1 door de jaren heen populair gehouden.

Gebruikte Yamaha U1 Piano's: Een Markt Vol Variatie

Er is een groot aanbod van gebruikte Yamaha U1 piano's op de markt, maar veel zijn niet deskundig gereviseerd.

Waarom Kiezen voor Pianometropool?

 • Streng Geselecteerd: We selecteren enkel topkwaliteit voor ons revisieproces.
 • Deskundig Gereviseerd: Onze specialisten zorgen dat elke piano voldoet aan hoge kwaliteitsnormen.
 • Met Certificatie en Garantie: Elke gereviseerde Yamaha U1 piano bij Pianometropool wordt geleverd met een certificaat van authenticiteit en een volledige garantie.

Bezoek Onze Showroom

Wij nodigen u uit om onze showroom in Rijswijk te bezoeken en zelf de kwaliteit en het onderscheid van onze Yamaha U1 piano's te ontdekken. Of u nu een muziekschool vertegenwoordigt, een professionele muzikant bent, of een enthousiaste thuispianist, bij Pianometropool vindt u een Yamaha U1 die aan al uw eisen voldoet. Ontdek bij Pianometropool in Rijswijk waarom de Yamaha U1 al decennialang de voorkeurskeuze is voor muziekscholen en pianisten wereldwijd. Met onze ervaring en klantgerichte service, bent u verzekerd van een piano die niet alleen een instrument is, maar een partner in uw muzikale reis.

YAMAHA U3 AANHOUDEND POPULAIR

De Yamaha U3: Populair en Geliefd bij Pianisten

Met zijn indrukwekkende klankbord en rijke klank, staat de Yamaha U3 bekend als een veelgebruikte en populaire piano onder muzikanten wereldwijd. De lange geschiedenis en aanhoudende populariteit van de U3 zijn te danken aan zijn robuuste constructie en expressieve geluidskwaliteit.

Waarom de Yamaha U3 Zo Geliefd Is

Dit model wordt gewaardeerd om zijn esthetische uitstraling en superieure klank, maar ook om zijn lange levensduur en betrouwbare prestaties. De U3 is perfect voor educatieve doeleinden en professioneel gebruik, dankzij zijn veelzijdigheid en kwaliteit.

Het Aanbod van Gebruikte Yamaha U3 Piano's

Er is een groot aanbod van gebruikte Yamaha U3 piano's, maar veel van deze instrumenten zijn niet professioneel gereviseerd. Het is belangrijk voor kopers om kritisch te zijn bij het kiezen van een gebruikte U3 piano.

Waarom Uw Yamaha U3 Kopen bij Pianometropool?

 • Bij Pianometropool, onderscheiden we ons door onze deskundige revisie van gebruikte Yamaha U3 piano's.
 • Onze specialisten zorgen ervoor dat elke gebruikte U3 piano voldoet aan onze hoge kwaliteitsnormen.
 • Elke gereviseerde U3 piano bij Pianometropool komt met een volledige garantie, waardoor u verzekerd bent van een veilige investering.
Bezoek onze showroom in Rijswijk om de Yamaha U3 piano's zelf te ervaren en ontdek het verschil dat een professioneel gereviseerd instrument kan maken. Voor elke behoefte, van thuis tot podium, biedt Pianometropool de ideale Yamaha U3 piano, compleet met onze uitgebreide garantie en klantenservice.

Waarom een gebruikte A graded revised piano kopen ?

U kunt natuurlijk op meerdere plaatsen in Europa een gebruikte Yamaha kopen, maar wij van Pianometropool onderscheiden ons toch wel op een hele bijzondere manier.

Als eerste worden de U1 en U3 modellen streng geselecteerd (Japan) alvorens zij voor revisie (geheel of gedeeltelijk) in aanmerking komen.

Daarnaast is het zo dat pianometropool al jaren haar piano’s betrekt van één van de allerbeste leveranciers. Tevens zijn wij er trots op dat alle in Europa aangekomen Yamaha modellen door niemand minder dan onze gecertificeerde ” Yamaha Gallery Certified ” dame Mevrouw Yamamoto worden gestemd, afgeregeld en indien nodig geïntoneerd. Door haar jarenlange expertise bij Yamaha Japan bieden wij u voor europa een unieke garantie.

U kunt ervan overtuigt zijn dat wanneer u een Yamaha U1 of U3 bij ons aanschaft deze instrumenten met de grootste zorgvuldigheid en met 5 jaar volledige garantie (gelijk aan de nieuwe garantie van Yamaha) worden afgeleverd.

 

Revisie van Yamaha U1/U3 in 3 gradaties 

Niet voor niets weet men in het binnen en buitenland ons bedrijf te vinden voor een prachtige U1 of U3. Wij bieden deze instrumenten in 3 gradaties aan:

 1. A graded (gereviseerd, als nieuw)
 2. B graded (gedeeltelijk gereviseerd)
 3. C graded (in goede speelbare conditie, kastwerk niet gereviseerd)

Graag nodigen wij u in onze showroom te Rijswijk onder het genot van een kopje koffie of thee uit om deze instrumenten te beluisteren of zelf te bespelen.

 

PIANO'S KOPEN BIJ DE No 1. TOETSSPECIALIST VAN NEDERLAND EN BELGIE