Aanbieding

Yamaha U1 – Gebruikte Akoestische piano

 9.640,00  2.195,00

Of in 3 termijnen van  731,67

Bij Pianometropool koopt u een gebruikte Yamaha U1 al vanaf € 2195,-. Deze akoestische piano’s in Zwart Hoogglans zijn alleen te koop in onze showroom in Rijswijk en worden geleverd inclusief volledige garantie. 

Verkrijgbaar via Showroom

Op voorraad

Beschrijving

Wij leveren al jaren een unieke collectie (al dan niet gereviseerde) occasion Yamaha piano’s aan particulieren, bedrijven en muziekscholen waaronder bekende conservatoria. Wij zijn in tegenstelling tot de meeste firma’s die occasion Yamaha piano’s aanbieden officieel Yamaha dealer en leveren de gehele collectie zowel nieuw als occasion. Tevens leveren wij deze akoestische Yamaha U1 piano’s met garantie (vaak dezelfde garantie als op een nieuwe U serie).

Prijzen voor een gebruikte Yamaha u1 piano starten al vanaf € 2.195,- (C-Graded) incl BTW.

De modellen lopen op tot € 5995,- (A-Graded) afhankelijk van de staat en leeftijd van het instrument. De advies nieuwprijs bedraagt momenteel € 9.450,00

Let op: Wij verzoeken u vriendelijk om voor dit artikel een speelafspraak te maken. Dit artikel is niet op onze website te bestellen, enkel in onze showroom verkrijgbaar.

Iedere piano is anders en smaak is zeer persoonlijk. Het terugsturen van een piano is kostbaar en omslachtig dus verkopen wij deze occasion piano’s alleen nadat ze zijn uitgekozen in de showroom.

*Let op dit is een voorbeeld foto

 

Uitleg Revisie Labels:
Pianometropool levert Yamaha piano’s gebruikt en nieuw. De gebruikte Yamaha instrumenten zijn geprijsd naar revisiestaat. 
A+ = Volledig gereviseerd + AdSilent Systeem (5 jaar garantie)
A   = Volledig gereviseerd (ook het kastwerk opnieuw gespoten, mechanisch en esthetisch in zeer goede conditie) + 5 jaar garantie
B   = Deels gereviseerd (mechanisch in orde, kastwerk in originele staat) + 5 jaar garantie
C   = Niet gereviseerd (in originele authentieke staat)

Extra informatie

Merk

Model

Staat

Kleur

Hoogte (cm)

Gewicht