Pianometropool is officieel Yamaha piano dealer. In onze showroom staan meerdere modellen speelklaar opgesteld. Varierend van digitale piano tot concert vleugels.

Tevens bieden we vele gebruikte Yamaha instrumenten aan. Altijd met volledige garantie

GROOTSTE YAMAHA LEVERANCIER

Pianometropool verkoopt vele Yamaha piano’s. Yamaha heeft een breed aanbod met akoestische en digitale piano’s en vleugels.

Een akoestische Yamaha piano is ongeëvenaard in haar schoonheid en muzikaal bereik. Een  akoestische Yamaha piano is de ultieme uiting van de kunst van de piano maker.

Digitale piano’s van Yamaha bieden meer dan alleen een onderhoudsvrij instrument. Exclusieve Yamaha technologieën leveren een akoestische piano-ervaring op het podium, maar ook bij u thuis. Maar dan volledig digitaal aangestuurd.

MEEST POPULAIRE YAMAHA PIANO’S

Yamaha U1

De meest verkochte akoestisch piano van Yamaha koopt u bij Pianometropool.

Yamaha U1 silent

Akoestische piano van Yamaha compleet geleverd met silent systeem.

Yamaha U3

Gebruikte akoestische piano Yamaha U3. Geleverd met volledige garantie

YAMAHA PIANO’S MET BESTE PRIJS GARANTIE

Gratis levering van digitale pano's

Levering van Yamaha piano's met eigen bezorgdienst

Uw Yamaha piano wordt geleverd door onze eigen bezorgdienst.  Digitale piano’s vanaf € 1.000 gratis levering.

Piano kopen met beste prijsgarantie

Yamaha piano met beste prijsgarantie

Yamaha piano’s voor de laagste prijzen. Altijd deskundig advies bij aanschaf Yamaha piano.

Piano kopen in termijnen betalen

Betaal uw digitale piano in termijnen

Koop een Yamaha piano en betaal in termijnen zonder rente of kosten. Vraag naar de mogelijkheden.

de nr.1 toetsspecialist van Nederland

De Nr.1 toetsspecialist voor piano's en vleugels

Showroom in Rijswijk met veel nieuwe en gebruikte piano's en vleugels. Centrale ligging aan de snelweg.

ONS AANBOD YAMAHA PIANO’S

Resultaat 1–20 van de 72 resultaten wordt getoond

MEER INFORMATIE OVER YAMAHA PIANO’S

Een akoestische Yamaha piano is ongeëvenaard in haar schoonheid en muzikaal bereik. Een Yamaha akoestische piano is de ultieme uiting van de kunst van de piano maker.

De akoestische piano van Yamaha is het resultaat van meer dan 100 jaar vakmanschap en design. Elke fase van het Yamaha piano productieproces steunt op beproefde technieken, die in de loop der jaren zijn aangescherpt door Yamaha ambachtslieden. Op basis van praktische ervaring en tradities van de gedetailleerde muziekinstrument bouw. Met alle zintuigen en met veel passie creëert Yamaha voortdurend nieuwe piano’s en vleugels en geluiden in de eigen fabrieken. Bij Pianometropool staan meerdere Yamaha piano’s speelklaar in de showroom.

Yamaha digitale piano aanbod

Digitale piano’s van Yamaha bieden meer dan alleen een onderhoudsvrij instrument. Exclusieve Yamaha technologieën leveren een akoestische piano-ervaring op het podium, maar ook bij u thuis. Maar dan volledig digitaal aangestuurd.

Met meer dan 100 jaar ervaring in de vervaardiging van wereldklasse akoestische piano’s meer dan een halve eeuw in Hi-Fi audio en elektronische instrumenten, biedt Yamaha een groot aanbod digitale piano’s. Yamaha digitale piano’s zijn veelzijdig inzetbaar, zowel professioneel als voor thuis. Van de draagbare P-serie tot aan de ongelooflijk veelzijdige digitale CVP-709 Clavinova vleugel, Yamaha heeft een piano voor muzikanten op elk niveau.

De Yamaha hybride piano

De hybride piano betekent een nieuwe identiteit en een nieuw tijdperk voor de piano. Geboren uit de fusie van de nieuwste technologie en meer dan een eeuw ervaring met het bouwen van piano’s. Yamaha is trots om een ​​uitgebreide lijn van hybride piano te kunnen presenteren; een harmonie van traditionele akoestische artisticiteit en verbeterde technologische schittering.

Op deze pagina vindt u het actuele aanbod van Yamaha piano’s en Yamaha vleugels dat u in onze showroom in Rijswijk aantreft.

 

PIANO'S KOPEN BIJ DE No 1. TOETSSPECIALIST VAN NEDERLAND EN BELGIE