GEBRUIKTE AKOESTISCHE PIANO

GEBRUIKTE PIANO (OCCASIONS)

Wil je een een goede 2e handse, gebruikte akoestische piano kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een zeer ruim assortiment gebruikte akoestische piano occasions. Uiteraard krijg je bij aankoop van een gebruikte piano bij ons altijd volledige garantie.

Alle piano’s staan speelklaar in onze showroom in Rijswijk. Neem een kijkje op onze website voor het huidige assortiment of bezoek onze showroom om de piano occasions zelf te bekijken en bespelen.

GEBRUIKTE AKOESTISCHE PIANO OCCASIONS MET GARANTIE

Het mechaniek van een akoestische piano is bijna net zo complex en delicaat als een horloge-uurwerk. Meer dan 10.000 onderdelen zitten er alleen al in het mechaniek.

Een oude of niet goed spelende piano opknappen is vaak nog veel duurder dan het kopen van een nieuwe akoestische piano. Pas hier dus mee op en neem altijd een expert mee als u overweegt een gebruikte akoestische piano van een particulier te kopen.

Koopt gebruikte piano occasion bij Pianometropool, dan krijgt u altijd garantie aan huis. maar ook een 100% inruilgarantie op uw volgende aankoop én een officiële factuur welke nodig is om de gebruikte akoestische piano later eventueel te kunnen verkopen.

Daarnaast kunt u in onze showroom alle merken en types gebruikte en nieuw piano’s uitproberen zodat u altijd de juiste keuze maakt.

MEEST POPULAIRE GEBRUIKTE AKOESTISCHE PIANO’S

Yamaha U1 Silent

De Yamaha U1 is de meest gekochte piano ter wereld.

Wij verkopen verschillende gebruikte en gereviseerde Yamaha U1 piano’s uit voorraad, al dan niet uitgerust met een silent systeem.

Yamaha U3 sitent

Het vlaggenschip van Yamaha, de 131cm hoge concert piano nu tijdelijk, met een gratis silentsysteem t.w.v. € 2500.-. Deze in nieuwstaat verkerende U3 piano heeft een prachtige warme volle klank en een zeer ronde diskant. 5 jaar garantie en 100% inruilgarantie.

George Steck 123

Meerdere malen uitgeroepen tot ‘de piano met de beste prijs-kwaliteit verhouding’ door o.a. Pianowereld magazine.

Koop deze fraaie gebruikte 123 piano in het wit hoogglans.

KOOP EEN GEBRUIKTE PIANO OCCASIONS ALTIJD MET GARANTIE

Gratis levering van digitale pano's

Levering van akoestische piano's

Uw akoestische piano wordt vakkundig en tegen een lage prijs geleverd door onze eigen bezorgdienst.

Piano kopen met beste prijsgarantie

Akoestische piano's met beste prijsgarantie

Akoestische piano’s kopen voor de laagste prijzen. Altijd deskundig advies bij aanschaf digitale piano.

Piano kopen in termijnen betalen

Betaal uw akoestische piano in termijnen

Koop een akoestische piano en betaal in termijnen zonder rente of kosten. Vraag naar de mogelijkheden.

de nr.1 toetsspecialist van Nederland

De Nr.1 toetsspecialist voor piano's en vleugels

Showroom in Rijswijk met veel nieuwe en gebruikte piano's en vleugels. Centrale ligging aan de snelweg.

Groot aanbod gebruikte piano occasions

Bij Pianometropool koopt u de mooiste gebruikte akoestische piano occasions. Altijd met volledige garantie en met 100% inruilgarantie. Bezoek onze showroom in Rijswijk of neem contact op voor deskundig advies en hulp bij de aanschaf van een gebruikte piano occasion.

2e HANDS AKOESTISCHE PIANO KOPEN? ONZE TIPS

1: Waarom een gebruikte akoestische piano kopen?

Bepaal of een gebruikte akoestische piano voor u de juiste keuze is. Moet de piano op zolder staan en dus 3 trappen op? Of door het raam? Dit is een kostbare aangelegenheid! Komt de akoestische piano in een kleine ruimte of een studentenkamer? Dan is een kleine digitale piano soms een betere optie.
Kiest u voor de meest warme klank en authentieke speelaard? Dan is een échte akoestische piano inderdaad de juiste keuze

2: Wat is uw budget voor de aanschaf van een piano?

Een redelijke kwaliteit (gebruikte) piano kunt u al kopen vanaf een duizend a vijftienhonderd euro. Onder de duizend euro kunt u beter kiezen voor een (nieuwe) digitale piano.

3: Welke akoestische piano is voor u geschikt?

Kies voor een akoestische piano die bij U past en niet een piano die u goedkoop kunt overnemen of cadeau krijgt. Het succes van de hobby en het plezier dat u eraan gaat beleven hangt van grote mate af van het ‘gereedschap’. Bij Pianometropool kunt u alle gebruikte akoestische piano’s eerst uitproberen en zo een juiste keuze maken. Kies voor een aanslag en klank die bij u past én vergeet natuurlijk ook het uiterlijk van de piano niet!

4: Koopt u een moderne of klassieke piano

Moderne akoestische piano’s zijn niet uw stijl? Liever een prachtige klassieke hoge piano?

Let erop dat u dan altijd een gereviseerde piano aanschaft. Dit is een gebruikte piano die weer in goede conditie is teruggebracht. Een niet gereviseerde akoestische piano (in authentieke) staat lijkt zeer goedkoop maar is ongeschikt om op te studeren.

 

PIANO'S KOPEN BIJ DE No 1. TOETSSPECIALIST VAN NEDERLAND EN BELGIE