Aanbieding

Kawai BL 31 – Akoestische piano

 6.195,00  4.495,00

Bij Pianometropool koopt u deze gebruikte Kawai BL31 – piano in zwart hoogglans – met Beste prijsgarantie. Direct leverbaar 

Op voorraad

Beschrijving

Kawai BL 31 piano

De Kawai BL31 piano is een prachtig instrument dat bekend staat om zijn hoge kwaliteit en uitstekende prestaties. Het is een staande piano die is ontworpen voor zowel thuis- als professioneel gebruik en is gebouwd met het oog op duurzaamheid en betrouwbaarheid.

De piano heeft een volle, rijke klank, met een helder en uitgebalanceerd geluid dat zowel bij lage als hoge tonen zeer goed tot zijn recht komt. Dit maakt het instrument bijzonder geschikt voor zowel beginners als ervaren pianisten.

De Kawai BL31 is ook zeer stijlvol en elegant, met een tijdloos ontwerp dat in vrijwel elke setting past.

Al met al is de Kawai BL31 een uitstekende piano met een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Het biedt een combinatie van superieure prestaties, duurzaamheid en elegantie die het tot een geweldige keuze maakt voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig instrument dat zowel thuis als in een professionele omgeving kan worden gebruikt.

Voor meer informatie over deze gebruikte Kawai piano kunt u contact opnemen met een van onze piano specialisten of een bezoekje brengen aan onze pianowinkel te Rijswijk.

Extra informatie

Merk

Model

Staat

Kleur

Hoogte (cm)

Garantietermijn