Het bijzondere karakter van de Physis piano is niet alleen gebaseerd op hoogstaande technologie en geluid prestaties, maar ook het fysieke ontwerp. Simpel gezegd, is er geen andere digitale piano met vergelijkbaar elegante design.

Er zijn geen knoppen op het speciaal ontworpen glazen touch panel. De hoge-resolutie grafische displaymaakt de bediening eenvoudig, waardoor zelfs de meest complexe parameters te wijzigen zijn

EXCLUSIEF PHYSIS DISTRIBUTEUR

De gedachte is om voor ervaren muzikanten en de meest veeleisende professionals een digitale piano te leveren die krachtig, veelzijdig en mooi is. Het is een dermate geavanceerd en compleet instrument dat met geen enkele andere digitale piano vergeleken kan worden.

 Een instrument als dit werd nog niet eerder gebouwd, omdat de vereiste technologie nog niet eerder ontwikkeld was. Voor meer informatie en deskundig advies neem even vrijblijvend contact op of kom langs in onze showroom in Rijswijk. Onze Physis piano’s en vleugels worden geleverd tegen de beste prijzen met volledige garantie.

MEEST POPULAIRE PHYSIS PIANO’S

Physis V100 PW

Bij Pianometropool koopt u deze Nieuwe Physis V100 PW – Digitale piano in Wit Hoogglans – met Beste prijsgarantie. Levering uit voorraad – meer informatie 070-4159800

Physis V100 R

Bij Pianometropool koopt u deze Nieuwe Physis V100 R – Digitale piano in Rood Mat – met Beste prijsgarantie. Levering uit voorraad – meer informatie 070-4159800

Physis G1000

Bij Pianometropool koopt u deze Nieuwe Physis G1000 – Digitale vleugel in Zwart Hoogglans – met Beste prijsgarantie. Uitverkocht – voor informatie 070-4159800

PHYSIS PIANO’S MET BESTE PRIJS GARANTIE

Gratis levering van digitale pano's

Levering van digitale piano is gratis

Uw digitale piano gratis geleverd door onze eigen bezordienst.  Ook montage is als optie mogelijk.

Piano kopen met beste prijsgarantie

Digitale piano met beste prijsgarantie

Digitale piano’s voor de beste prijzen. Altijd deskundig advies bij aanschaf digitale piano. 

Piano kopen in termijnen betalen

Betaal uw digitale piano in termijnen

Koop een digitale piano en betaal in termijnen zonder rente of kosten. Vraag naar de mogelijkheden.

de nr.1 toetsspecialist van Nederland

De Nr.1 toetsspecialist voor digitale piano's

Showroom in Rijswijk met veel nieuwe en gebruikte piano's en vleugels. Centrale ligging aan de snelweg.

ONS AANBOD PHYSIS PIANO’S

Toont alle 6 resultaten

MEER INFORMATIE OVER PHYSIS DIGITALE PIANO’S

Physis piano is een gedachte.

De gedachte is om voor ervaren muzikanten en de meest veeleisende professionals een digitale piano te leveren die krachtig, veelzijdig en mooi is. Het is een dermate geavanceerd en compleet instrument dat met geen enkele andere digitale piano vergeleken kan worden. Een instrument als dit werd nog niet eerder gebouwd, omdat de vereiste technologie nog niet eerder ontwikkeld was.

Physis is de meest geavanceerde digitale Piano ter wereld

De toegepaste technologie is gebaseerd op complexe wiskundige algoritmen en een proces dat wel 24 miljard berekeningen per seconde maakt. Het resultaat is de mogelijkheid om het geluid te simuleren van een akoestische piano. Het is een totaal andere benadering van sampling van digitaal geluid, omdat elke noot, elk akkoord, elke kleinste nuance niet het resultaat is van eenvoudige productie van geluid, maar voortkomt uit een organisch sound generatie proces dat voortdurend in beweging is. Met real time activiteit, net zoals bij het bespelen van een fysiek instrument. De ontwikkeling van de algoritmen is het resultaat van meer dan 7 jaar onderzoek door een team van 20 toegewijde ingenieurs, 3 Universiteiten en met medewerking van internationale instituten.

Uitzonderlijke prestaties.

De Physis® technologie, en de uniciteit van de Physis® Piano zorgen voor geweldige en indrukwekkende prestaties.. Zes DSP dual-core processoren werken parallel om de rekenkracht van 24 miljard bewerkingen per seconde te garanderen. U kunt met de Physis eenvoudig uw eigen akoestische vleugel creëren door het veranderen van de lengte, de resonantie en de morfologie van de hamers. U kunt ook kiezen uit 3 verschillende elektrische piano’s (Clavi, Wurly, Rhody). Zelfs de eigenschappen van een Mallet instrument (vibrafoon, xylofoon, marimba) kan zijn eigen volledig aanpasbaar fysisch model te hebben. Een rijke bibliotheek van high-definition klanken en geweldige sound opties zijn mogelijk (compressie, versterking, egalisatie en special effects) en maken de Physis piano opties wereldwijd on-geëvenaard.

Elegant design, unieke touch

Het bijzondere karakter van de Physis piano is niet alleen gebaseerd op hoogstaande technologie en geluid prestaties, maar ook het fysieke ontwerp. Simpel gezegd, is er geen andere digitale piano met vergelijkbaar elegante design. Er zijn geen knoppen op het speciaal ontworpen glazen touch panel. De hoge-resolutie grafische display maakt de bediening eenvoudig, waardoor zelfs de meest complexe parameters van Physis®’s gemakkelijk te begrijpen en te wijzigen zijn. Het gebruik van hoogwaardige materialen, zoals geborsteld aluminium en echte houten piano toetsen met voelbare “Ivory Sense” key tops is een visuele bevestiging van wat het oor van de muzikant instinctief waarneemt. Vanaf het allereerste moment geeft de digitale Physis® piano u een gevoel dat vergelijkbaar is met een echte akoestisch piano of vleugel.

 

PIANO'S KOPEN BIJ DE No 1. TOETSSPECIALIST VAN NEDERLAND EN BELGIE