De aanschaf van een nieuwe of gebruikte akoestische piano is een prachtige verrijking van uw huis of atelier, en de keuze voor een Samick piano is een verstandige keuze. Samick piano’s hebben een mooie toon, de juiste touch en een tijdloos disign.

Pianometropool is leverancier van Samick piano’s

LEVERANCIER VAN SAMICK PIANO’S EN VLEUGELS

De Samick vleugels zijn leverbaar in vier maten en bieden de pianist een geweldig klinkend instrument tegen een ongelofelijke prijs. De Samick piano lijn is geschikt voor kleinere ruimtes. Ongeacht of u een Samick vleugel of piano kiest. Deze is met dezelfde grote aandacht voor detail en kwaliteit gebouwd en geschikt voor het produceren van de mooiste muziek gedurende vele jaren.

Tot en met begin jaren 2000 heeft Pianometropool binnen Europa wellicht het grootste aandeel gehad in de verkoop van Samick piano’s en vleugels. Vanaf het moment dat Samick eind jaren 80, begin jaren 90 de  modellen van de wereldbekende Klavierbauer uit Duitsland, Klaus Fenner introduceerde, heeft dit merk een geweldige boost gekregen en liepen de verkoopcijfers wereldwijd op tot maar liefst 125.000 units per jaar. Tevens kocht Samick zich in de jaren 90 in bij het bekende Duitse merk Bechstein. Samick is dan ook een wereldwijde speler op het gebied van piano’s  vleugels en gitaren. Een echte muziekfabrikant.  Wie met name een piano of vleugel uit de Klaus Fenner periode weet te kopen ( fabricage Korea ) koopt meestal een instrument tegen een interessante prijs/kwaliteit verhouding. 

SAMICK PIANO AANBIEDINGEN

MEEST POPULAIRE SAMICK PIANO’S

Samick

Goede gebruikte Samick akoestische piano

Samick vleugel

Samick akoestische vleugel

Samick vleugel

Gebruikte Samick akoestische vleugel. Schitterende occassion.

SAMICK PIANO’S MET BESTE PRIJS GARANTIE

Gratis levering van digitale pano's

Levering van piano'S en vleugels

Uw akoestische piano of vleugel wordt vakkundig geleverd door onze eigen bezorgdienst.

Piano kopen met beste prijsgarantie

Piano's en vleugels met beste prijsgarantie

Piano’s en vleugels voor de beste prijzen. Altijd deskundig advies bij aanschaf van een piano.

Piano kopen in termijnen betalen

Betaal uw piano in termijnen

Koop een piano en betaal in termijnen zonder rente of kosten. Vraag naar de mogelijkheden.

de nr.1 toetsspecialist van Nederland

De Nr.1 toetsspecialist voor piano's en vleugels

Showroom in Rijswijk met veel nieuwe en gebruikte piano's en vleugels. Centrale ligging aan de snelweg.

ONS AANBOD SAMICK PIANO’S

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

MEER INFORMATIE OVER SAMICK PIANO’S

Waarom een Samick piano of vleugel?

Samick musical instruments is in 1958 opgericht door de toenmalige founder Mr Hyo Ick Lee. Het merk Samick is in de jaren ’70 bekend geworden en werd voor 100% in Korea ( Seoul ) geproduceerd. Momenteel worden de Samick piano’s en vleugels in Indonesië gebouwd. 

De aanschaf van een nieuwe of gebruikte piano is een prachtige verrijking van uw huis of atelier, en de keuze voor een Samick piano is een verstandige keuze. Samick piano’s hebben een mooie toon, de juiste touch en een tijdloos disign.

Samick is de eerste pianobouwer met een ISO 9002 certificering. De kwaliteit van de afwerking is duidelijk zichtbaar af te zien aan de uitstraling van een Samick piano. De wereldberoemde Duitse ontwerper, Klaus Fenner ontwierp deze piano’s met een warme Europese stijl. De combinatie van de beste materialen en vakmanschap werden Samick piano’s staan garant voor het produceren van vele jaren prachtige muziek.

De invloed van de huidige ontwerper K. Gunner Benson is duidelijk zichtbaar in de verfijnde lijnen en curven, waardoor een Samick instrument tot een van de mooiste piano’s van dit moment maakt. het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat uw Samick piano haar schoonheid en de waarde voor vele jaren zal behouden.

De Samick vleugels zijn leverbaar in vier maten en bieden de pianist een geweldig klinkend instrument tegen een ongelofelijke prijs. De Samick piano lijn is geschikt voor kleinere ruimtes. Ongeacht of u een Samick vleugel of piano kiest. Deze is met dezelfde grote aandacht voor detail en kwaliteit gebouwd en geschikt voor het produceren van de mooiste muziek gedurende vele jaren.

 

PIANO'S KOPEN BIJ DE No 1. TOETSSPECIALIST VAN NEDERLAND EN BELGIE