Elke Steinway vleugel is een uniek meesterwerk, afgeleverd door de handen van ambachtslieden. Vakmensen die veel tijd en aandacht steken in de bouw van iedere piano. Alles wordt rustig en met zorg gedaan.

PianoMetropool koopt u een gebruikte Steinway & Sons vleugel altijd met volledige garantie.

 

AANBOD STEINWAY & SONS VLEUGELS

Pianometropool is erkend dealer van een aantal wereldberoemde merken waaronder: Blüthner / Haessler / Irmler (Duitsland) Yamaha (Japan) en wij leveren occasions van bijna alle grote merken waaronder: Grotrian Steinweg / Schimmel / Bechstein / Bösendorfer / Steinway & Sons en vele anderen.

De Steinway vleugel, een legende en de gouden standaard op het gebied van akoestische piano’s, staat sinds 1853 synoniem voor uitstekend vakmanschap en compromisloze kwaliteit, esthetiek en expressie. Het is vooral het onmiskenbare geluid en het gevoel één te zijn met de vleugel die verklaart waarom vrijwel alle concertpianisten voor Steinway kiezen – en waarom Steinway vleugels het muzikale middelpunt zijn van gecultiveerde huizen over de hele wereld.

Er is geen mooier instrument dan een echte akoestische vleugel. Een aankoop die u niet dagelijks zult doen en die dus ook zorgvuldigheid vraagt. De keuze voor een Steinway vleugel is een bewuste keuze voor het allerbeste. Hieronder staat ons actuele aanbod Steinway piano’s en vleugels. 

STEINWAY & SONS VLEUGEL AANBIEDINGEN

STEINWAY & SONS VLEUGELS MET BESTE PRIJS GARANTIE

Gratis levering van digitale pano's

Levering van akoestische vleugels

Uw akoestische vleugel wordt met zorg geleverd door onze eigen bezorgdienst.

Piano kopen met beste prijsgarantie

Vleugels met beste prijsgarantie

Akoestische vleugels voor de laagste prijzen. Gebruikte vleugels koopt u bij ons altijd met volledige garantie

Piano kopen in termijnen betalen

Betaal uw piano in termijnen

Koop een piano en betaal in termijnen zonder rente of kosten. Vraag naar de mogelijkheden.

de nr.1 toetsspecialist van Nederland

De Nr.1 toetsspecialist voor piano's en vleugels

Showroom in Rijswijk met veel nieuwe en gebruikte piano's en vleugels. Centrale ligging aan de snelweg.

ONS AANBOD STEINWAY & SONS PIANO’S

Enig resultaat

MEER INFORMATIE OVER STEINWAY & SONS DIGITALE PIANO’S

Steinway & Sons vroeger

Succes vereist moed en passie. Twee eigenschappen die van toepassing zijn op Henry E. Steinway, de oprichter van Steinway & Sons. Geboren in 1797 in Wolfshagen, met de naam Heinrich Engelhard Steinweg Hij bouwde zijn eerste snaarinstrumenten op de jonge leeftijd van 20 jaar. In 1825, vijf jaar later, vestigde hij zijn eigen atelier in het Duitse Seesen. Aangezien het alleen was toegestaan ​​om er instrumenten te repareren, bouwde hij zijn eerste vleugel in 1836, in het geheim, in de keuken van zijn huis. Deze Steinway vleugel werd later bekend als de ‘keuken piano’, en zorgde voor vele baanbrekende ontwikkelingen bij het bouwen van vleugels. Zoals de bouw van een klankbordbrug gemaakt uit één stuk hout.

Voor Heinrich Engelhard Steinweg, was de voltooiing van deze eerste Steinway vleugel zonder twijfel een van de belangrijkste momenten van zijn leven. Immers was het de eerste keer dat hij op basis van zijn eigen visie de best mogelijke piano bouwde. Hiermee werd de basis gelegd voor de latere roem van het merk Steinway & Sons.

Steinway & Sons: de mooiste Piano van de Wereld

Steinway & Sons werd in 1853 in New York opgericht door Henry E. Steinway en zijn zonen. Samen zorgden zij voor een nieuwe benchmark op het gebied van de bouw van akoestische piano’s en vleugels van de allerhoogste hoogste kwaliteit. Met meer dan 125 patenten wordt Steinway & Sons beschouwd als de grondlegger van de moderne akoestische piano constructie.

Elke Steinway vleugel is een uniek meesterwerk, afgeleverd door de handen van ambachtslieden. Vakmensen die veel tijd en aandacht steken in de bouw van iedere piano. Alles wordt rustig en met zorg gedaan.

Al vanaf de oprichting van het bedrijf Steinway & Sons worden piano’s met veel aandacht voor detail gemaakt. Elke Steinway piano is een kunstwerk dat begint met de selectie van de beste materialen en tot in de perfectie wordt gebouwd met grote passie. Het hout dat gebruikt wordt ligt gemiddeld twee jaar te drogen en het bouwproces om een Steinway te vervaardigen duurt bijna een jaar.

Pianometropool kan u deskundig adviseren bij de aanschaf van een Steinway piano of Stenway vleugel. Regelmatig ontvangen wij aanbiedingen om gebruikte Steinway vleugels te verkopen zodra de gelegeheid zich voor doet. neem daarom altijd contact met ons op als u overweegt in een Steinway vleugel te investeren. Wij kennen de markt en weten welk instrument het beste voor u geschikt is.  

 

PIANO'S KOPEN BIJ DE No 1. TOETSSPECIALIST VAN NEDERLAND EN BELGIE