AKOESTISCHE PIANO

AKOESTISCHE PIANO

Pianometropool levert een groots assortiment akoestische piano’s en vleugels. Ongeacht of u een nieuwe of gebruikte akoestische piano voor een beginner wilt kopen of een exclusieve akoestische vleugel. Bij Pianometropool vindt u altijd wat u zoekt.

Alle piano’s en vleugels koopt u met een beste prijsgarantie! Staat de akoestische piano die u zoekt er niet tussen? neem dan contact met ons op en wij helpen u verder.

AKOESTISCHE PIANO KOPEN?

Bij Pianometropool koopt u  de mooiste piano of vleugels voor ieder budget. Of je nu een starterspiano zoekt of een exclusieve ‘high-end’ vleugel wilt kopen, bij Pianometropool ben je aan het juiste adres. Bij ons koopt u een piano van ieder bekende merk. Wij zijn tevens exclusief Blüthner piano distributeur van de Benelux.

Het kopen van een piano is een spannende aangelegenheid, zoveel keus en zoveel prijsverschil.

Over het algemeen is de kwaliteit van een piano afhankelijk van het land waar de piano werd geproduceerd. Indonesische en Chinese piano’s zijn bijvoorbeeld zeer betaalbaar, terwijl Duitse piano’s vrijwel altijd alleen in het topsegment te koop zijn. Het maken van de juiste keuze bij de aanschaf van een akoestische piano is belangrijk, je gaat er immers vele jaren op je akoestische piano spelen.

Koop je een piano bij Pianometropool dan krijg je een unieke 100% inruilgarantie. Dit betekent dat je eerst kunt starten met een instap -of middenklasse- piano, waarna je dit instrument voor de volle aankoopprijs weer bij ons kunt inruilen. Vanzelfsprekend helpen wij je graag bij het aankopen van de juiste akoestische piano.  Ons team heeft een ruime kennis van piano’s en heeft opgeteld meer dan 150 jaar ervaring in de klassieke piano’s en vleugels!

Piano kopen? kom naar pianometropool
Advies bij kopen piano
Piano kopen en direct geleverd
Akoestische piano kopen

MEEST VERKOCHTE AKOESTISCHE PIANO’S

Irmler 114
Akoestische piano

Deze schitterende piano’s worden gebouwd door het prestigieuze Blüthner in Leipzig

Prachtige volle toon en een heerlijk spelend touchér.

Niet voor niets vaak gekocht door veel muziekscholen en conservatoria.

Schiedmayer 109
Akoestische piano

Liever een Silent Piano?

Met de aanschaf van deze set kun je direct beginnen met je nieuwe hobby.

Je koopt de populaire gloednieuwe Schiedmayer 109 piano mét nieuwste Silent systeem, luxe pianobank, hoofdtelefoon én pianocursus. Alleen bij Pianometropool!

Yamaha U1
Akoestische piano

Wij verkopen nieuwe én gebruikte Yamaha piano’s

Prijzen variëren van 1800 tot 10.000 euro afhankelijk van de staat en de leeftijd.

Wij hebben altijd de ideale gebruikte Yamaha voor jou in voorraad. Neem gerust even contact op voor meer informatie!

KOOP AKOESTISCHE PIANO’S MET BESTE PRIJS GARANTIE

Gratis levering van digitale pano's

Levering van akoestische piano's

Uw akoestische piano wordt na aankoop vakkundig en tegen een lage prijs geleverd door onze eigen bezorgdienst.

Piano kopen met beste prijsgarantie

Akoestische piano's met beste prijsgarantie kopen

Koop akoestische piano’s met de beste prijsgarantie. Altijd deskundig advies bij aanschaf digitale piano.

Piano kopen in termijnen betalen

Betaal uw akoestische piano in termijnen

Koop een akoestische piano en betaal in termijnen zonder rente of kosten. Vraag naar de mogelijkheden.

de nr.1 toetsspecialist van Nederland

De Nr.1 toetsspecialist voor piano's en vleugels

Showroom in Rijswijk met veel nieuwe en gebruikte piano's en vleugels. Centrale ligging aan de snelweg.

Irmler 127 Piano
Build by Blüthner…

Deze schitterende nieuwe serie Design Piano’s

wordt geproduceerd door het beroemde Blüthner in Leipzig.

Kom langs en ervaar het heerlijke klavier en het romantische karakter

Op vooraad

Levering gratis binnen 3-5 dagen

AKOESTISCHE PIANO KOPEN? ONZE TIPS:

1: Bepaal uw piano wensen

Een akoestische piano bestaat uit een aantal belangrijke onderdelen: Het uiterlijk “Wat staat mooi in het interieur” Het mechaniek “Wil ik een lichte aanslag of juist een zwaardere” De klank “Kies ik voor vol en romantisch of helder en vrolijk” en de mogelijkheden “Wil ik met hoofdtelefoon piano kunnen spelen of kies ik alleen voor een studiepedaal”

2: Wat wilt u betalen voor een akoestische piano

Een redelijke kwaliteit (gebruikte) piano kunt u al kopen vanaf duizend euro. Voor een Duits piano van een topmerk zoals Blüthner betaalt u al snel 28.000 euro. Een goede maatstaf is (als u gaat starten met pianospelen) om een budget van tussen de 2.000 en de 6.000 te reserveren voor het kopen van een piano. Hiervoor koopt u een goede nieuwe (Schiedmayer) of gebruikte (Yamaha) piano voor jarenlang speelplezier. Indien u minder dan duizend euro wilt uitgeven aan een piano dan adviseren wij u om te kiezen voor een digitale piano. Deze kosten aanzienlijk minder en deze zijn erg goed in een prijsklasse rond of onder de duizend euro.

3: Onze showroom biedt het grootste gevarieerde assortiment piano’s

Het is verleidelijk om een goedkopen piano op Marktplaats te kopen of om een gebruikte piano over te nemen van de buren. Het mechaniek van een akoestische piano is echter bijna net zo complex en delicaat als een horloge-uurwerk. Meer dan 10.000 onderdelen zitten er alleen al in het mechaniek van de akoestische piano . Een oude of niet goed spelende piano kopen en opknappen is vaak nog veel duurder dan het kopen van een nieuwe akoestische piano. Pas hier dus mee op en neem altijd een piano expert mee als u bij iemand thuis gaat kijken. Indien u een akoestische piano bij Pianometropool koopt krijgt u altijd een lange garantie aan huis, een 100% inruilgarantie op de aankoop van een nieuwe akoestische piano én een officiële factuur die nodig is om de akoestische piano later eventueel te kunnen verkopen. Daarnaast kunt u in onze showroom alle merken en types akoestische en digitale piano’s uitproberen zodat u altijd de juiste keuze maakt.

4: Er is meer nodig dan alleen een piano.

Een akoestische piano aanschaffen is slechts de eerste stap. Heeft u tevens gedacht aan pianoles? Of kiest u voor zelfstudie? Pianometropool adviseert u graag en wij werken met veel pianodocenten samen. Ook leveren wij een complete zelfstudie-cursus waarin u de beginselen leert in 90 eenvoudige video-lessen. Vraag hiernaar in de showroom! Ook leveren wij een ruim assortiment aan accessoires zoals pianolampen, banken, stoelen, hoofdtelefoons etc. Een piano zonder goede bank is natuurlijk niet compleet…

Vragen over de aankoop van een akoestische of digitale piano? Bel of mail ons gerust. Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben koopavond op vrijdag tot 21:00 uur. 070-4159800. Of bekijk ons totale aanbod akoestische piano’s.

 

PIANO'S KOPEN BIJ DE No 1. TOETSSPECIALIST VAN NEDERLAND EN BELGIE