Het wereldbekende merk Schimmel is opgericht in 1885, door de toenmalige oprichter Wilhelm Schimmel. Het bedrijf is momenteel in Braunsweig Duitsland gevestigt. Een samenwerking met een Chinese fabrikant maakt dat er momenteel ook Johannes Schimmel piano’s worden verkocht tegen een beduidend lagere prijs.

LEVERANCIER VAN SCHIMMEL PIANO’S

Pianometropool levert hoofdzakelijk Duitse, meest gebruikte Schimmel piano’s. Het aanschaffen van een Duitse Schimmel piano kan een zeer goede aankoop zijn. Het bekende mechaniekmerk Renner geeft in de meeste gevallen het gewenste toucher. Het merk Schimmel heeft in de jaren ’90 grote bekendheid geregen door als eerste een doorzichtige / plexiglas vleugel te leveren. De wereldbekende artiest Udo Jürgens speelde exclusief op deze vleugels.

Tegenwoordig is de plexiglas vleugel razend populair, maar heeft de bekende vleugel bouwer Blüthner, Leipzig deze markt bijna geheel vvo zijn rekening genomen.

SCHIMMEL PIANO AANBIEDINGEN

SCHIMMEL PIANO’S MET BESTE PRIJS GARANTIE

Levering van digitale piano is gratis

Uw piano of vleugel wordt met zorg geleverd door onze eigen bezordienst.

Piano kopen met beste prijsgarantie

Piano's met beste prijsgarantie

Piano’s voor de laagste prijzen. Altijd deskundig advies bij aanschaf van een akoestische piano of vleugel.

Piano kopen in termijnen betalen

Betaal uw piano in termijnen

Koop een piano en betaal in termijnen zonder rente of kosten. Vraag naar de mogelijkheden.

de nr.1 toetsspecialist van Nederland

De Nr.1 toetsspecialist voor piano's en vleugels

Showroom in Rijswijk met veel nieuwe en gebruikte piano's en vleugels. Centrale ligging aan de snelweg.

ONS AANBOD SCHIMMEL PIANO’S

Toont alle 2 resultaten

MEER INFORMATIE OVER SCHIMMEL PIANO’S EN VLEUGELS

Het bezitten van een Schimmel piano is iets bijzonders. Wanneer u een Schimmel piano koopt krijgt u 10 jaar garantie. U ontvangt een exclusief onderhoudsboekje en een lidmaatschap op de” Schimmel Owners Club “, met nieuwsbrieven en speciale evenementen.

Schimmel heeft pianobouw tot kunst verheven

De traditionele akoestische piano is een uiterst complex muziekinstrument. Er zijn meer dan 12.000 afzonderlijke onderdelen, geassembleerd in talloze handelingen. Gebaseerd op ervaring, die wordt doorgegeven van generatie op generatie en gecombineerd met de revolutionaire CAPE (Computer Assisted Piano Engineering) technologie. Een door Schimmel ontworpen en gepatenteerde technologie. Het delicate huwelijk van traditie en innovatie resulteert in een akoestische piano die wordt verfijnd tot nieuwe standaarden.

Piano’s Made in Germany

Schimmel piano’s worden uitsluitend vervaardigd in het familiebedrijf van Schimmel in het Duitse Braunschweig. Elke nieuwe Schimmel vleugel en klassieke akoestische piano draagt met trots het authentieke “Made in Braunschweig, Duitsland” logo. In deze historische productie fabriek cultiveert Schimmel de traditionele kunst en het ambacht van piano productie op basis van moderne geavanceerde technologie. Dit resulteert in werkelijk adembenemende akoestische piano’s en vleugels

De nieuwe “Vogel by Schimmel” serie wordt geproduceerd in de nieuwe Schimmel fabriek in het Poolse Kalitsz. Vanaf hier kan Schimmel zorgen voor hun precisie en zorg bij het bouwen van elke individuele piano, terwijl u profiteert van lagere productiekosten. De Vogel by Schimmel-serie biedt een prachtige selectie van akoestische instrumenten tegen een betaalbare prijs.

 

PIANO'S KOPEN BIJ DE No 1. TOETSSPECIALIST VAN NEDERLAND EN BELGIE