100% Duitse kwaliteitspiano (en erkend lid van BVK) tegen een zeer concurrerende prijs! is wat Blüthner wilde bereiken met haar dochter-merk “Haessler”.

De aanschafprijzen van deze topklasse piano’s liggen niet hoger dan die van een gemiddelde Yamaha piano, terwijl de kwaliteit -zoals bekend van Duitse piano’s- werkelijk extreem hoog is.

LEVERANCIER VAN HAESSLER PIANO’S EN VLEUGELS

In het bezit komen van een Haessler piano betekent dat u een keuze maakt voor een kwalitatief hoogwaardige piano of vleugel uit de Blüthner familie. Vakmanschap geeft de zekerheid van een goede investering, terwijl de prachtige styling, elegantie en superieure uitstraling van de Haessler piano uw (woon) kamer verrijkt. Abel hamerkoppen en dempers, Klüge toetsen en Röslau snaren. Allemaal high-end materialen die zorgen voor een ongekend volle klank en nauwkeurig mechaniek.

Bekijk ons actuele aanbod Haessler piano’s en vleugels of bezoek onze showroom in Rijswijk. Onze productspecialisten staan voor u klaar om u deskundig advies te geven.

HAESSLER PIANO AANBIEDINGEN

MEEST POPULAIRE HAESSLER PIANO’S

Haessler H 115

Bij Pianometropool koopt u deze Nieuwe Haessler 115 – Akoestische piano in Zwart Hoogglans – met Beste prijsgarantie. Levering uit voorraad – binnen 5-11 werkdagen (indien deze in bestelling is neem contact op voor de levertijd 070-4159800)

Haessler 116 – Silent piano

Bij Pianometropool koopt u deze Nieuwe Blüthner Haessler 116 – Silent piano in Zwart Hoogglans – (indien deze in bestelling is neem contact op voor de levertijd 070-4159800)

Blüthner Haessler 116

Bij Pianometropool koopt u deze Nieuwe Blüthner Haessler 116 – Akoestische piano in Zwart Hoogglans – (indien deze in bestelling is neem contact op voor de levertijd 070-4159800)

HAESSLER PIANO’S MET BESTE PRIJS GARANTIE

Gratis levering van digitale pano's

Levering van Haessler piano's en vleugels

Uw Haessler piano wordt vakkundig geleverd door onze eigen bezorgdienst.

Piano kopen met beste prijsgarantie

Haessler piano met beste prijsgarantie

Haessler piano’s voor de laagste prijzen. Altijd deskundig advies bij aanschaf van een Heassler piano.

Piano kopen in termijnen betalen

Betaal uw piano in termijnen

Koop een piano en betaal in termijnen zonder rente of kosten. Vraag naar de mogelijkheden.

de nr.1 toetsspecialist van Nederland

De Nr.1 toetsspecialist voor piano's en vleugels

Showroom in Rijswijk met veel nieuwe en gebruikte piano's en vleugels. Centrale ligging aan de snelweg.

ONS AANBOD HAESSLER PIANO’S

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

MEER INFORMATIE OVER HAESSLER PIANO’S

Ontworpen en geproduceerd door Blüthner

De eerste paar noten gespeeld op de nieuwe Haessler piano onthullen direct een geheel nieuwe muzikale sensatie. De speciale schittering, doorspekt met zoete harmonie, geeft u een nieuw gevoel in de muziek. Iets dat alleen te realiseren is door de ervaring van de vijf generaties met het maken van kwalitatieve piano’s, in combinatie met de kennis en ervaring in piano ontwerp en pianobouw.

De Haessler piano omvat eeuwenoude beproefde methodes, het gebruik van de beste materialen en hoogwaardige afwerking om een ​​leider te maken in zijn klasse. Mooi en harmonieus kast design en plus het gebruik van speciaal geselecteerde houtsoorten en afwerkingen dragen bij ​​aan haar elegante verschijning. Zie en ervaar de elegantie van de totaal nieuwe Haessler.

Heassler combineert hoge kwaliteit voor een redelijke prijs

Heassler combineert hoge technologische eisen en kwaliteit tegen een redelijke prijs. Een superieure instrument, dat de titel “made by Blüthner” verdient, is tot stand gekomen. De prachtige combinatie van de oude traditionele kunst van piano vakmanschap en innovatief design komt naar voren in iedere Haessler piano of vleugel. Het resultaat bewijst dat er geen andere piano ter wereld is die deze hoge kwaliteitsnormen tegen vergelijkbare kosten biedt.

In het bezit komen van een Haessler piano betekent dat u een keuze maakt voor een kwalitatief instrument uit de Blüthner familie. Vakmanschap geeft de zekerheid van een goede investering, terwijl de prachtige styling, elegantie en superieure uitstraling van de Haessler piano uw woning verrijkt.

 

PIANO'S KOPEN BIJ DE No 1. TOETSSPECIALIST VAN NEDERLAND EN BELGIE