Regelmatig bieden we een unieke collectie Bösendorfer occasion vleugels aan tegen de scherpste prijzen van Europa. Deze vleugels verkeren in absolute nieuwstaat en leveren wij met 10 jaar garantie. Het actuele aanbod vindt u online en in onze showroom. Neem voor het actuele aanbod altijd even contact met ons op.

Bezoek onze showroom, want dit is een eenmalige kans om in het bezit te komen van een van deze prachtige vleugels.

LEVERANCIER VAN BOSENDORFER VLEUGELS

Bösendorfer vleugels worden gebouwd in Wenen Oostenrijk. Dit historische merk is door vele meesterpianisten gebruikt en gewild. In Nederland kreeg Bösendorfer o.a. een grote bekendheid door Wibi Soerjadi. Soerjadi was onlosmakelijk verbonden met dit topmerk.

Bösendorfer is onlangs overgenomen door Yamaha (Japan). Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend even contact op of bezoek onze showroom. Onze productspecialisten staan voor u klaar en geven u graag deskundig advies. Al onze Bösendorfer instrumenten worden geleverd met volledige garantie.

BOSENDORFER VLEUGEL AANBIEDINGEN

BOSENDORFER VLEUGELS MET BESTE PRIJS GARANTIE

Gratis levering van digitale pano's

Levering van piano's en vleugels

Uw akoestische vleugel wordt vakkundig geleverd door onze eigen bezorgdienst.

Piano kopen met beste prijsgarantie

Vleugels met beste prijsgarantie

Akoestische vleugels met de beste prijs garantie. Altijd deskundig advies bij aanschaf van een piano of vleugel.

Piano kopen in termijnen betalen

Betaal uw piano of vleugel in termijnen

Koop een piano of vleugel en betaal in termijnen zonder rente of kosten. Vraag naar de mogelijkheden.

de nr.1 toetsspecialist van Nederland

De Nr.1 toetsspecialist voor piano's en vleugels

Showroom in Rijswijk met veel nieuwe en gebruikte piano's en vleugels. Centrale ligging aan de snelweg.

ONS AANBOD BOSENDORFER VLEUGELS

MEER INFORMATIE OVER BOSENDORFER AKOESTISCHE VLEUGELS

De Bösendorfer firma werd op 25 juli 1828 door Ignaz Bösendorfer in Wenen opgericht, nadat hij als leerling bij Joseph Brodmann gewerkt had en zijn werkplaats overgenomen had. In korte tijd verwerft hij door de zuivere en prachtige klank van de instrumenten een goede reputatie, en krijgt in 1839 als allereerste pianobouwer van de Oostenrijkse keizer de titel ‘k. u. k. (=kaiserlicher und königlicher) Hof- und Kammerklavierverfertiger’.

In tegenstelling tot andere fabrikanten betrekt Bösendorfer ook de kast van het instrument bij de toonvorming, door ook de kast van klankhout te maken. De typische Bösendorferklank is “zangerig”, met bassen met een sterke grondtoon. Een goede Bösendorfer is tot vele klanknuances in staat en is vooral voor kamermuziek en begeleiding van zang, zowel klassiek als jazz, geschikt.

Tot aan de Eerste Wereldoorlog bouwde Bösendorfer ook vleugels met een zogenaamd Weens mechaniek, en vanaf het einde van de negentiende eeuw met verschillende soorten van het Engelse mechaniek, met een onderhamer.

Om een grotere markt aan te spreken heeft Bösendorfer de Conservatory Series ontworpen voor conservatoria en universiteiten, die de standaard modellen niet konden betalen. Bij de fabricage van de CS serie besteedt Bosendorfer minder tijd aan “niet kritische gebieden”, waardoor kosten gereduceerd worden, wat ze betaalbaarder maakt dan de standaard modellen.

Momenteel worden vleugelmodellen in de volgende lengtes gebouwd:

  • 170 cm
  • 185 cm
  • 200 cm
  • 214 cm
  • 225 cm (Toonomvang subcontra F – c5)
  • 280 cm
  • 290 cm (toonomvang subcontra C – c5).

Verder is een staande piano (pianino) met een hoogte van 130 cm leverbaar.

 

PIANO'S KOPEN BIJ DE No 1. TOETSSPECIALIST VAN NEDERLAND EN BELGIE