INFORMATIE

 

Openingstijden:

Maandag: 10.00 tot 17:30
Dinsdag: 10.00 tot 17:30
Woensdag: 10.00 tot 17:30
Donderdag: 10.00 tot 17:30
Vrijdag: 10.00 tot 17:30
Zaterdag: 10:00 tot 17:00
Zondag: 11.30 tot 17.00

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (tijdens openingstijden).

Planning en kantoor bereikbaar van maandag tot vrijdag.

Contactgegevens:

Pianometropool International BV

Patrijsweg 114
2289 EZ Rijswijk

Tel. 070-4159800
Fax 070-3907047

KVK: 71183736
BTW: NL858612756B01 

Keurmerken:

Betaalmethoden:

OVER ONS

Pianometropool vindt u direct aan de A13 (afrit 8) ter hoogte van Delft-Noord / Rijswijk-Zuid- waar u gratis voor de deur, op gereserveerde plaatsen, kunt parkeren..

In onze ruime showrooms zult u genieten van een bijzondere collectie piano’s en vleugels variërend van digitaal tot akoestisch en van studiepiano tot concertvleugel. Wij zijn zowel trots op ons assortiment ( variërend van € 395,- tot € 200.000,-) als op de kwaliteit van onze voorlichting. Niet voor niets kan ons team adviseurs bogen op meer dan 100 jaar ervaring!

Bij ons is de klant koning en wij nemen altijd alle tijd om, samen met u, het beste instrument te kiezen uit ons uitgebreide assortiment piano’s en vleugels en vanzelfsprekend afgestemd op uw smaak en budget.

Pianometropool is erkend lid van de NPMB

Pianometropool is erkend lid van de Nederlande Piano en Muziekbond (NPMB). Om in aanmerking te komen voor dit keurmerk worden kandidaat leden door een commissie geselecteerd op o.a. vakmanschap, service, aanbod en garantiebeleid.

Onze Merken:

Ooit begonnen met enkele merken en modellen vleugels en piano’s vindt u bij Pianometropool een topcollectie van de volgende fabrikanten waarvan wij official dealer zijn: Yamaha / Blüthner / Irmler / Haessler / Roland en Casio en importeur/ distributeur van George Steck, Orla en Schiedmayer.

Naast een unieke collectie occasion instrumenten van o.a. Steinway & Sons, Bösendorfer, Grotrian Steinweg en C. Bechstein treft u de compleet nieuwe lijn Blüthners aan. De piano’s en vleugels van dit wereldberoemde merk, worden nog altijd door de familie Blüthner-Haessler in Leipzig gebouwd. Hierbij worden de fraaiste en meest hoogwaardige materialen gebruikt en de nieuwste technieken toegepast. De zo kenmerkende toon, de hoge mate van afwerking en de indrukwekkende lijst van (wereldberoemde) pianisten symboliseren dit Duitse topmerk

Ook voor uw digitale piano…

Moderne technieken hebben de digitale piano tot een volwaardig instrument met een natuurgetrouwe klank en een uitstekend toucher gemaakt. Hierdoor wordt de keuze tussen een akoestische of digitale piano onderwerp van persoonlijke smaak. Daarbij kan het gemak van het nooit meer hoeven stemmen of de aansluitmogelijkheden van een hoofdtelefoon de doorslag geven. Pianometropool biedt u ook in digitale piano’s de grootste keuze van Europa in de absolute topmerken. Vanzelfsprekend gekoppeld aan afgewogen professioneel advies. Foto: Roland Foresta Center – Pianometropool

Piano Funshopping?

Voor ons vormt het concept ‘fun-shopping’ een kernpunt in onze filosofie. Beleving is daarbij van groot belang. En die beleving is juist de meerwaarde in vergelijking tot het online bestellen.. U kunt in onze showroom de instrumenten “voelen”, beluisteren, zien, en uitgebreid bespelen.

“De aanschaf van een piano of vleugel moet vooral plezierig zijn en ook later nog fijne herinneringen bij u oproepen”
.
En neemt u vooral uw kinderen mee. Wij voorzien ze van een glas limonade en laten ze plezier beleven aan de piano. Vervelen zullen zij zich niet snel want zij mogen zich, wat ons betreft, ook uitleven op de Nintendo WII.

Pianometropool Rijswijk… een muzikaal dagje uit!

Disklavier en zelfspelende vleugels

Official dealer van Yamaha Disklavier / QRS Pianomation & Pianodisc Player Systems. Naast exclusieve vleugels staat Pianometropool bekend om haar expertise in zelfspelende piano’s en vleugels. Een zo op het oog ‘gewone’ vleugel komt ineens op bijna magische wijze tot leven en speelt de muziek die u wilt horen. Eenvoudig te bedien door één druk op de Ipad.

Misschien kiest u voor de meest complete ervaring: Een concert op uw flatscreen in perfecte kwaliteit waarbij de piano of vleugel live meespeelt. Het zanggedeelte komt natuurlijk uit uw bestaande kwaliteitsspeakers. Pianometropool levert deze zelfspelende piano’s en vleugels projectmatig aan particulieren en veel bekende hotels en restaurants in binnen en buitenland. Wij verzorgen het gehele traject:van aankoop tot de installatie op locatie (connectie met uw domotica systeem).

 

PIANO'S KOPEN BIJ DE No 1. TOETSSPECIALIST VAN NEDERLAND EN BELGIE