De boodschap van ORLA is: maak een piano die goed klinkt en plezier geeft aan de pianist, zodat deze er trots op is een Italiaans muziekinstrument te hebben gekozen. Al vele jaren was ORLA het productiebedrijf voor veel bekende Europese, Japanse en Amerikaanse piano merken. Deze ervaring draagt sterk bij om te bepalen wat belangrijk is bij de productie van een piano.

GROOTSTE ORLA DISTRIBUTEUR

De belangrijkste strategie van ORLA is ervoor te zorgen dat de familietraditie van goede en betrouwbare producten, met de typische smaak van de Italiaanse cultuur in alle producten naar voren komt. De sound wordt zorgvuldig geselecteerd en gesampled en staat garant voor een warm en helder geluid, dat prettig voor zowel de beginnende als professionele pianist. Het geheim is terug te voeren naar de Italiaanse geschiedenis en Italiaanse cultuur. Italiaanse klassieke en moderne muziek wordt in de hele wereld gespeeld en gewaardeerd. Bent u geïnteresseerd in een van deze mooie piano’s of vleugels. Bezoek onze showroom voor professioneel en deskundig advies. Al onze Orla piano’s en vleugels worden geleverd met garantie.

ORLA PIANO AANBIEDINGEN

MEEST POPULAIRE ORLA PIANO’S

Orla Grand 500 PE

Bij Pianometropool koopt u deze Nieuwe Orla Grand 500 – Digitale vleugel in Zwart Hoogglans – met Beste prijsgarantie. Levering uit voorraad – binnen 5-11 werkdagen (indien deze in bestelling is neem contact op voor de levertijd 070-4159800)

Orla CDP101 PE

Bij Pianometropool koopt u deze Nieuwe Orla CDP101 PW – Digitale piano in Zwart Hoogglans – met Beste prijsgarantie. Betaal deze piano in 10 termijnen met 0% rente.

Orla Stage Studio Pakket

Bij Pianometropool koopt u deze Nieuwe Orla Stage Studio WH – Digitale piano Wit Mat – met Beste prijsgarantie. Levering uit voorraad – binnen 5-11 werkdagen (indien deze in bestelling is neem contact op voor de levertijd 070-4159800)

ORLA PIANO’S MET BESTE PRIJS GARANTIE

Levering door eigen bezorgdienst

Uw digitale wordt deskundig geleverd door onze eigen bezordienst.  Ook montage is als optie mogelijk.

Piano kopen met beste prijsgarantie

Digitale piano met beste prijsgarantie

Digitale piano’s voor de beste prijzen. Altijd deskundig advies bij aanschaf digitale piano. 

Piano kopen in termijnen betalen

Betaal uw digitale piano in termijnen

Koop een digitale piano en betaal in termijnen zonder rente of kosten. Vraag naar de mogelijkheden.

de nr.1 toetsspecialist van Nederland

De Nr.1 toetsspecialist voor digitale piano's

Showroom in Rijswijk met veel nieuwe en gebruikte piano's en vleugels. Centrale ligging aan de snelweg.

ONS AANBOD ORLA PIANO’S

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

MEER INFORMATIE OVER ORLA DIGITALE PIANO’S

Nazzareno Orlandoni richtte in 1965, samen met Alfio Monaci, het bedrijf ORLA op, in Castelfidardo, de muziekinstrumenten hoofdstad van Italië. ORLA veroverde al snel een wereldwijde reputatie in de productie van elektronische orgels. op dit moment is ORLA het enige bedrijf in Italië en in Europa met een volledige lijn orgels, kerkorgels, digitale piano’s, draagbare keyboards, Sound Modules en elektronische accordeons.

ORLA produceert niet alleen onder zijn eigen merknaam, maar ook voor andere merken. Bedrijven uit de internationale muziekindustrie (Amerikaanse, Japanse en Europese) hebben gebruik gemaakt van de research en ontwikkeling productiefaciliteiten van ORLA. ORLA staat al 35 jaar op de Internationale Frankfurter Musik Messe en is ook regelmatig vertegenwoordigd op Namm Shows in Amerika.

De belangrijkste strategie van ORLA is ervoor te zorgen dat de familietraditie van goede en betrouwbare producten, met de typische smaak van de Italiaanse cultuur in alle producten naar voren komt. De sound wordt zorgvuldig geselecteerd en gesampled en staat garant voor een warm en helder geluid, dat prettig voor zowel de beginnende als professionele pianist.

De boodschap van ORLA is: maak een piano die goed klinkt en plezier geeft aan de pianist, zodat deze er trots op is een Italiaanse muziekinstrument te hebben gekozen. Al vele jaren was ORLA het productiebedrijf voor veel bekende Europese, Japanse en Amerikaanse piano merken. Deze ervaring draagt sterk bij om te bepalen wat belangrijk is bij de productie van een piano of vleugel. Het geheim is terug te voeren naar de Italiaanse geschiedenis en Italiaanse cultuur. Italiaanse klassieke en moderne muziek wordt in de hele wereld gespeeld en gewaardeerd.

Op deze pagina ziet u ons actuele aanbod ORLA digitale piano’s en vleugels dat u in onze showroom kunt aantreffen.

 

PIANO'S KOPEN BIJ DE No 1. TOETSSPECIALIST VAN NEDERLAND EN BELGIE