Aanbieding

Yamaha U3 Silent Plus – Gebruikte Silent piano

 8.995,00  7.495,00

Bij Pianometropool koopt u deze Gebruikte Yamaha U3 Occ. – Silent piano in Zwart Hoogglans – tegen een zeer scherpe prijs. Beperkte voorraad neem contact op voor meer informatie. 

Beperkt beschikbaar, neem contact op voor levertijd

Beschrijving

Yamaha U3 A Grade Plus

Voor zowel het model Yamaha U1 alsmede het model U3 geldt dat dit de meest bekende piano’s wereldwijd zijn. Niet voor niets vind je deze modellen in de meeste muziekscholen en conservatoria. Ook voor Yamaha ( Hamamatsu ) zelf zijn deze 2 modellen de prestige piano’s die uitsluitend in Japan worden geproduceerd. De A Grade plus modellen worden door ons exclusief met een Ad Silent , silentsysteem ( systeem bespeelbaar met hoofdtelefoon ) geleverd. Het Ad Silent systeem is wellicht één van de beste optische systemen ( geen invloed op de aanslag ) wereldwijd. Natuurlijk gaat het bij een akoestische piano primair om de akoestische pianoklank, maar wanneer je met hoofdtelefoon speelt is het prettig dat de overgang van een akoestische naar een digitale klank zo min mogelijk hoorbaar is. Niet voor niets heeft Ad Silent een Steinway & Sons klank. Qua klank en techniek staat het Ad Silent systeem op eenzame hoogte.

U krijgt bij aanschaf van een U1 of U3 A Grade Plus momenteel ( zo lang de voorraad strekt ) het Ad Silent systeem gratis

Graag nodigen wij u in onze showroom te Rijswijk uit om deze instrumenten te bespelen of te beluisteren.

Extra informatie

Merk

Model

Staat

Kleur

Hoogte (cm)

Opties/functies

, , , ,

Silent systeem

Garantietermijn

Gewicht

Special edition