Aanbieding!

Yamaha U3 – Gebruikte Silent piano

 7.995,00  4.995,00

Bij Pianometropool koopt u deze Gebruikte Yamaha U3 Occ. – Silent piano in Zwart Hoogglans – tegen een zeer scherpe prijs. Beperkte voorraad neem contact op voor meer informatie.

Beperkt beschikbaar, neem contact op voor levertijd

Beschrijving

Yamaha U3 piano met gratis silent systeem

Het vlaggenschip van Yamaha, de 131cm hoge concert piano nu tijdelijk, ( zolang de voorraad strekt ) met een gratis optisch ” lichtcel ”silentsysteem t.w.v. € 2500.-. Deze in nieuwstaat verkerende U3 (B-Graded) piano heeft een prachtige warme volle klank en een zeer ronde diskant. Als officieel Yamaha leverancier geven wij op de piano de volle nieuwe 5 jaar garantie en 100% inruilgarantie.

Deze piano staat speelklaar in onze showroom opgesteld.

U bent van harte welkom!

Extra informatie

Merk

Model

Staat

Kleur

Hoogte (cm)

Opties/functies

Silent systeem

Garantietermijn

Gewicht

U wilt uw instrument natuurlijk het liefst zo snel mogelijk al in huis hebben...

Piano's en vleugels zijn delicate instrumenten en dienen met zorg behandeld te worden. Hierdoor werken wij enkel met gespecialiseerde transportbedrijven samen. Ze maken een persoonlijke leveringsafspraak naar wens en staan dus niet zomaar ineens op de stoep...

 

Levertijden
Akoestische piano's en vleugels worden bij ons eerst gestemd, afgeregeld en indien nodig gepoetst. Na deze kwaliteitscheck leveren wij deze op afspraak bij u thuis af.
De gemiddelde levertijd is 5 tot 11 werkdagen.

 

*Eerder nodig? Of heeft de piano de status in bestelling of uitverkocht? Bel ons op voor de mogelijkheden +31 (0)70 415 9800