Aanbieding

Yamaha B1 SC3 PE – Akoestische piano

 6.840,00  6.490,00

Bij Pianometropool koopt u deze Nieuwe Yamaha B1 SC3 PE – Akoestische piano in Zwart Hoogglans – met Beste prijsgarantie.  

Op voorraad .

Beschrijving

Yamaha B1 SC3 Silent piano (zwart hoogglans)
De Yamaha B1 SC3 is een akoestische buffetpiano met het geavanceerde SC3 silent systeem van Yamaha. Dit systeem biedt een authentieke akoestische pianobeleving, waardoor je in alle rust kunt oefenen zonder anderen te storen dankzij de ingebouwde hoofdtelefoonfunctie. Het baanbrekende Articulatie Sensor Systeem zorgt ervoor dat de sensoren geen invloed meer hebben op het speelgevoel.

Met Bluetooth MIDI kun je moeiteloos verbinding maken met de Yamaha Smart Pianist app, waardoor je toegang hebt tot een wereld van muzikale mogelijkheden. Bovendien biedt de Binaural sampling technologie een prachtige klankweergave wanneer je met een hoofdtelefoon speelt.

Kleur: Diverse kleuren leverbaar
Width: 148cm
Height: 109cm
Depth: 54cm
Weight: 197kg

Extra informatie

Merk

Model

Staat

Kleur

Hoogte (cm)

Opties/functies

, , , ,

Silent systeem

Garantietermijn

Gewicht

Special edition

U wilt uw instrument natuurlijk het liefst zo snel mogelijk al in huis hebben...

Piano's en vleugels zijn delicate instrumenten en dienen met zorg behandeld te worden. Hierdoor werken wij enkel met gespecialiseerde transportbedrijven samen. Ze maken een persoonlijke leveringsafspraak naar wens en staan dus niet zomaar ineens op de stoep...

 

Levertijden
Akoestische piano's en vleugels worden bij ons eerst gestemd, afgeregeld en indien nodig gepoetst. Na deze kwaliteitscheck leveren wij deze op afspraak bij u thuis af.
De gemiddelde levertijd is 5 tot 11 werkdagen.

 

*Eerder nodig? Of heeft de piano de status in bestelling of uitverkocht? Bel ons op voor de mogelijkheden +31 (0)70 415 9800