Aanbieding!

Yamaha B1 SC3 PE – Akoestische piano

 6.590,00  6.490,00

Bij Pianometropool koopt u deze Nieuwe Yamaha B1 SC3 PE – Akoestische piano in Zwart Hoogglans – met Beste prijsgarantie.  

Beperkt beschikbaar, neem contact op voor levertijd

Beschrijving

Yamaha B1 SC3 Silent piano zwart hoogglans

Deze piano’s zijn uitstekend geschikt om op te studeren of om op te leren spelen. Door zijn bescheiden afmeting heeft hij een vriendelijke zachte klank (niet scherp). Het toucher is zoals we van Yamaha gewend zijn licht in aanslag. Over het algemeen verkiezen wij de U serie van Yamaha (U1 en U3 modellen) boven de B en de P series. De Yamaha U serie piano’s hebben een absoluut superieure bouw t.o.v. de goedkopere B serie, hoewel de prijs kwaliteitverhouding van de B1 piano meer dan redelijk is te noemen.

Kleur: Diverse kleuren leverbaar
Width: 148cm
Height: 109cm
Depth: 54cm
Weight: 174kg

Extra informatie

Merk

Model

Staat

Kleur

Hoogte (cm)

Opties/functies

Silent systeem

Garantietermijn

Gewicht

U wilt uw instrument natuurlijk het liefst zo snel mogelijk al in huis hebben...

Piano's en vleugels zijn delicate instrumenten en dienen met zorg behandeld te worden. Hierdoor werken wij enkel met gespecialiseerde transportbedrijven samen. Ze maken een persoonlijke leveringsafspraak naar wens en staan dus niet zomaar ineens op de stoep...

 

Levertijden
Akoestische piano's en vleugels worden bij ons eerst gestemd, afgeregeld en indien nodig gepoetst. Na deze kwaliteitscheck leveren wij deze op afspraak bij u thuis af.
De gemiddelde levertijd is 5 tot 11 werkdagen.

 

*Eerder nodig? Of heeft de piano de status in bestelling of uitverkocht? Bel ons op voor de mogelijkheden +31 (0)70 415 9800