Aanbieding

Kawai K2 – Akoestische piano

 6.995,00  4.495,00

Bij Pianometropool koopt u deze gebruikte Kawai K2 – piano in zwart hoogglans – met Beste prijsgarantie. Direct leverbaar 

Op voorraad

Beschrijving

Kawai K2 piano

Een Kawai piano is een prachtig instrument dat bekend staat om zijn hoge kwaliteit en uitstekende prestaties. Het bedrijf Kawai is een van de meest toonaangevende producenten van akoestische en digitale piano’s ter wereld en heeft een lange geschiedenis van het produceren van hoogwaardige instrumenten die worden gebruikt door zowel professionals als amateurs.

Een van de belangrijkste kenmerken van een Kawai piano is de klankkwaliteit. De pianoklank is helder en vol, en de toon is zeer evenwichtig over het gehele toetsenbord. Dit maakt het instrument bijzonder geschikt voor klassieke muziek, maar ook voor andere muziekgenres zoals jazz en pop.

Een ander voordeel van een Kawai piano is de nauwkeurige en gevoelige aanslag van de toetsen. De toetsen hebben een consistent gewicht en reageren zeer precies op de beweging van de vingers, waardoor de pianist meer controle heeft over de expressie en dynamiek van de muziek die hij of zij speelt.

Tot slot staat Kawai bekend om zijn oog voor detail en de hoge kwaliteit van de materialen die worden gebruikt bij de productie van de piano’s. Van de fijn afgewerkte toetsen tot de zangbodem, elk onderdeel van de piano wordt zorgvuldig vervaardigd met de beste materialen om de beste kwaliteit te garanderen.

Al met al is een Kawai piano een uitstekende keuze voor elke pianist die op zoek is naar een hoogwaardig instrument met een prachtige klank en een uitstekende speelbaarheid. Of je nu een professional bent of een amateur, een Kawai piano zal je zeker inspireren om je muzikale talenten verder te ontwikkelen.

Extra informatie

Merk

Model

Staat

Kleur

Hoogte (cm)

Garantietermijn