Pianometropool is trotse partner van Nidum

Pianometropool heeft reeds een landelijke bekendheid maar vanuit ons nieuwe ‘muzikale nest’ in Grave kunnen we onze klanten in het zuiden, Gelderland én Duitsland nu nóg beter bedienen. In Nidum vindt u ’s werelds mooiste design (zelfspelende) vleugels tot prachtige klassieke modellen. Gezien onze relatie met nationale en internationale designers / architecten, wordt een custom made model ontwikkeld in samenwerking met interieurdesigners.

Vind de vleugel van uw dromen die perfect aansluit op uw interieur.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

PH GRAND

Blüthner Crystal Edition

Crystal Edition: Elegance

Crystal Edition: Idyllic

Crystal Edition: Hive

Crystal Edition: Quadrille

Maatwerk opties Blüthner Crystal Edition

Hieronder enkele voorbeelden van maatwerk opties en mogelijkheden voor uw Blüthner Crystal Edition vleugel

Designer Acrylic

Metalen Fittingen

LED verlichting

Designer Acrylic

Panorama Artwork

Blüthner Supreme Edition

Supreme Edition: modellen

Ambassador

Prachtige exclusieve design vleugel, uitgevoerd in kostbaar palissander hoogglans met visgraat motief. De vleugel heeft een elegant design met gedraaide bolpoten en lier en wordt volledig handgemaakt in Duitsland. De Supréme Ambassador vleugel kan worden geleverd in verschillende afmetingen (190 cm, 210 cm en 238 cm). En wordt geleverd met volledige garantie. Voor meer informatie over deze exclusieve design vleugel kunt u contact opnemen met een van onze gespecialiseerde medewerkers. 

Senator

Dit instrument is gebouwd op de constructieprincipes van Model 6. De buitenkant is voortreffelijk gevormd. Het kostbare palissanderfineer heeft ingelegde delen van leer in Russisch groen, gestempeld met gouden versieringen. Het is een prachtig instrument dat zeer geschikt is voor een elegant huis.

Queen Victoria

Dit instrument is gebouwd op de constructieprincipes van Model 6. De buitenkant is voortreffelijk gevormd. Het kostbare palissanderfineer heeft ingelegde delen van leer in Russisch groen, gestempeld met gouden versieringen. Het is een prachtig instrument dat zeer geschikt is voor een elegant huis.

Nicolaus II

Dit model is voor het eerst gemaakt voor de Russische tsaar Nicolas II. De prachtig gevormde panelen zijn gemaakt van wortelnotenhout, omlijst met een fijne voering van esdoorn. Het basisfineer is gemaakt van Frans walnoot. Al dit inlegwerk wordt individueel met de hand gemaakt in onze fabriek door onze meesterpianomakers.

Louis XIV

De buitenkant van dit adembenemende instrument is ontworpen in de stijl van de fantasievolle Franse koning. De gratie en fijnheid van de versiering is gebaseerd op elementen van de rococostijl. De poten, de lier, de lessenaar en de rand zijn versierd met houtsnijwerk, smaakvol verguld met echt goud. Het reproduceren van de originele stijl en het ontwerp van dit instrument is zowel een veeleisende als bevredigende taak.

Kaizer Wilhelm II

Dit is een traditionele stijl van rond het begin van de negentiende eeuw. Dit meesterwerk van design toont de grootsheid van het instrument en de eigenaar. De gedraaide poten, de zware lier en de decoratieve lessenaar roepen herinneringen op aan keizerlijke tijden. Dit instrument is zowel in traditioneel zwart als in ander fineer verkrijgbaar.

Julius Edition

Het is zeldzaam dat een familiebedrijf zijn excellentie langer een eeuw lang vasthoudt, maar Julius Blüthner, de oprichter van het legendarische pianobedrijf, creëerde een zakendynastie die precies dat heeft bereikt. Dit uitstekende instrument, dat Julius ‘originele lessenaarontwerp laat zien, is een eerbetoon aan zijn prestaties. Elk van deze uitstekende meesterwerken heeft kenmerkende historische details en het onovertroffen geluid.

Jubilee

Het 150-jarig jubileum van ons bedrijf was de perfecte gelegenheid om deze prachtige toevoeging aan de Suprême-collectie uit te brengen. Het opmerkelijke kenmerk van deze piano is het zeer sierlijke gietwerk van de ijzeren harp dat is overgenomen van het klassieke ontwerp dat oorspronkelijk werd geproduceerd voor het 50-jarig jubileum in 1903.

Dynasty

De koninklijke schoonheid van de Blüthner Dynasty Edition is allesbehalve verborgen. Hoogwaardig houtfineer en met de hand gesneden houtwerk zijn duurzame uitspraken van luxe en voegen een historische sfeer van extravagante weelde toe aan dit instrument. Rijkelijk versierd voor het 165-jarig jubileum van Blüthner, combineert de dynastie gelijke maten van zwart gepolijst inlegwerk met gedurfde panelen van prachtig uitgedacht Amboyna-hout.

Een selectie van houtfineer opties

Hier is slechts een greep uit onze favoriete houtfineer. Van statig tot exotisch, we zijn altijd op zoek naar de beste bronnen. Vrijwel elk bekend fineer kan worden aangevraagd en toegepast. Houtfineer kan op het hele instrument worden aangebracht in een boekvormig symmetrisch patroon of als highlights worden toegepast voor specifieke kastonderdelen. Inlays kunnen ook worden vervaardigd uit houtfineer.

Maatwerk Blüthner Edition

Hieronder bieden we u enkele van onze meest gewilde opties voor het samenstellen van uw droompiano.

LUXE HANDGESNEDEN DETAILS

De toon van een piano-ontwerp moet tot in de kleinste details resoneren. Terwijl alle vlakke, gebogen en gefacetteerde oppervlakken precies passen met een fijne laag houtfineer van tentoonstellingskwaliteit, spelen draaibanken en handgesneden vormen een rol waar convexe of concave vormen gewenst zijn. Deze elementen zijn met de hand gebeeldhouwd uit massief houten blokken om uw eigen op maat gemaakte piano-ontwerp te accentueren.

GOUD BLAD APPLICAE

Bladgoud combineert met een traditionele stijl van de behuizing in Roccoco-wit en goud, of het kan worden toegevoegd om vrijwel elk ontwerp te accentueren. Hoeveel of hoe weinig er wordt gebruikt, is een kwestie van persoonlijke voorkeur.

ACCENTEN DIE AANDACHT TREKKEN

Minder is niet meer, minder is genoeg. Minder is de perfect afgemeten hoeveelheid van iets moois, met zorg op maat gemaakt om verfijning te creëren. Hier gebruiken we kleine details, zoals een wortelnoten wangblok, om een ​​anders traditionele hoogglans zwarte pianolak te versieren.

INLAYS: TEKENING IN HOUT EN METAAL

Bij speciale projecten wordt vaak gebruik gemaakt van verschillende ingelegde materialen om persoonlijke boodschappen, symbolen en ingewikkeldere ontwerpen weer te geven. Ingelegde koperen letters worden vaak gebruikt om een ​​persoonlijke toewijding of inscriptie in de kast of klep te plaatsen. Houten inlays kunnen ook een bijzonder elegante manier zijn om logo’s, logo’s en andere ontwerpen weer te geven. Zelfs het veranderen van het houtnerfpatroon van een gefineerd accentstuk is mogelijk …

HISTORISCH MUZIEKBUREAU

Het met de hand gesneden Julius-desk Julius Blüthner ontwierp en hakte dit tuinlandschap in zijn lessenaar in ca. 1882 en het duurde tot de jaren 1920. Het vredige tafereel is een kenmerk geworden van het klassieke Blüthner-instrument en wordt erkend door Blüthner-eigenaren en bewonderaars over de hele wereld.

OP ZOEK NAAR HET BESTE HOUT

De zoektocht naar het meest exquise houtfineer is een organische, wereldwijde zoektocht. Eenmaal gevonden, worden ze met uiterste zorg behandeld om adembenemende designmeesterwerken te creëren.

ONS TEAM

Maak kennis met ons team medewerkers

Frans Poppeliers

Daniël Spies

Joyce Poppeliers

Celine Poppeliers

Stijn Loeve

Marsha Malènko