PH GRAND

Blüthner Crystal Edition

Blüthner Crystal Elegance

Het wereldbekende Duitse topmerk Blüthner staat bekend om haar prachtige klank en staat kwalitatief op eenzame hoogte. Het bekende aliquot systeem ( patent Blüthner ) geeft de instrumenten met name in het middensegment en diskant van de vleugel een surround effect dat geen enkele pianofabrikant ter wereld kan evenaren. Deze techniek wordt tevens in de gehele Crystal en PH serie van Blüthner gebruikt.

Wereldwijd zijn critici, designers en  architecten het erover eens dat de Blüthner design instrumenten tot de mooiste en meest exclusieve behoren. Met name de Crystal serie wordt met de allerhoogste kwaliteit materiaalsoorten gebouwd. Het kristal heldere plexiglas wordt dan ook als de allerhoogste kwaliteit beschouwd en verkleurt niet. Het technische gedeelte van de instrumenten is dan ook 100 procent identiek aan de fabricage en productie van de concert vleugels.

Crystal Edition: Elegance

Crystal Edition: Idyllic

Crystal Edition: Hive

Crystal Edition: Quadrille

Maatwerk opties Blüthner Crystal Edition

Hieronder enkele voorbeelden van maatwerk opties en mogelijkheden voor uw Blüthner Crystal Edition vleugel

Designer Acrylic

Metalen Fittingen

LED verlichting

Designer Acrylic

Panorama Artwork

Blüthner Supreme Edition

Supreme Edition: modellen

Ambassador

Prachtige exclusieve design vleugel, uitgevoerd in kostbaar palissander hoogglans met visgraat motief. De vleugel heeft een elegant design met gedraaide bolpoten en lier en wordt volledig handgemaakt in Duitsland. De Supréme Ambassador vleugel kan worden geleverd in verschillende afmetingen (190 cm, 210 cm en 238 cm). En wordt geleverd met volledige garantie. Voor meer informatie over deze exclusieve design vleugel kunt u contact opnemen met een van onze gespecialiseerde medewerkers. 

Senator

Dit instrument is gebouwd op de constructieprincipes van Model 6. De buitenkant is voortreffelijk gevormd. Het kostbare palissander fineer heeft ingelegde delen van leer in Russisch groen. Gestempeld met gouden versieringen. Het is een prachtig instrument dat zeer geschikt is voor een elegante inrichting.

Queen Victoria

Dit instrument is ontworpen in de stijl van deze tijd, uitgevoerd in kostbaar palissander, verfraaid met handgesneden ornamenten en applicaties, met krachtig gestileerde poten en een fijn geëtste muziektafel, en geeft perfect de filosofie van die periode weer. De styling van dit instrument draagt met recht de naam Queen Victoria.

De Supréme Edition Queen Victoria is op speciale bestelling verkrijgbaar in de lengtes Model 1, Model 2 en Model 4 vleugelpiano’s.

Nicolaus II

Dit model is voor het eerst gemaakt voor de Russische tsaar Nicolas II. De prachtig gevormde panelen zijn gemaakt van wortelnotenhout, omlijst met een fijne voering van esdoorn. Het basisfineer is gemaakt van French walnut. Dit prachtige  inlegwerk wordt individueel met de hand gemaakt door onze meester meubelmakers in onze fabriek te Leipzig.

Louis XIV

Het exterieur van dit adembenemende instrument is ontworpen in de stijl van de fantasierijke Franse koning. De fijnheid van deze versiering is gebaseerd op elementen van de rococostijl. Bijvoorbeeld de poten, de lier en de lessenaar zijn versierd met schitterend houtsnijwerk en smaakvol verguld met echt bladgoud. Het reproduceren van deze originele stijl en het ontwerp van dit instrument vergt veeleisend werk maar geeft de designers een enorme voldoening.

Kaizer Wilhelm II

Deze traditionele stijl stamt af van rond het begin van de negentiende eeuw. Dit meesterwerk en design toont mede de grootsheid van het instrument. De gedraaide poten, de zware uitvoering van de lier en de decoratieve lessenaar roepen herinneringen op aan keizerlijke tijden. Dit instrument is zowel in traditioneel zwart als in andere uitvoeringen verkrijgbaar.

Julius Edition

Het is zeldzaam dat een familiebedrijf zijn exclusieve en unieke modellen zoals de Julius langer een eeuw in productie houdt.  Julius Blüthner, de oprichter van het legendarische pianobedrijf creëerde een zakendynastie die momenteel precies weergeeft wat er destijds werd bedoeld met het ontwerp Julius. Dit unieke instrument met het originele Julius lessenaar ontwerp, is een eerbetoon aan zijn prestaties. Elk van deze meesterwerken heeft kenmerkende historische details, los van het onovertroffen piano geluid.

Jubilee

Het 150-jarig jubileum van het bedrijf Blüthner was de ultieme  gelegenheid om deze Suprême-collectie toe te voegen aan ons assortiment. Het opmerkelijke kenmerk van deze vleugel is het zeer sierlijke gietwerk (pantserframe) dat afstamt van het  klassieke ontwerp met betrekking tot het 50-jarig jubileum van Blüthner in 1903.

Dynasty

De koninklijke schoonheid van de Blüthner Dynasty Edition is allesbehalve verborgen. Hoogwaardig houtfineer, met de hand gesneden houtwerk geven een historische sfeer van extravagante weelde. Rijkelijk versierd voor het 165-jarig jubileum van Blüthner. In gelijke maten van zwart gepolijst inlegwerk, gedurfde panelen van prachtig uitgedacht Amboyna-hout maken dit instrument wellicht een van de meest bijzondere instrumenten wereldwijd.

Een selectie van houtfineer opties

Hier is slechts een greep uit onze favoriete houtfineer. Van statig tot exotisch, we zijn altijd op zoek naar de beste bronnen. Vrijwel elk bekend fineer kan worden aangevraagd en toegepast. Houtfineer kan op het hele instrument worden aangebracht in een boekvormig symmetrisch patroon of als highlights worden toegepast voor specifieke kastonderdelen. Inlays kunnen ook worden vervaardigd uit houtfineer.

Maatwerk Blüthner Edition

Hieronder bieden we u enkele van onze meest gewilde opties voor het samenstellen van uw droompiano.

LUXE HANDGESNEDEN DETAILS

De klank van een piano moet tot in de kleinste details resoneren.  Deze elementen zijn met de hand gebeeldhouwd uit massief hout en op maat gemaakt om het piano-ontwerp te accentueren.

GOUD BLAD APPLICATIE

Bladgoud combineert met een traditionele stijl van de behuizing in Roccoco-wit en goud, of het kan worden toegevoegd om vrijwel elk ontwerp te accentueren. Hoeveel of hoe weinig er wordt gebruikt, is een kwestie van persoonlijke voorkeur.

ACCENTEN DIE AANDACHT TREKKEN

Minder is niet meer, minder is genoeg. Minder is de perfect afgemeten hoeveelheid van iets moois, met zorg op maat gemaakt om verfijning te creëren. Hier worden kleine details gebruikt, zoals een wortelnoten klavier bakstuk, om een ​​anders traditionele hoogglans zwarte pianolak te decoreren.

INLAYS: TEKENING IN HOUT EN METAAL

Bij speciale projecten wordt vaak gebruik gemaakt van verschillende ingelegde materialen om persoonlijke boodschappen, symbolen en ingewikkeldere ontwerpen weer te geven. Ingelegde koperen letters worden vaak gebruikt om een ​​persoonlijke toewijding of inscriptie in de kast of klep te plaatsen. Houten inlays kunnen ook een bijzonder elegante manier zijn om logo’s, en andere ontwerpen weer te geven. Zelfs het veranderen van het houtnerfpatroon van een gefineerd accentstuk is mogelijk.

HISTORISCH MUZIEKBUREAU

Het met de hand gesneden Julius-desk Julius Blüthner ontwierp en hakte dit tuinlandschap in zijn lessenaar in ca. 1882 en het duurde tot de jaren 1920. Het vredige tafereel is een kenmerk geworden van het klassieke Blüthner-instrument en wordt erkend door Blüthner-eigenaren en bewonderaars over de hele wereld.

OP ZOEK NAAR HET BESTE HOUT

De zoektocht naar het meest exclusieve houtfineer is een organische, wereldwijde zoektocht. Eenmaal gevonden, worden ze met uiterste zorg behandeld om adembenemende designmeesterwerken te creëren.

Pianometropool

Welkom in de wereld van Pianometropool. Unieke handgebouwde instrumenten door ’s werelds beste pianobouwers, vakmanschap met horlogemakers-precisie. Wat is begonnen in 1928 als kleine, passievolle muziekwinkel, zou later uitgroeien naar wat Pianometropool nu is: wereldwijd leverancier van maatwerk piano’s en vleugels voor particulieren, restaurants, hotels, cruiseschepen en vele bekende artiesten. Van supermoderne zelf-spelende instrumenten tot de meest bijzondere klassieke instrumenten uit de Renaissance. Vind de vleugel van uw dromen die perfect aansluit op uw interieur. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Pianometropool laat uw muzikale droom uitkomen!

ONS TEAM

Maak kennis met ons team medewerkers

Frans Poppeliers

Daniël Spies

Joyce Poppeliers

Celine Poppeliers

Stijn Loeve

Marsha Malènko

Tim Busker
Tim Busker
1715694693
Twee jaar geleden heb ik een mooie Bechstein piano gekocht. Helaas was er thuis een scheurtje ontstaan in het ijzeren frame. Dit is een erg dure reparatie, waarvoor de piano helemaal terug moest naar de Bechstein fabriek in Duitsland. Pianometropool heeft echter geen moment getwijfeld om deze kosten te dekken, en hebben het proces uitstekend geregeld. In deze winkel zijn ze niet alleen vriendelijk als je een piano koopt, maar je kunt ook daarna altijd op ze rekenen! Geweldige service!
D Dummy
D Dummy
1709831715
PianoMetropool heeft ons geheel vrijblijvend en vlekkeloos geholpen met het koppelen van onze iPad aan het Genio silencesysteem via een MIDI interface. Volledig zonder eigen belang heeft Daniel Spies ons geadviseerd langs te komen met onze snoeren en iPad en heeft ons geadviseerd. 1 dag later hadden we het voor iPhone en iPad aan de praat. Daniel Spies en PianoMetropool krijgen wat ons betreft 6 van de 5 sterren 👌👏!!Dennis en Thea uit Breda
Rob de Jong
Rob de Jong
1704023549
Prima advies
Carlos Estrada
Carlos Estrada
1702969441
We bought a digital piano at this store. Great in-store service, competitive price, piano delivered home (1st floor), installed and tested. We are very pleased!
Hushang Ghazizadeh
Hushang Ghazizadeh
1701812916
Goede service en locatie
Esther Verstappen
Esther Verstappen
1701629248
Super service! Pianometropool regelde dat wij nog op tijd voor kerst van onze vleugel mochten genieten. Ook de na-service is steeds top, heel vriendelijk personeel.
Ruud Lems
Ruud Lems
1701276848
Veel elektrische pianos, vooral schitterende Rolands
Rob Dekker
Rob Dekker
1701030746
De piano van onze dochter ging defect naar een aantal jaar, buiten garantie.We hebben contact opgenomen en konden hem direct brengen. Helaas was het twee weken wachten op een nieuw moederbord, toen deze binnen was is hij er direct ingezet en een dag later konden we de piano kosteloos halen. Wat een heerlijke service, klant is en blijft koning, zelfs na de garantieperiode. Top bedrijf, kan ik iedereen aanraden.
Huub Boon
Huub Boon
1699882616
Zaterdag 11 november was Martijn Schok (Boogie Woogie pianist) te gast bij Pianometropool. Genoten van zijn optreden en erg leuk en interessant om de verschillen tussen de diverse piano's uitgelegd te krijgen qua geluid. Was een Top Middag.
Reinie Mäkel- Van Luttikhuizen
Reinie Mäkel- Van Luttikhuizen
1698080570
Wij zijn bijzonder tevreden over het advies wat wij kregen van Daniel in de prachtige winkel van Pianometropool B.V. te Rijswijk (Z-H).Maar ook de aflevering van onze digitale baby-vleugel Roland GP607 PW demo ging precies volgens afspraak en werkelijk heel netjes bezorgd en geïnstalleerd. Kortom, wij durven Pianometropool B.V. te Rijswijk (Z-H) aan een ieder aan te bevelen!
Khashi Nia
Khashi Nia
1697888851
Great customer service
Karim Schomper
Karim Schomper
1695649502
Iets meer dan vier weken geleden in de showroom geweest, omdat ik toch twijfelde om weer een piano aan te schaffen. Ik was al heel snel overtuigd en al snel voor de Roland HP-704 gekozen. De piano speelt prachtig en oogt zeer mooi, dus de keuze was snel gemaakt.Vandaag de digitale piano mogen ontvangen en ben er erg blij mee. De piano is prachtig en kwaliteit zoals ik had verwacht. De piano is thuisgeleverd en vakkundig in elkaar gezet op de gewenste plek. Het instrument ziet er echt geweldig uit.De levertijd was langer dan verwacht en naar mijn gevoel niet goed up-to-date gehouden over de verwachtte levertijd, dit vond ik erg jammer. Ik had gehoopt toen de verwachtte levertijd was verstreken, er contact met mij zou worden opgenomen om te weten waar we aan toe zijn. Je zit toch vol enthousiasme te wachten op een instrument en de teleurstelling van niks horen is dan wel vervelendHet is gelukkig wel heel fijn opgelost en vind het toch 5 sterren waard.
Xiao Yu
Xiao Yu
1695078378
Milan Carvalho
Milan Carvalho
1692648004
Onwijs goede service en snelle levering. Dank Frans en team! Had niet beter gekund! 🤩
Robby Roelandt
Robby Roelandt
1691871070
We hebben 6 maanden vrij intensief gezocht naar een mooie akoestische piano op aanraden van onze dochter haar muziek-leraar. Het is en blijft een investering, maar toch wel een dure aankoop.Piano’s Yamaha U-reeks verliezen nauwelijks aan waarde.Verschillende mooie piano’s gevonden in België via verdelers of 2e hands websites.Piano’s waren wel recenter, maar de prijs was altijd veel duurder of zonder silent system.Particulier heb je natuurlijk niet de service die we nu hebben genoten via pianometropool. Als leek is die service niet onbelangrijk.Veilig transport is iets dat je toch bij een particuliere verkoop ook nog moet organiseren en betalen.We zijn geen kenners. Advies en bevestiging van de muziek-leerkracht was voor ons wel belangrijk.We wisten wel dat een Yamaha U-reeks de betere reeks is.We kwamen steeds terug op de website van pianometropool na een zoektocht.Toch maandelijks of om de 14 dagen even gezien of er ergens eentje te koop stond.Uiteindelijk dan toch overgegaan tot aankoop na een telefoontje met Daniel.We hebben geaarzeld, maar nu zijn we super content.We hebben uiteindelijk gekozen voor een Piano Yamaha U3 volledig A-grade met nieuw silent system dat ze als extra aanboden.Zo'n system is redelijk duur als je dit apart aankoopt.Aan die voorwaarden te zien/lezen op de website en prijs hadden we ze nog niet tegen gekomen.Het leek ons eerst iets te mooi om waar te zijn.Serienummer verteld ons wel dat de piano eerder van de jaren 60 is,maar een piano volledig als nieuw gereviseerd maakt dit niet uit volgens de muziek-leraar.Beslissing op basis van een demonstratie via what’s app filmpje waar een lied op de piano werd gespeeld door Stijn pianist en omdat we er toch enig vertrouwen in hadden op basis van enkele reviews. Alles liep volledig correct zoals telefonisch werd aangegeven door Daniël.Eerst betaling uitgevoerd en binnen een week werd de piano zeer professioneel geleverd.De transporteur kon zelf heel goed piano spelen en heeft de piano ook ter plaatse even getest.We zijn dus niet ter plaatse geweest. Enige nadeel is ter plaatse kan je wel beter vergelijken.Dezelfde piano yamaha u3 b-grade was voor ons ook nog een optie. Er was zelfs nog een smakelijke attentie bij.Het is zo'n mooie klank in huis en nu kan onze dochter volwaardig oefenen.
Deniz Hastan
Deniz Hastan
1687769118
Vertrouwd adres. Ik heb mijn vleugel hier vele jaren terug aangeschaft. Jaren later nog altijd bereid goede service te leveren 👍👍👍
Ernest Frroku
Ernest Frroku
1681696715
Ruud Bergen
Ruud Bergen
1678908411
Prima advies, zeer persoonlijk, veel aandacht en goede prijzen. R.Bergenhenegouwen
Sanijs Vilnis
Sanijs Vilnis
1678651118
Bas Doeksen
Bas Doeksen
1673111213
Wij zijn warm onthaald, en goed geholpen. Wij hebben een prachtige piano gekocht.
Tom Vanbeckevoort
Tom Vanbeckevoort
1663599339
Ik bestelde laast online een Yamaha U3 A revisie, op afstand kreeg ik alle informatie door zelfs de mogelijkheid om het toestel te horen spelen!De bestellig werd telefonisch afgenomen en volledig doorgesproken, op zich denk je niets bijzonder maar later volgde alles netjes zoals afgesproken op papier.Voor de levering liep het extern even wat moeilijker maar wat is het mooie, er wer onmiddellijk gehandeld om mij een concrete leverdatum te geven. I´ werd geveld en vandaag alles nestjes afgehand!Men houdt zich aan zen woord en is klantvriendelijk, ik ben echt verbaast van jullie service!Dank je team pianometropool!
Bita Majidi
Bita Majidi
1659134913
Great service! I got a good explanation from the manager of the piano shop which helped me to buy my first piano. Later I had some problems with my piano which were solved perfectly by customer care. I have no issues anymore and recommend this piano shop to whoever that wants to buy a piano.
Cees Los
Cees Los
1657798039
Goede uitleg en hele vriendelijke mensen! Aanrader!!!
Willeke Van Der Plas
Willeke Van Der Plas
1657199232
Bij Pianometropool kregen wij een goed en enthousiast advies. Afspraken worden zeer goed nagekomen.
Daan Krijnen
Daan Krijnen
1652543810
Onwijs goede service en zeer vakkundig. Meermaals gebeld met vragen over kleinigheidjes, maar altijd direct en duidelijk antwoord. Verder ook zeer tevreden met de piano zelf!+/- Silence systeem werkt ook perfect, alleen nog een mini-verbeter punt voor;Door het silence systeem zat er een dubbele slag in enkele toetsen. De piano-stemmer had dit mij uitgelegd waar dit door kwam en had het ook gelijk opgelost (Had te maken met het silence systeem dat een beetje ruimte overliet bij de hamertjes). Ik heb er dus geen last meer van, maar kan wellicht handig zijn om tijdens de verkoop te melden. Het was namelijk ook gemakkelijk opgelost.Zeker aan te raden!
han dekeizer
han dekeizer
1651748813
Super blij met onze mooie Yamaha piano! In de winkel zijn we heel vriendelijk geholpen en de verkoper nam echt de tijd voor ons, zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een piano.
Philipp Schoonderbeek
Philipp Schoonderbeek
1646226659
Hier onder zeer deskundige begeleiding een Steinway S155 Hamburg gekocht. De vleugel is in opdracht van Pianometropool opnieuw hoogglans gespoten en gereinigd en technisch nagezien. Gisteren geleverd.....een plaatje. Hij speelt en klinkt fantastisch! Kortom Pianometropool kan ik alleen maar aanbevelen!!
Otwin Peppinck
Otwin Peppinck
1644241034
Hele mooie digitale piano gekocht met ultieme prijs kwaliteit verhouding. Uitleg vakkundig, vriendelijk, muzikaal en beslist niet opdringerig (dus van duurder is altijd beter) . Maatwerk op basis van mensenkennis en vragen. Klasse. Ik koop mijn piano niet meer elders.
DJ TROJ
DJ TROJ
1633200579
Heerlijke winkel, super geholpen. Ze nemen echt de tijd voor je! Uiteindelijk een mooie piano voor onze dochter gekocht!.. zeker de moeite waard om voor om te rijden.Bedankt Daniel.
Joep Drummen
Joep Drummen
1632915521
Goed, kundig personeel. Prettig geholpen.
Arthur Pronk
Arthur Pronk
1631780921
Men neemt de tijd voor de klant en geeft goed advies. De verkoper weet waar hij over praat en heeft ervaring met piano's.
Tom Kooijman
Tom Kooijman
1628978410
young hui kim (네덜란드치즈)
young hui kim (네덜란드치즈)
1628612848
The man who works here is very nice and explains a lot of information. There are a lot of pianos in there and a lots of brands. It looks small on the outside but trust me it's pretty big! I highly recommend this place!!
Thaam Ben
Thaam Ben
1626441859
Sjon Baum
Sjon Baum
1622358300
Hele goede service. Ik heb hier mijn digitale piano aangeschaft.
Wouter de Ruyter
Wouter de Ruyter
1622181173
Erg goed bereikbaar, genoeg piano's om te bespelen, lekkere koffie, en de meneer kan goed over de piano's vertellen
René Zwezerijnen
René Zwezerijnen
1617300827
Uitstekende service en zeer klantvriendelijk!Als piano-stemmer/techniker was ik onlangs (voor het stemmen van de piano) bij een klant die anderhalf jaar geleden een nieuwe Schiedmayer piano had gekocht bij Pianometropool. Ik trof daar een piano aan, die waarschijnlijk voor een afleveringsbeurt aan de aandacht was ontsnapt; de speelaard liet veel te wensen over. De klant klaagde hierover en vroeg mij het in orde te maken. Aangezien dit veel werk is en veel tijd vergt, kwamen wij overeen dat ik het voor € 200,- zou fiksen en maakten wij een afspraak daarvoor.Onderweg rijdend naar huis bedacht ik mij dat hiervoor de klant eigenlijk niet geheel zou moeten opdraaien. Ik mailde naar de Klantenservice van Pianometropool en beschreef het geval. Ik kreeg direct een vriendelijke mail terug met de vraag of ik de piano voor deze klant prima in orde wilde maken en aan Pianometropool de rekening wilde sturen.Dit is inmiddels gebeurd en nog diezelfde dag heeft Pianometropool mijn factuur betaald. GROTE KLASSE!
Jasper Jackson
Jasper Jackson
1607966508
Michel Boer
Michel Boer
1605983864
Fantastisch geholpen en mooie piano's
Alexis Olive
Alexis Olive
1605905086
Piet Noordzij
Piet Noordzij
1603846131
Ik ben er eens wezen kijken voor een gebruikte piano.Ik trof ern heel aardige verkoper en hij nam alle tijd voor me.Een prettige winkel, ik zou er beslist teruggaan.
Anke Doornekamp
Anke Doornekamp
1600583700
Op zoek naar een digitale piano om extra te kunnen oefenen, terecht gekomen op de mooie website.Als eerste actie telefonisch contact opgenomen en gesproken met Stijn. Hij gaf uitgebreid antwoord op al mijn vragen over de mogelijkheden van een digitale piano. Dit prettige gesprek was voor mij de aanleiding om een bezoek te brengen aan de prachtige showroom!Ook daar werd er met veel zorg en tijd de moeite genomen mij de mogelijkheden te laten horen van de digitale piano. Heb rustig een beslissing kunnen nemen en ben daarna tot aankoop overgegaan! De auto voor de deur was ideaal! Ook bij het inladen werd ik geholpen!Thuis monteren was niet moeilijk! Heb inmiddels volop plezier van mijn GEWA piano. Mooi geluid en veel mogelijkheden! Daarbij ook mooi om te zien!Kan met genoegen deze zaak aanbevelen aan mensen die nadenken over de aanschaf van een mooi muziekinstrument!
×
js_loader