Aanbieding!

Yamaha U1 SH3 PE – Akoestische piano

 16.900,00  15.693,00

Bij Pianometropool koopt u deze Nieuwe Yamaha U1SH3 PE – Akoestische piano in Zwart Hoogglans – met Beste prijsgarantie. 

Beperkt beschikbaar, neem contact op voor levertijd

Beschrijving

Yamaha U1SH2 – Silent piano


Silent Systemen van Yamaha worden al sinds jaar en dag gezien als de allerbeste systemen op de markt. Deze worden als enige dus niet achteraf ingebouwd en zijn enkel ‘af fabriek’ leverbaar.

Het allernieuwste SH2 systeem heeft een nóg hogere resolutie én is nu compatibel met de geweldige ‘Smart Pianist’ App. Je kunt de piano dus volledig draadloos bedienen met de Iphone, Ipad of een Android tablet.

De U1SH2 piano is een volwaardige U1 piano gebouwd in Japan met daarbij dus het nieuwste SH2 systeem ingebouwd.
Let erop dat dit SH2 systeem enkel leverbaar is op de Japanse U series en niet op de goedkopere B serie piano’s uit Indonesië.

Neem gerust contact met ons op voor een live demonstratie!

Extra informatie

Merk

Model

Staat

Kleur

Hoogte (cm)

Opties/functies

, , , ,

Silent systeem

Garantietermijn

Gewicht

Special edition

U wilt uw instrument natuurlijk het liefst zo snel mogelijk al in huis hebben...

Piano's en vleugels zijn delicate instrumenten en dienen met zorg behandeld te worden. Hierdoor werken wij enkel met gespecialiseerde transportbedrijven samen. Ze maken een persoonlijke leveringsafspraak naar wens en staan dus niet zomaar ineens op de stoep...

 

Levertijden
Akoestische piano's en vleugels worden bij ons eerst gestemd, afgeregeld en indien nodig gepoetst. Na deze kwaliteitscheck leveren wij deze op afspraak bij u thuis af.
De gemiddelde levertijd is 5 tot 11 werkdagen.

 

*Eerder nodig? Of heeft de piano de status in bestelling of uitverkocht? Bel ons op voor de mogelijkheden +31 (0)70 415 9800