INFORMATIE

 

Openingstijden:

Maandag: 10.00 tot 17.30
Dinsdag: 10.00 tot 17:30
Woensdag: 10.00 tot 17:30
Donderdag: 10.00 tot 17:30
Vrijdag: 10.00 tot 17:30
Zaterdag: 10:00 tot 17:00
Zondag: 11.30 tot 17.00

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (tijdens openingstijden).

Planning en kantoor bereikbaar van maandag tot vrijdag.

Contactgegevens:

Pianometropool International BV

Patrijsweg 114
2289 EZ Rijswijk

Tel. 070-4159800
Fax 070-3907047

KVK: 71183736
BTW: NL858612756B01 

Keurmerken:

Betaalmethoden:

Beleef de Akoestische Perfectie: Yamaha U1 en U3 Piano’s bij Pianometropool

De zoektocht naar de perfecte akoestische piano eindigt vaak bij de legendarische Yamaha U1 en U3 modellen. Deze piano’s, bekend om hun ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid, zijn een favoriet onder zowel beginners als professionele pianisten. Bij Pianometropool, bieden we een exclusieve selectie van deze prachtige instrumenten, elk met een verhaal en een ziel, klaar om deel uit te maken van uw muzikale reis.

Waarom Kiezen voor een Gebruikte Yamaha Piano van Pianometropool?

Een gebruikte Yamaha piano kiezen van Pianometropool betekent kiezen voor kwaliteit en zekerheid. Onze U1 en U3 modellen worden zorgvuldig geselecteerd en gereviseerd door experts, waaronder onze eigen “Yamaha Gallery Certified” specialist, Mevrouw Yamamoto. Haar jarenlange ervaring bij Yamaha Japan zorgt ervoor dat elke piano die u bij ons koopt, voldoet aan de hoogste standaarden en wordt geleverd met 5 jaar volledige garantie.

De Unieke Revisie van Yamaha U1/U3 Piano’s

Bij Pianometropool begrijpen we dat elke pianist unieke behoeften heeft. Daarom bieden we onze Yamaha U1 en U3 piano’s aan in drie verschillende gradaties van revisie:

A graded: volledig gereviseerd, als nieuw
B graded: gedeeltelijk gereviseerd
C graded: in goede speelbare conditie, kastwerk niet gereviseerd
Dit stelt u in staat om een piano te kiezen die niet alleen aan uw muzikale eisen voldoet, maar ook past binnen uw budget.

Ervaar de Yamaha U1 en U3 in Onze Showroom

Geen enkele beschrijving kan de sensatie van het spelen op een Yamaha U1 of U3 piano evenaren. Daarom nodigen we u uit in onze showroom in Rijswijk om deze instrumenten zelf te ervaren. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u de subtiele verschillen tussen elk model ontdekken en de piano vinden die het beste bij u past.

Uw Investering Waardig: Yamaha Piano’s met Volledige Garantie

Investeren in een Yamaha piano bij Pianometropool is een keuze voor levenslange kwaliteit. Met onze volledige garantie op zowel nieuwe als gebruikte piano’s, kunt u met vertrouwen spelen, wetende dat uw instrument wordt ondersteund door onze toewijding aan uw tevredenheid.

Ontdek de Yamaha U1 en U3 Aanbiedingen bij Pianometropool

Onze Yamaha U1 en U3 piano’s zijn niet alleen een lust voor het oog en het oor, ze zijn ook een investering in uw muzikale toekomst. Ontdek onze aanbiedingen en laat u inspireren door de mogelijkheden die deze instrumenten bieden. Bezoek onze homepage voor meer informatie over onze huidige acties en aanbiedingen.

Conclusie: Maak van Uw Muzikale Dromen een Realiteit

Bij Pianometropool geloven we dat muziek de kracht heeft om levens te veranderen. Of u nu een opkomend talent bent of een ervaren artiest, onze Yamaha U1 en U3 piano’s bieden de perfecte harmonie van esthetiek en prestatie. Bezoek onze showroom in Rijswijk en laat ons u helpen uw muzikale dromen te verwezenlijken.

 

PIANO'S KOPEN BIJ DE No 1. TOETSSPECIALIST VAN NEDERLAND EN BELGIE