Aanbieding!

Yamaha B3 SC3 PE – Akoestische piano

 10.900,00  9.605,00

Bij Pianometropool koopt u deze Nieuwe Yamaha B3 SC2 PE – Akoestische piano in Zwart Hoogglans – met Beste prijsgarantie 

Beperkt beschikbaar, neem contact op voor levertijd

Beschrijving

Yamaha B3 SC2 silent piano

De Yamaha B3 is met zijn hoogte van 121 cm niet alleen de grootste, maar ook qua klank de meest complete piano van de B-serie. De volle klank is te danken aan de vijf steunbalken aan de achterkant, die de zangbodem van geselecteerde massieve spar muzikaal ondersteunen. De Yamaha B3 SC2 is leverbaar in verschillende kleuren.

Spelen met hoofdtelefoon
Yamaha CFX sampling biedt een zo’n natuurlijk mogelijke klank dat u vergeet dat u met een hoofdtelefoon op speelt. Samen met VRM (Virtual Resonance Modeling) wordt duidelijk de authentieke herkenbare resonantie van een akoestische piano zo goed mogelijk benadrukt.

Klavier
De klavieren van Yamaha worden alle intern geproduceerd. De toetsen van de Yamaha-piano’s B-serie piano’s worden gemaakt van Sitka-sparrenhout. Het hout wordt gedroogd gedurende 6 tot 24 maanden en vervolgens verder geacclimatiseerd in ovens. Aangezien het meeste hout in een pianotoets niet wordt afgelakt, profiteren Yamaha-toetsen van de strikte droog- en acclimatiseerprocedures. Dankzij deze stringente behandelingen zullen de toetsen niet worden beïnvloed door veranderingen in temperatuur en vochtigheid.

Zangbodem
De zangbodem van de Yamaha B2- en B3-modellen zijn gemaakt van massief sparrenhouten wat afkomstig is uit Noord-Amerika, de seizoenstemperaturen en hoogte daar zijn ideaal voor het kweken van sparrenhout van hoge kwaliteit.

Pianomechaniek
Pianomechanieken moeten bestand zijn tegen voortdurende schokken, maar ook tegen wisselingen van temperatuur en vochtigheid. Yamaha maakt gebruik van zijn gepatenteerde technologie voor het drogen en lijmen van esdoorn – het meest gebruikte materiaal – voor een zeer nauwkeurig en duurzaam mechaniek.

U krijgt op de Yamaha B3 SC2, 5 jaar volledige garantie.

Extra informatie

Merk

Model

Staat

Kleur

Hoogte (cm)

Opties/functies

Silent systeem

Garantietermijn

Gewicht

U wilt uw instrument natuurlijk het liefst zo snel mogelijk al in huis hebben...

Piano's en vleugels zijn delicate instrumenten en dienen met zorg behandeld te worden. Hierdoor werken wij enkel met gespecialiseerde transportbedrijven samen. Ze maken een persoonlijke leveringsafspraak naar wens en staan dus niet zomaar ineens op de stoep...

 

Levertijden
Akoestische piano's en vleugels worden bij ons eerst gestemd, afgeregeld en indien nodig gepoetst. Na deze kwaliteitscheck leveren wij deze op afspraak bij u thuis af.
De gemiddelde levertijd is 5 tot 11 werkdagen.

 

*Eerder nodig? Of heeft de piano de status in bestelling of uitverkocht? Bel ons op voor de mogelijkheden +31 (0)70 415 9800