Blüthner Crystal Elegance – zelfspelende vleugel

 185.000,00

Bij Pianometropool koopt u deze Nieuwe Blüthner Neon Edition – akoestische zelfspepelnde vleugel – Speciale Exclusieve Design piano in Plexiglas – Levering uit voorraad  

Verkrijgbaar via Showroom

Op voorraad .

Beschrijving

Blüthner Crystal Elegance Grand Piano

Het wereldbekende Duitse topmerk Blüthner staat bekend om haar prachtige klank en staat kwalitatief op eenzame hoogte. Het bekende aliquot systeem ( patent Blüthner ) geeft de instrumenten met name in het middensegment en diskant van de vleugel een surround effect dat geen enkele pianofabrikant ter wereld kan evenaren. Deze techniek wordt tevens in de gehele Crystal en PH serie van Blüthner gebruikt.

Wereldwijd zijn critici, designers en  architecten het erover eens dat de Blüthner design instrumenten tot de mooiste en meest exclusieve behoren. Met name de Crystal serie wordt met de allerhoogste kwaliteit materiaalsoorten gebouwd. Het kristal heldere plexiglas wordt dan ook als de allerhoogste kwaliteit beschouwd en verkleurt niet. Het technische gedeelte van de instrumenten is dan ook 100 procent identiek aan de fabricage en productie van de concert vleugels.

Samengevat, wellicht de allerhoogste kwaliteit vleugels, custom made en in iedere uitvoering leverbaar.  De design vleugels zijn buiten huiskamer gebruik ook zeer geschikt voor superjachten en de luxe hotels.

10 jaar volledige garantie

Extra informatie

Merk

Model

Staat

Kleur

Lengte (cm)

Opties/functies

,

Garantietermijn

Special edition

Zelfspeelsysteem