Aanbieding!

Roland HP-704 WH – Digitale piano

 2.495,00  2.055,00

Of in 3 termijnen van  685,00

Bij Pianometropool koopt u deze nieuwe Roland HP-704 WH – Digitale piano in Wit Mat – Beste prijsgarantie – Gratis thuisbezorgd  

Binnenkort leverbaar

Beperkt beschikbaar, neem contact op voor levertijd

    • 70 €
Artikelnummer: 5ef0b4eba35a Categorieën: , , , , Tags: ,

Beschrijving

Roland HP704-WH (White)

Wauw wat een geweldige piano. Zeer goede klankkwaliteit, heerlijk klavier, veel mogelijkheden én betaalbaar!

De nieuwe Roland HP704 piano heeft ons absoluut positief weten te verrassen. Om  te beginnen heeft hij een prachtig nieuw meubel wat net weer even hoger is -en dus meer lijkt op een echte piano- dan zijn voorganger. Ook zijn er op een subtiele wijze openingen aan de voorkant gelaten voor de speakers waardoor het geluid nu nog beter naar je toekomt. En dat merk je!

De speakers zijn zeer goed gebalanceerd en geven een prachtige diepe bas én een mooie heldere midden en bovenkant. Het klavier (PHA-50) is nog steeds graded-hammer met Ivory Feel toetsbeleg. Deze houten toetsen met stalen pennen zijn gewoon ontzettend goed en worden ook in de duurdere vleugelmodellen gebruikt.

Het bedieningspaneel en de knoppen zijn sfeervol voorzien van verlichting en: de klep kan in de beroemde ‘cover’ stand waarbij je de toetsen zichtbaar laat terwijl je de knopjes en lampjes bedekt.

Kom ons gerust eens bezoeken en probeer de nieuwe HP704 serie op je gemak eens uit. Wij zijn in ieder geval zeer enthousiast!

Extra informatie

Merk

Model

Staat

Kleur

Opties/functies

, , , , , ,

Garantietermijn

Gewicht

Huiskamer model

Mirofoon ingang

Ivory feel

U wilt uw instrument natuurlijk het liefst zo snel mogelijk al in huis hebben...
Piano's en vleugels (ook de digitale) zijn delicate instrumenten en dienen met zorg behandeld te worden. Hierdoor werken wij enkel met gespecialiseerde transportbedrijven samen die uw instrument niet alleen schadevrij afleveren, maar ook kunnen monteren en aansluiten. Ze maken een persoonlijke leveringsafspraak naar wens en staan dus niet zomaar ineens op de stoep...

 

Dit is een enorm (positief) verschil met de  internet 'warenhuizen' die de pakketten via TNT post of DPD / DHL verzenden.
Wel kan onze levertijd daardoor soms nét iets langer zijn maar dat is het wachten méér dan waard.

 

Levertijden digitale piano's:
Doorgaans 5 tot 11 werkdagen*

 

*Eerder nodig? Of heeft de piano de status in bestelling? Bel ons op voor de mogelijkheden +31 (0)70 415 9800