20 zorgvuldig gekozen top instrumenten binnen ieders budget

Wekelijks stelt Pianometropool een top 20 selectie vleugels samen.
Van deze zorgvuldig geselecteerde vleugels weten wij als toetsen specialist bijna zeker dat uw droom vleugel binnen onze collectie staat.

Door o.a. de ruime voorraad, zowel nieuw als door inruil verkregen en mede door onze hoge omloopsnelheid is Pianometropool in staat om wekelijks 20 zorgvuldig geselecteerde vleugels tegen de beste prijs-kwaliteit aan te bieden. Al onze instrumenten worden geleverd met volledige garantie en 100% inruilgarantie. Levering wereldwijd.a

ONS ACTUELE TOP 20 VLEUGEL AANBOD

Resultaat 1–20 van de 241 resultaten wordt getoond

KOOP EEN VLEUGEL MET BESTE PRIJS GARANTIE

Gratis levering van digitale pano's

Levering met eigen transportdienst

Koop een gebruikte of neuwe vleugel en deze wordt vakkundig geleverd door onze eigen bezorgdienst.

Piano kopen met beste prijsgarantie

Piano's vleugels met beste prijsgarantie

Gebruikte en nieuwe vleugels tegen de beste prijzen. Altijd deskundig advies.

Piano kopen in termijnen betalen

Betaal uw vleugel in termijnen

Koop een gebruikte of nieuwe vleugel en betaal in termijnen zonder rente of kosten. Vraag naar de mogelijkheden.

de nr.1 toetsspecialist van Nederland

De Nr.1 toetsspecialist voor piano's en vleugels

Showroom in Rijswijk met veel nieuwe en gebruikte piano's en vleugels. Centrale ligging aan de snelweg.

Gereviseerde Yamaha of Kawai vleugels kopen

Japans geproduceerde Yamaha/Kawai vleugels.

Het japanse topmerk Yamaha heeft haar piano productie verdeeld over 2 landen, nl. Japan en Indonesië. Kawai daarentegen in Japan en China.
Wereldwijd staan de C series, de G series en de KG series als meest populaire vleugels te boek. Deze prestige modellen worden met de meeste zorgvuldigheid geproduceerd en er wordt gebruik gemaakt van de allerhoogste kwaliteit materialen.

Niet voor niets kiezen particulieren alsmede professionals voor deze prachtige instrumenten. Ook onder conservatoria en muziekscholen zijn de deze vleugels razend populair.
Daar Pianometropool officieel dealer is van Yamaha piano’s en vleugels, kunt u deze instrumenten zowel nieuw als A graded revised bij ons bestellen.

Waarom een gebruikte A graded revised vleugel kopen?

U kunt natuurlijk op meerdere plaatsen in Europa een gebruikte Yamaha of Kawai vleugel kopen, maar wij van Pianometropool onderscheiden ons toch wel op een hele bijzondere manier.

Als eerste worden deze vleugel modellen streng geselecteerd (Japan) alvorens zij voor revisie (geheel of gedeeltelijk) in aanmerking komen.

Daarnaast is het zo dat Pianometropool al jaren haar piano’s en vleugels betrekt van één van de allerbeste leveranciers. Tevens zijn wij er trots op dat alle in Europa aangekomen Yamaha en Kawai vluegels en piano’s door niemand minder dan onze gecertificeerde ” Yamaha Gallery Certified ” dame Mevrouw Yamamoto worden gestemd, afgeregeld en indien nodig geïntoneerd. Door haar jarenlange expertise bij Yamaha Japan bieden wij u voor europa een unieke garantie.

U kunt ervan overtuigt zijn dat wanneer u een Yamaha of Kawai vleugel bij ons aanschaft deze instrumenten met de grootste zorgvuldigheid en met 5 jaar volledige garantie (gelijk aan de nieuwe garantie van Yamaha) worden afgeleverd.

 

PIANO'S KOPEN BIJ DE No 1. TOETSSPECIALIST VAN NEDERLAND EN BELGIE