Nieuwjaarsfeest Zaterdag 25 januari

2020 is al flink op gang en Pianometropool barst van de nieuwe ideeën en plannen om u ook dit jaar weer te kunnen verassen met al het moois dat de muziekwereld te bieden heeft. Het is ons dan ook een waar genoegen u wederom uit te mogen nodigen voor ons traditionele (en muzikale) Nieuwjaarsfeest boordevol muzikale gezelligheid en optredens van bekende artiesten!

Wat u (naast de lekkere hapjes en Prosecco) kunt verwachten…

 

Jan Vayne en Bösendorfer

Velen van u weten dat Jan Vayne een vervend verzamelaar is van bijzondere instrumenten.  Uniek te noemen is dat wij tijdens ons nieuwjaarsfeest de Bösendorfer 225 van Jan-Vayne te koop zullen aanbieden. Een schitterende Bösendorfer 225 uit zijn privécollectie.

Dit iconische merk dat nog steeds in Wenen gebouwd wordt, staat bekend om haar warme volle klank.

Jan Vayne zal deze dag voor u op de Bösendorfer spelen

 

Een ongedwongen dag, met pianospel op hoog niveau.

Lancering GEWA Digitale Piano’s

O wat zijn wij enthousiast over de gloednieuwe pianoserie van het Duitse topmerk GEWA.

Wij hebben deze piano’s voor het eerst op de Musikmesse in Frankfurt leren kennen en hebben daarna de fabriek in Duitsland bezocht.
De visie van dit bedrijf, de kwaliteit van de instrumenten en de zeer aantrekkelijke verkoopprijs heeft ertoe geleid dat wij per 1 januari 2020 exclusief distributeur zijn van dit merk.

Met een instapprijs van 990 euro voor een -in Duitsland met de hand gebouwde- digitale piano mét originele Steinway & Sons pianoklank is er werkelijk géén concurrentie in dit segment.

Tijdens de nieuwjaarsborrel kunt u de gehele collectie komen bekijken en uitproberen. Natuurlijk geven wij live demonstraties en kunnen wij u uitleg geven over de vele mogelijkheden…

Demonstraties Sing Along piano door Sander Tournier en Felice

Wat een succes is deze Sing Along / Karaoke piano! Vanaf deze maand ook leverbaar in wit hoogglans.

Deze gloednieuwe digitale piano is gebouwd door het beroemde Viscount Italië. Hij springt direct in het oog door de prachtige pianokast én de leuke mogelijkheden. Ook het geluid is werkelijk prachtig. Zo is hij live gedemonstreerd tijdens de laatste aflevering van BusinessClass op RTL7

Als een unieke introductieaanbieding leveren wij deze schitterende piano inclusief een compleet pakket (pianobank, microfoon, bankje en pianocursus) voor €2990 euro!

Zelfspelende vleugels en unieke Design instrumenten.

Pianometropool is mede bekend geworden door de unieke zelfspelende instrumenten die wij wereldwijd verkopen. Als leverancier van de drie grote merken: Pianodisc | QRS en Yamaha Disklavier kunnen wij maatwerk leveren in iedere prijsklasse.

Tijdens ons nieuwjaarsfeest demonstreren wij de verschillende mogelijkheden en kunt u genieten van de meest exclusieve vleugels. Zelfspelende vleugels zijn al leverbaar vanaf €14.995,-

Demonstratie Ipad en Silent Systemen

Een veelgestelde vraag is hoe je de Ipad kunt aansluiten op een Silent Piano en welke leuke mogelijkheden hiermee verkregen kunnen worden.
Nieuwe klanken, opnemen met meerdere sporen, bladmuziek inspelen… teveel op op te noemen.

Er zijn een aantal kabeltjes (en instellingen) nodig waar wij u deze dag extra uitleg over gaan geven!

Live Optredens van: Frank Wilson | Petra Schreurs | Marsha Malénko | Sander Tournier | 

Wij zien uit naar uw komst op zaterdag 25 januari van 10:00 tot 17:00 uur

 

PIANO'S KOPEN BIJ DE No 1. TOETSSPECIALIST VAN NEDERLAND EN BELGIE