Aanbieding

Yamaha B1 TC3 PE – Akoestische piano

 7.954,00  7.604,00

Bij Pianometropool koopt u deze Nieuwe Yamaha B1 TC3 PE – Akoestische – TransAcoustic piano in Zwart Hoogglans – met Beste prijsgarantie.  

Op voorraad .

Beschrijving

Yamaha B1 TC3 – TransAcoustic

Met de nieuwe B1 TC3, B2 TC3 en B3 TC3 breidt Yamaha het assortiment TransAcoustic piano’s uit met een startersserie, waardoor deze innovatieve technologie toegankelijker wordt voor musici dan ooit tevoren. Deze piano’s bieden een unieke speelervaring, waardoor pianisten nieuwe creatieve mogelijkheden kunnen verkennen, terwijl ze de authentieke klank en toucher van een akoestische piano ervaren.

De nieuwe TransAcoustic B-serie piano’s beschikken over geavanceerde technologie, waaronder transducers en zgn. ” actuators ” die natuurlijke en authentieke galm en andere geluidseffecten in de piano zelf creëren. Dit zorgt voor een meer expressieve speelervaring en biedt musici een breder scala aan tonen en klanken om te verkennen. Daarnaast bieden de TC3-piano’s ook een reeks digitale mogelijkheden, waaronder de mogelijkheid om het volume en de toon van de digitale klanken onafhankelijk van de akoestische klank aan te passen, en een interne USB-MIDI-interface die aansluiting op Digital Audio Workstations mogelijk maakt.

De Yamaha B1 TransAcoustic piano is een prachtig instrument dat de traditionele piano-ervaring combineert met de nieuwste technologieën. Deze piano biedt een unieke speelervaring dankzij de TransAcoustic-functie.

De TransAcoustic-functie van de Yamaha B1 piano biedt tal van voordelen. Het maakt het mogelijk om het volume van de piano aan te passen aan de grootte van de ruimte waarin deze wordt bespeeld, zonder dat daarvoor externe luidsprekers nodig zijn. Het kan ook worden gebruikt om effecten toe te voegen aan het geluid van de piano, zoals galm of chorus, wat de pianoklank nog verder verbetert.

Naast de TransAcoustic-functie biedt de Yamaha B1 Trans Acoustic piano ook de kwaliteit en duurzaamheid waar Yamaha bekend om staat. Het instrument is gebouwd met hoogwaardige materialen en zorgvuldig vakmanschap, wat resulteert in een piano met een rijke en evenwichtige klank, een uitstekende respons en een soepele speelervaring.

Al met al is de Yamaha B1 Trans Acoustic piano een indrukwekkend instrument dat een geweldige aanwinst zou zijn voor elke muzikant, of het nu een beginner of een ervaren pianist is. De combinatie van traditioneel vakmanschap en moderne technologie maakt deze piano tot een unieke en waardevolle toevoeging aan elke muziekruimte of woonkamer.

Extra informatie

Merk

Model

Staat

Kleur

Hoogte (cm)

Opties/functies

, , , ,

Silent systeem

Garantietermijn

Gewicht

Special edition