Aanbieding

Yamaha U3 PE – Akoestische piano

 15.990,00  14.614,00

Bij Pianometropool koopt u deze Nieuwe Yamaha U3 PE – Akoestische piano in Zwart Hoogglans – met Beste prijsgarantie 

Beperkt beschikbaar, neem contact op voor levertijd

Beschrijving

Yamaha U3 piano


De U3 is Yamaha’s concertpiano. Met een hoogte van maar liefst 131 cm is dit een echte eye-catcher in de woonkamer. Leverbaar in diverse kleuren en in diverse uitvoeringen. Denk bijvoorbeeld aan Messing of Chroom kleurig metalen beslag.

De U3 is kwalitatief gelijk aan de U1 piano met een aantal voordelen/extra’s.
Allereerst heeft de U3 een grotere klankkast en zangbodem wat zorgt voor een geweldig volle en diepe klank. Hij heeft een dubbele demper op de plek waar de snaren zich kruisen voor een nauwkeurige overgang. Het middelste pedaal is géén studiepedaal maar een sostenuto pedaal wat we doorgaans alleen bij vleugels tegenkomen.

Dit maakt de U3 uitermate geschikt voor de veeleisende en/of professionele speler.
Wat ons betreft kan de U3 zich meten met de grotere Duitse merken. Met als verschil dat de U3 relatief goed betaalbaar is.

Hij heeft een lichte aanslag en een heldere diepe toon.

Extra informatie

Merk

Model

Staat

Kleur

Hoogte (cm)

Garantietermijn

Gewicht

U wilt uw instrument natuurlijk het liefst zo snel mogelijk al in huis hebben...

Piano's en vleugels zijn delicate instrumenten en dienen met zorg behandeld te worden. Hierdoor werken wij enkel met gespecialiseerde transportbedrijven samen. Ze maken een persoonlijke leveringsafspraak naar wens en staan dus niet zomaar ineens op de stoep...

 

Levertijden
Akoestische piano's en vleugels worden bij ons eerst gestemd, afgeregeld en indien nodig gepoetst. Na deze kwaliteitscheck leveren wij deze op afspraak bij u thuis af.
De gemiddelde levertijd is 5 tot 11 werkdagen.

 

*Eerder nodig? Of heeft de piano de status in bestelling of uitverkocht? Bel ons op voor de mogelijkheden +31 (0)70 415 9800