Aanbieding

Yamaha U3 SH3 – Silent piano

 18.900,00  18.002,00

Bij Pianometropool koopt u deze Nieuwe Yamaha U3SH3 – Akoestische piano in Zwart Hoogglans – met Beste prijsgarantie. 

Beperkt beschikbaar, neem contact op voor levertijd

Beschrijving

Yamaha U3 SH2

Ook de U3 is leverbaar met het gloednieuwe SH2 Silent Systeem. Dit systeem is volgens vele de Grand-Cru onder de Silent Systemen. Prachtige optische sensoren en een perfect werkende mute-rail. Het systeem heeft veel mogelijkheden welke eenvoudig met de Smart Pianist App te bedienen zijn. Geniet van de Bösendorfer pianoklank of de beroemde Yamaha CFX klank.

Het SH2 systeem is NIET los te bestellen en kan enkel ‘af fabriek’ worden geleverd bij aanschaf van een nieuwe U3SH2 piano.

 

Neem gerust contact op voor een live demonstratie!

Extra informatie

Merk

Model

Staat

Kleur

Hoogte (cm)

Opties/functies

, , , ,

Silent systeem

Garantietermijn

Gewicht

Special edition

U wilt uw instrument natuurlijk het liefst zo snel mogelijk al in huis hebben...

Piano's en vleugels zijn delicate instrumenten en dienen met zorg behandeld te worden. Hierdoor werken wij enkel met gespecialiseerde transportbedrijven samen. Ze maken een persoonlijke leveringsafspraak naar wens en staan dus niet zomaar ineens op de stoep...

 

Levertijden
Akoestische piano's en vleugels worden bij ons eerst gestemd, afgeregeld en indien nodig gepoetst. Na deze kwaliteitscheck leveren wij deze op afspraak bij u thuis af.
De gemiddelde levertijd is 5 tot 11 werkdagen.

 

*Eerder nodig? Of heeft de piano de status in bestelling of uitverkocht? Bel ons op voor de mogelijkheden +31 (0)70 415 9800