Aanbieding

Gewa DP 345 RW – Digitale piano pakket

 1.699,00  1.359,00

Of in 3 termijnen van  453,00

Bij Pianometropool koopt u deze nieuwe digitale Gewa DP 345 piano in rosewood – met Beste prijsgarantie – gebouwd in Duitsland 

Verkrijgbaar via Showroom

Beperkt beschikbaar, neem contact op voor levertijd

    • 120 €

Beschrijving

Gewa DP 345 digitale piano RW (rosewood)

De Gewa DP 345 digitale piano is een uitstekend instrument dat zowel beginners als ervaren pianisten zal bekoren. Met zijn geavanceerde functies en hoogwaardige geluidskwaliteit biedt deze piano een authentieke speelervaring die vergelijkbaar is met die van een akoestische piano. Een van de opvallende kenmerken van de Gewa DP 345 is het gewogen hamermechaniek. Dit betekent dat de toetsen reageren op de druk die wordt uitgeoefend, net zoals bij een akoestische piano. Hierdoor kun je met de DP 345 een breed scala aan expressieve nuances en dynamiek bereiken tijdens het spelen. Een ander voordeel van de Gewa DP 345 is de geluidskwaliteit. Deze digitale piano is uitgerust met een hoogwaardig geluidssysteem dat een realistisch en gedetailleerd geluid produceert. Of je nu klassieke stukken, jazzmuziek of popnummers speelt, de DP 345 levert een helder en gebalanceerd geluid dat je inspireert tijdens het spelen.

De DP 345 biedt ook een breed scala aan functies en mogelijkheden om je speelervaring te verbeteren. Met de ingebouwde metronoom kun je je ritmische vaardigheden verbeteren, terwijl de opnamefunctie je in staat stelt om je spel op te nemen en te beluisteren voor evaluatie en verbetering. Bovendien heeft de piano verschillende ingebouwde geluiden en effecten, waaronder verschillende pianoklanken, elektrische piano’s, orgels en meer, waardoor je kunt experimenteren en je eigen unieke geluid kunt creëren.
Een ander handig kenmerk van de Gewa DP 345 is de mogelijkheid om een koptelefoon aan te sluiten. Hierdoor kun je oefenen zonder anderen te storen en kun je je volledig concentreren op je spel. Bovendien heeft de piano MIDI- en USB-connectiviteit, waardoor je hem kunt aansluiten op andere apparaten zoals computers en opnameapparatuur, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt om je muziek te verkennen en te delen.
Wat betreft het ontwerp is de Gewa DP 345 zowel stijlvol als functioneel. Met zijn slanke en moderne uitstraling past deze piano goed in elke woonruimte of studio. Bovendien is hij compact en lichtgewicht, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is en weinig ruimte in beslag neemt.
Al met al is de Gewa DP 345 digitale piano een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig instrument met een authentieke speelervaring. Of je nu een beginner bent die net begint met pianospelen of een ervaren pianist die een praktische en veelzijdige piano wil, de DP 345 biedt alles wat je nodig hebt om je muzikale reis te starten of voort te zetten.

De Gewa DP 345 digitale piano wordt met trots in Duitsland gebouwd. Gewa, een gerenommeerd Duits merk dat bekend staat om zijn kwaliteitsinstrumenten, zet zich in voor vakmanschap en precisie bij het vervaardigen van hun pianomodellen. Door te worden vervaardigd in Duitsland, profiteert de DP 345 van de rijke traditie en expertise van Duitse ambachtslieden, wat resulteert in een piano van hoge kwaliteit en duurzaamheid. Met aandacht voor detail en een streven naar uitmuntendheid biedt de Gewa DP 345 een betrouwbare en bevredigende speelervaring voor pianisten over de hele wereld.

Voor meer informatie over deze digitale piano kunt u contact opnemen met een van onze pianospecialisten of een bezoekje brengen aan onze pianoshowroom.

Extra informatie

Merk

Model

Staat

Kleur

Hoogte (cm)

Lengte (cm)

Diepte (cm)

Opties/functies

, , , ,

Garantietermijn

Gewicht

Huiskamer model

Mirofoon ingang

Ivory feel