Blüthner “The Golden Tone” 

Blüthner “The Golden Tone”

Wat is er nu mooier dan de Preludes, Concerten en Études-Tableaux te spelen op het merk waar Rachmaninov zelf verliefd op was… Blüthner “The Golden Tone”

What is more beautiful then to play the Preludes, Concerts and Études-Tableaux on the brand of which Rachmaninov was in love with…Blüthner “The Golden Tone”

Blüthner produceert hoogwaardige pianos en vleugels

Het iconische merk Blüthner produceert hoogwaardige pianos en vleugels sinds 1853. Grootmeesters waaronder Rachmaninov, Debussy, Liszt en later zelfs de Beatles, verkozen dit merk boven de concurrenten. En niet voor niets. Met het gepatenteerde Aliquot systeem –een extra snaar per koor in het bovenregister- zingt een Blüthner op een unieke manier.

De fabriek wordt nog steeds door de familie Blüthner geleid in het Duitse Gröss Pozna onder Leipzig. Geen beursnotatie, geen winstbejag, geen compromissen en alleen maar de allerhoogste kwaliteit.

Kwaliteit in afregeling, materiaalkeuze, vakmanschap en service.

Pianometropool is trotse distribiteur van Blüthner voor de Benelux. U kunt in onze ruime showroom de collectie zelf uitproberen en –indien de verliefdheid ook bij u overslaat- uw droominstrument zonder tussenpersoon direct aankopen.

MEEST VERKOCHTE BLÜTHNER PIANO’S

Blüthner Model 10

Dit instrument is uitstekend geschikt voor de uitvoering van kamermuziek en in kleine ruimtes. Het is de kleinste Blüthner vleugel, welke met het Aliquot systeem is uitgevoerd.

​Blüthner The PH Grand

Wat je ziet is wat je hoort.. De klank van Blüthner PH Grand piano, is briljant en kristalhelder, net als het concept van het ontwerp zelf. Leren body verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Blüthner Julius 

Het model Julius ” uit de stal van de wereldberoemde Duitse topfabrikant Blüthner ” is één van de parade paardjes van piano en vleugel bouwer Blüthner  Een prachtige vleugel die direct afstamt van het prestigieuze model Julius Blüthner eind 19e eeuw. Door dit instrument weer opnieuw in productie te nemen is Blüthner er in geslaagd één van de mooiste vleugels ter wereld te bouwen.

KOOP EEN BLÜTHNER PIANO MET BESTE PRIJS GARANTIE

Gratis levering van digitale pano's

Levering met eigen transportdienst

Koop een gebruikte Blüthner piano of vleugel en deze wordt vakkundig geleverd door onze eigen bezorgdienst.

Piano kopen met beste prijsgarantie

Piano's vleugels met beste prijsgarantie

Gebruikte en nieuwe Blüthner piano’s en vleugels tegen de beste prijzen. Altijd deskundig advies.

Piano kopen in termijnen betalen

Betaal uw Yamaha U1/U3 piano in termijnen

Koop een gebruikte of nieuwe Blüthner piano of vleugel en betaal in termijnen zonder rente of kosten. Vraag naar de mogelijkheden.

de nr.1 toetsspecialist van Nederland

De Nr.1 toetsspecialist voor piano's en vleugels

Showroom in Rijswijk met veel nieuwe en gebruikte piano's en vleugels. Centrale ligging aan de snelweg.

ONS AANBOD (GEBRUIKTE) BLÜTHNER PIANO’S

Toont alle 19 resultaten

GEREVISEERDE YAMAHA U1 of U3 KOPEN

Japans geproduceerde Yamaha piano’s U1 U3

Het japanse topmerk Yamaha heeft haar piano productie verdeeld over 2 landen, nl. Japan en Indonesie.
Wereldwijd staan de modellen U1 (121 cm hoog ) en de U3 ( 131 cm hoog ) als meest populaire piano’s te boek. Deze prestige modellen worden met de meeste zorgvuldigheid geproduceerd en er wordt gebruik gemaakt van de allerhoogste kwaliteit materialen.

Niet voor niets kiezen particulieren alsmede professionals voor deze prachtige instrumenten. Ook onder conservatoria en muziekscholen zijn de Yamaha U1 en U3 modellen razend populair.
Daar Pianometropool offcieel dealer is van Yamaha piano’s en vleugels, kunt u deze instrumenten zowel nieuw als A graded revised bij ons bestellen.

 

Waarom een gebruikte A graded revised piano kopen ?

U kunt natuurlijk op meerdere plaatsen in Europa een gebruikte Yamaha kopen, maar wij van Pianometropool onderscheiden ons toch wel op een hele bijzondere manier.

Als eerste worden de U1 en U3 modellen streng geselecteerd (Japan) alvorens zij voor revisie (geheel of gedeeltelijk) in aanmerking komen.

Daarnaast is het zo dat pianometropool al jaren haar piano’s betrekt van één van de allerbeste leveranciers. Tevens zijn wij er trots op dat alle in Europa aangekomen Yamaha modellen door niemand minder dan onze gecertificeerde ” Yamaha Gallery Certified ” dame Mevrouw Yamamoto worden gestemd, afgeregeld en indien nodig geïntoneerd. Door haar jarenlange expertise bij Yamaha Japan bieden wij u voor europa een unieke garantie.

U kunt ervan overtuigt zijn dat wanneer u een Yamaha U1 of U3 bij ons aanschaft deze instrumenten met de grootste zorgvuldigheid en met 5 jaar volledige garantie (gelijk aan de nieuwe garantie van Yamaha) worden afgeleverd.

 

Revisie van Yamaha U1/U3 in 3 gradaties 

Niet voor niets weet men in het binnen en buitenland ons bedrijf te vinden voor een prachtige U1 of U3. Wij bieden deze instrumenten in 3 gradaties aan:

  1. A graded (gereviseerd, als nieuw)
  2. B graded (gedeeltelijk gereviseerd)
  3. C graded (in goede speelbare conditie, kastwerk niet gereviseerd)

Graag nodigen wij u in onze showroom te Rijswijk onder het genot van een kopje koffie of thee uit om deze instrumenten te beluisteren of zelf te bespelen.

 

PIANO'S KOPEN BIJ DE No 1. TOETSSPECIALIST VAN NEDERLAND EN BELGIE